Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

harry_90
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la harry_90 » 01 dec 2016, 16:22

Sanders vise od 12.5 poena 1.85

Nema Gentilea u Milanu,tako da ce Sanders poceti mec i imati dobru minutazu na ovom mecu,igra odlicno u posljednje vrijeme,samo jedan under je imao i to protiv CZ ,kada ih je CZ rasula,niko se nije isticao u Milanu.. mozda kladionice uskoro pocnu dizati marginu poena..

Huesca - Las Palmas paran broj golova 1.90

Zadnjih 9 meceva paran broj golova bude izmedju ova dva tima . .

Medvescak - Avangard 2 1.80

Medvescak u rasulu ,otisla dva napadaca koja su donosila bodove Medvescaka,plus ovo im je 9 utakmica u posljednih 16 dana,dok Avangard dolazi odmoran,jer su imali 4 dana pauze,plus dosta su jaci od domacina,koji nije uspio da savlada Novokuznetsk i Novosibirsk.. ko ne smije cistu dvicu neka proba kp 2 ..

kvota 6.30 ja idem sa 10 km uloga :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 dec 2016, 16:46

Charleroi- Anderlecht 2
R Santander- Bilbao odg
QPR- Wolves 3+
Zagreb- Lowen 2
Tonder- Midtyalland 54+

Koef.: 30

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 dec 2016, 17:54

96BadBoy je napisao/la:Terek-Krasnodar-odg (2.00)
Samara-Spartak-2 (1.85)
Igraj Široki ti si najbolji!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 dec 2016, 18:19

13,5/B.L.Dixon over 1.85

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 18:24

Draga braco i sestre ovako se treba danas, samo ici kako trziste i logika idu:

Charleroi - Anderlecht 1x @1.65
Bologna - Verona U 2.5 @1.90
Odense - Esbjerg U 2.5 @2.15
Valladolid - Sociedad U 2.5 @1.75
Anzhi Machackala - Amkar Perm x2 @1.45
QPR - Wolves X @3.20

Kvota 58

Na Charleloi radi forme i momentuma, zasto ici na Anderlechta koji je svoja sjena i koji se sastaviti ne moze. Domacini u extra formi i u ligi stoje ispred Anderlechta, ne smijem keca ali 1x bi trebao biti siguran, kvote su u padu na 1 i X ljudi znaju na koga treba da se kladi.

Bologna Verona, ovo ce biti klasicna zabarija gdje ce Verona doci parkirati bus i cekati kontru a Bologna ne zna zabit do bajrama. Vidim tu neki X ili mozda blagu pobjedu Bologne. Nece tu biti puno pametovanja i otvaranja i zalijetanja jer je kup, inace i Bologna je ekipa u krizi a i Verona je losa u goste, tako da vidim tu ako Bologna povede da ce ici to da odbrani a Verona valjda ne bi trebala zabijati, jedini riziko je rani gol Bologne i da Verona nema karaktera i da pusta puno golova, ali ne vjerujem da je Bologna taj kapacitet da to ucini.

Danci to je da se kvota nabije Odense treba pobjeda kuci jer su dole zaglavili, mislim da ce uci ozbiljno i oprezno u tekmu i pored toga mislim da je ovdje over public betcina koja nece doci. Dueli zacelja su cesti underi, uostalom puno je doslo overa na Dance u zadnje vrijeme, reda je na undera.

Valladolid - Sociedad, znam svi ce reci ako je Sociedad zabijo Barsi moze i ovima 2-3 ali ne ide to bas tako. Valladolid je inace tvrda ekipa koja bolje igra kad nije favorit, oni znaju da danas moraju biti cvrsti ako zele izvuci nesto iz ove tekme, uostalom i Sociedad dolazi malo umoran od Barcine tekme, tako da tu ako ne bude puno gresaka a ne bi trebalo jer je kup, ne vidim drugog nacina da ovdje mogu biti neke golijade.

Anzhi - Perm ovo iz principa igram x2 jer je mnogo bilo keceva a i padaju kvote na gosta koji nije toliko losa ekipa, trenutno stanje je da su ova 2 tima bara bara i da je X najrealnija opcija, no ako moram dvoznak onda na X2 jer domaci su u seriji poraza, a takve ekipe nije dobro vaditi iz vanago. Bolje je gurnuti ih u septicku jamu da se sto prije podave, da se ne pate! :D

QPR Wolves X zato sto su kvote ujednacene kao i ekipe, ovo mi djeluje kao smor utakmica cak mozda i 0:0. Stavljam zato sto je ogromna sansa za X i da mi nabije kvotu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 01 dec 2016, 18:30

Bilbao 2
QPR 2+
Fener 1
Macabi manje od 87,5
CSKA manje od 87,5
J.Vesely vise od 12,5
Teodosic vise od 20,5

Kvota: 50
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 01 dec 2016, 19:37

Cedi Osman 9,5 vise
Andrew Goudelock 14,5 vise
Nicolo Melli 10,5 vise

6,33

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 dec 2016, 20:36

zgmiky je napisao/la:13,5/B.L.Dixon over 1.85
nikad više na ovog malog shupka :crazy:

popravak

charleroi-anderlecht live

1-0 6.min

over 2.5 1.pol. 2.95

dan za :zzz: :zzz:
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 01 dec 2016, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 01 dec 2016, 20:55

risingforce je napisao/la:Cedi Osman 9,5 vise
Andrew Goudelock 14,5 vise
Nicolo Melli 10,5 vise

6,33

poluvrijeme
Osman 9
Goudelock 6
Melli 14

Hajdee Goudelock jos 9

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 01 dec 2016, 21:01

Hill ne igra a Hood je upitan za nocas,tako da bi Hayward trebao prebaciti granicu od 23 poena

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 dec 2016, 21:25

ajde ljudi da složimo dobitni za NBA večeras, 4-5 igrača max, trebam pare :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

junuzovic000
Kontakt:

Post Postao/la junuzovic000 » 01 dec 2016, 21:27

subcoccinela je napisao/la:Hill ne igra a Hood je upitan za nocas,tako da bi Hayward trebao prebaciti granicu od 23 poena
U premier kladionici 25.5
Ima neki lik na facebooku skida igrace nemoguce i sve sto je rekao da ce bit manje premier smanjio za 2,3 poena,a sto je rekao vise povecali za 2,3 poena.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 dec 2016, 21:31

junuzovic000 je napisao/la:
subcoccinela je napisao/la:Hill ne igra a Hood je upitan za nocas,tako da bi Hayward trebao prebaciti granicu od 23 poena
U premier kladionici 25.5
Ima neki lik na facebooku skida igrace nemoguce i sve sto je rekao da ce bit manje premier smanjio za 2,3 poena,a sto je rekao vise povecali za 2,3 poena.
Junuzovcu znam za to, i padao sam već par puta tako da im jbem majku :D :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zavezatavreca
Kontakt:

Post Postao/la zavezatavreca » 01 dec 2016, 21:45

koji lik na fb?

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 dec 2016, 22:06

Dajte lika. :)

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 01 dec 2016, 22:43

Memphis - Orlando 2 @1,90 / hendikep +7,5 @3,30
psk/supersport

Pobjeda Orlanda ili pobjeda s 8 ili vise razlike.
Od prije nema Conleya a veceras nema ni Cartera te Randolpha
Vince Carter (right hip) has been ruled out for Thursday night against the Magic.
Zach Randolph (personal) will not play against the Magic on Thursday.

Nije ni Orlando neka ekipa ali vrijedi probati pa sto bude. Memphisu je B2B tekma pa ajde da vidimo :D

shnjim
Kontakt:

Post Postao/la shnjim » 01 dec 2016, 22:57

jopaa7 je napisao/la:Memphis - Orlando 2 @1,90 / hendikep +7,5 @3,30
psk/supersport

Pobjeda Orlanda ili pobjeda s 8 ili vise razlike.
Od prije nema Conleya a veceras nema ni Cartera te Randolpha
Vince Carter (right hip) has been ruled out for Thursday night against the Magic.
Zach Randolph (personal) will not play against the Magic on Thursday.

Nije ni Orlando neka ekipa ali vrijedi probati pa sto bude. Memphisu je B2B tekma pa ajde da vidimo :D
U lutriji Memphis - Orlando 2 @ 2.1

ADIER
Kontakt:

Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ADIER » 01 dec 2016, 23:30

Dobro veče guys -))

- Večeras i nije nešto ponuda za NBA, ali uvijek se nešto može izabrati -)
Od mene ide jedan tiket na malo veći ulog, uplata je 40KM. Tiket je izmiksan i sastoji se od košarkaša i granice koševa, zbog toga' što inspiracija nije na nivou xD
Ako se nekome svidja moja prognoza, može izabrati nešto.

•NBA #Tiket 1

# Cleveland - LA Clippers (-214,5+) @OVER ; Utakmica sigurno sa velikim brojem poena, i mislim da će bez većih problema prebaciti ovu ponuđenu granicu.
# L. James (-24,5+) @OVER ; Kao što rekoh, očekujem puno poena sa obje strane i gutavu utakmicu do kraja u kojoj bi L. James trebao uzeti utakmicu u svoje ruke i sigurno lagano ići OVER, K.Love je stao od kako je rekord oborio, a Irwing i nije u nekoj' šuterskoj formi, mada bi i on mogao večeras ići OVER, ali opet sam se opredjelio za L. Jamesa.
# C. Paul (-19,5+) @OVER ; Ni on sam nije u zadnje vrijeme dobar sto se tiče OVERA, ali Griffin će teško pored Love igrati, a Irwing ne može sa iskusnim C. Paulom, tako da i njega vidim večeras OVER.
# Golden State - Houston (-231,5+) @OVER ; Utakmica, ludnica. Houston inače odbranu igra katastrofalnu, a i da su bolji teško bi sa Golden State mogli igrati na manji zbroj koševa, tako da bi i ovdje trebalo biti dosta koševa sa obje strane, pogotovo na strani domaćina.
# E. Gordon (-15,5+) @OVER ; Kao što i ovdje rekoh' da očekujem veliki broj poena, uzeo sam Gordona za OVER, jer je skoro duplo manja granica od ludog Hardena, a Gordon lijepo igra u zadnje vrijeme, pogotovo gdje bi trebalo biti veliki broj poena, za mjega nebi trebalo biti većih problema da ide OVER.
# S. Curry (-28,5+) @OVER ; Iskreno iz ove ekipe ove sezone nikoga nikad ne igram, jer se nikad ne zna ko će šutati, ali eto nekako sam se opredijelio za Curry pored ostalih iz GS-a, večeras neka ubaci 10 trojki i eto - Haha xD Moje mišljenje, da će večeras izluđivati Hardena, a Harden igra odbranu za ABA lige xD
# G. Antetokounmpo (-22,5+) @OVER ; Nosilac svoje ekipe, i ne mogu mu zaboraviti noć kad je sam Cleveland pobijedio, tako da sam se čisto iz poštovanja prema njemu opredijelio i za njega večeras da odigram OVER, a ako bude i na ovoj utakmici veliki broj poena kao što su ponudili, onda bi sigurno išao OVER i večeras, a i prognoziraju ga na 26 poena večeras.
# B. Lopez (-21,5) @OVER ; Nisam siguran toliko za njega, ali opet sam mu dao prednost iz njegove ekipe, tako ako ponovi urakmicu protiv LA Clippersa, i večeras će ići OVER.

>>

slika

•Ovo nije ni blizu nekakve ozbiljne analize, tako da me svako razumi. Ja samo svoje mišljenje iznosim i ništa drugo. Ko želi može ispratiti, ili nešto uzeti sa tiketa, u svakom slučaju sretno svima, i nadam se uspješnoj noći..

--------------------------------------

•Tiket #2 NBA ( košarkaši )

>
slika

Sretno, laku noć.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 02 dec 2016, 00:08

ADIER je napisao/la: # S. Curry (-28,5+) @OVER ; Iskreno iz ove ekipe ove sezone nikoga nikad ne igram, jer se nikad ne zna ko će šutati, ali eto nekako sam se opredijelio za Curry pored ostalih iz GS-a, večeras neka ubaci 10 trojki i eto - Haha xD Moje mišljenje, da će večeras izluđivati Hardena, a Harden igra odbranu za ABA lige xD
Sretno ti ali Curry ne ide na Hardena nikako :D Ide na Beverlya koji je dobar defanzivac. Thompson ide na Hardena.
Moze Curry prebaciti ali evo samo da napomenem :thumbup:

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 02 dec 2016, 00:18

Paul 17,5 vise
-Irving je los defanzivac, a CP3 se uvijek napali protiv Cavsa..najizglednji over za veceras po meni

James 24,5 vise
-Prvi put ove sezone da ga igram over..ocekujem egal utakmicu do samog kraja, a King ima najlaksi match-up,tako da bi trebao preko

Bogdanovic 14,5 vise
-Dao je Bucksima 26 poena pocetkom sezone.. Oborio me par puta za poen-dva i ovo je zadnji put da ga igram ako ne prebaci..ima lagan match-up protiv Snella

Dellavedova 7,5
-Uglavnom jednu utakmicu ode u over, jednu u under...proslu je isao u under, a ako ne zabije 8 protiv supljih Netsa nek se rani..dao im je 14 na pocetku sezone

11,7

(mislim da ce utakmice Cavsi-Clippersi i Netsi-Bucksi biti na veliki broj poena, tako da ce velika vecina ponudjenih igraca u over..Griffin i Crawford idu po meni isto... U Bucksima Grk)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.