Kako ove ekipe vrhunske ne prave hendikep a ovako dodje hadalj i pokrije ga?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vode zato sto sam ja zetego dvicuEffenberg je napisao/la:Haj nek meni neko objasni kako Krilya Sovetov vode 4:0 protiv Spartaka?
Nije sad problem sto oni vode, problem je kako je do ovakvog rezultata doslo. Na kraju ce objasnjenje na pres konferenciji tamo da bude umor, pa kao los dan, pa kao nakon 2:0 smo sve poslali naprijed pa primili 3. i 4. na kontru. Ma standardna skripta. A vamo koferi para uletili pred mec i na live. Vidim ja kvote sletile na 1 i X drasticno, i obidjem dvojku al eto ne mozes iz respekta prema takvom tradicionalnom timu staviti keca value bet. I stavim undera. Na kraju nece doci ni odg, nemoguce je da su sve uspjeli razoriti.96BadBoy je napisao/la:Vode zato sto sam ja zetego dvicuEffenberg je napisao/la:Haj nek meni neko objasni kako Krilya Sovetov vode 4:0 protiv Spartaka?
lik ne bi u olimpijski bazen pogodioSPY je napisao/la:Hajde sanders klocu ubaci stagod
valjda će proradit u 2.polSPY je napisao/la:Ne popravljo se na ovim debilima.. Za **** poluvrijeme uzme 3 suta.. Supickumaterinu debilnu..
a igrat će dosta, uzimat će šuteveharry_90 je napisao/la:Jos ja u Sandersa bio siguran,nema Gentilea hajvan ce reko iskoristit to,on nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.