Bošnjaci kao totalitarizam.Besic je napisao/la:Svi i svudaHigh je napisao/la:Sve je to srpsko.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
daFeldmarschall je napisao/la:Afrikati su sliveni glasovi. Npr. tj = ć, ts = c. Ž nije sliveno.

@High postaješ izrazito dosadan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jedemo luka i slanine.Besic je napisao/la:Svi i svudaHigh je napisao/la:Sve je to srpsko.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Moglo bi se za ovog Haja glasati na kantama.
Ovu temu bi trebalo zakljucati i obrisati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-pi ... /161201071
Ćale joj rekao, okani se, imamo i ovako milione

Ćale joj rekao, okani se, imamo i ovako milione

A jest Cerić prekucao pismo 

- Donnie Darko
- Kontakt:
The Night Me and Your Mama Met

Dino je **** od covjeka u svakom smislu, ali nemam nista protiv njegovog pjevanja za ng. Fino je da ima takvih dogadjaja, a i Dino ima super numera. Plus i divanhana prije njega mescini.
Druga je stvar sto vlada kantona to promovise kao da su otvorili 5 firmi ili sredili saobracaj od vogoscanske do mostarske petlje i preko Rajlovca i preko gradan
Klix je kakav god da je i dalje najbolji beha medij. Poskosk prva konkurencija. Forum je bio kancerogen dok sam bio tamo. Vjerujem da je i dalje.
Druga je stvar sto vlada kantona to promovise kao da su otvorili 5 firmi ili sredili saobracaj od vogoscanske do mostarske petlje i preko Rajlovca i preko gradan
Klix je kakav god da je i dalje najbolji beha medij. Poskosk prva konkurencija. Forum je bio kancerogen dok sam bio tamo. Vjerujem da je i dalje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A što navlače sarielu 

Ma Dino je valjda najveca zvijezda na Balkanu trenutno i ne sumnjam u spektakl.
To koliko ce kostati i koliko ce ko biti dobar me me nije briga.
Bolje nego da zavijaju neke zvezde granda ili slicne pm.
To koliko ce kostati i koliko ce ko biti dobar me me nije briga.
Bolje nego da zavijaju neke zvezde granda ili slicne pm.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 01 dec 2016, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Gdje pjeva Mia Borisavljević za novu godinu po gregorijanskom kalendaru?
Sjedio sam par puta s njim.Momciluk je napisao/la:Kawhi kolko dugo poznajes Dinu Merlina?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najposteniji su oni sto su prije 25 godina pricali jedno i sada se drze toga i nece da pjevaju u svim drzavama. Bar drze rijec iako su mogli dobre pare da zarade za koncerte po Srbiji, Hrvatskoj, BIH.
thompson i bora chorbatuzlak1987 je napisao/la:Najposteniji su oni sto su prije 25 godina pricali jedno i sada se drze toga i nece da pjevaju u svim drzavama. Bar drze rijec iako su mogli dobre pare da zarade za koncerte po Srbiji, Hrvatskoj, BIH.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Halali ali morat cu Kawhija sesticom nagraditi, a pored ujki nemas nikakve sanse ni za jedan bodNeutral je napisao/la:A što navlače sarielu
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AshburtonG, Pensioner26 i 25 gostiju.