Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

KingJamesMVP
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 dec 2016, 00:47

dajte nešto za sutra prijedloge
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 01 dec 2016, 00:53

Drummond 14,5 vise 1,85
-Horford je dosta nizi od njega i ne moze ga braniti, prije par sedmica mu je dao 20 poena..ovo je Detroitu back-to-back utakmica, ali kod Drummonda nema nikakvog umora jer je igrao jucer samo 13 minuta zbog iskljucenja..tako da ocekujem da ga forsiraju..sa svojom normalnom minutazom zadnju godinu dvije protiv Horforda ubacuje 13,22,18,25,28,19,20

Toronto (+11,5) -Memphis 1 1,65
-Ovdje ako ne bude kakve muljaze ide i do 20 poena razlike..Memphisu ne igra Carter, Conley, Randolph, Ennis, Parsons i Wright

L.Williams 16,5 vise 1,85
-Nema Younga, a prije 2 sedmice je ubacio 25 poena Bullsima..veliki je potrosac lopti i uz nekih 35-40 % suta iz igre, ide lagano preko

Towns 21,5 vise 1,85
-Igra malo slabije u zadnje vrijeme sto je i sam priznao, ali ocekujem da natrpa Knickse veceras, nema Noaha, nema ga ko cuvati

sportplus 10,44

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 01 dec 2016, 01:11

Civa je napisao/la:Eh danas je NBA nešto bolji pa je za očekivat i finiji pad. Za sada sam na 6/2 omjeru. Za večeras imamo sljedeće:
J. Embiid 15,5 više
Večeras Fila dočekuje Sacrametno gdje bi se Embiid trebao tuči sa Rođenim koji je za sada upitan i zato ga grabim po ovoj margini, jer ukoliko dođe zvanična informacija da Rođeni neće nastupiti mogla bi margina da poraste. Embiid je za sada 18,2 poena, dok je u novembru se malo i popravio i ima 18,4 poena. Zadnju utakmicu je odmarao, tako da bi večeras trebao nastupiti. Od zadnjih 5 kojih je igrao 3x je išao preko margine, jednom ostao ispod najviše zbog Gasola i u duelu protiv KAT također je bio ispod. Valjda večeras naleti sa nekim poenima :D

K.A.Towns 21,5 više
Večeras Karl vs Robin. Sam Towns je izjavio da nije zadovoljan svojim utakmicama u svoje posljednje vrijeme tako da je trenutno na prosjeku od 21 poen. NjuJork sa pozicije centra prima preteženo 22,3 poena i među gorim su ekipama u ligi. Karl također pruža nešto bolje partije kod kuće i to ide u prilog ovom tipu.

E.Bledsoe 21,5 više
Eric je prosječno na 19,2 poena po meču, ali večeras ima Denisa za protivnika. Atlantina najveća snaga odbrambena je ispod koša tako da spoljni košarkaši Finiksa su večeras u prednosti. Atlanta prosječno prima 23,4 poena sa pozicije organizatora i mislim da večeras Denis nema šta da ponudi protiv ovog mahera koji će to koristit na najbolji mogući način, a to jest nekom utakmicom sa 25+ poena.

Sretno :salut:
Robin Lopez nije centar New Yorka,ali jeste zato Noah i ocajan je ove godine,ide to iznad.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 01 dec 2016, 08:30

risingforce je napisao/la:Drummond 14,5 vise 1,85 20
-Horford je dosta nizi od njega i ne moze ga braniti, prije par sedmica mu je dao 20 poena..ovo je Detroitu back-to-back utakmica, ali kod Drummonda nema nikakvog umora jer je igrao jucer samo 13 minuta zbog iskljucenja..tako da ocekujem da ga forsiraju..sa svojom normalnom minutazom zadnju godinu dvije protiv Horforda ubacuje 13,22,18,25,28,19,20

Toronto (+11,5) -Memphis 1 1,65 15
-Ovdje ako ne bude kakve muljaze ide i do 20 poena razlike..Memphisu ne igra Carter, Conley, Randolph, Ennis, Parsons i Wright

L.Williams 16,5 vise 1,85 18
-Nema Younga, a prije 2 sedmice je ubacio 25 poena Bullsima..veliki je potrosac lopti i uz nekih 35-40 % suta iz igre, ide lagano preko

Towns 21,5 vise 1,85 47
-Igra malo slabije u zadnje vrijeme sto je i sam priznao, ali ocekujem da natrpa Knickse veceras, nema Noaha, nema ga ko cuvati

sportplus 10,44

slika

slika

izudin82
Kontakt:

Post Postao/la izudin82 » 01 dec 2016, 10:08

slika

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 01 dec 2016, 10:55

slika
Ac.Milan 2001-2024!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 dec 2016, 11:06

Neko ko bolje prati Euroligu nek ovdje stavi par igrača
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 dec 2016, 11:19

Royce ne znam ni ja kako sam to pomiješao ali eto došao je i to duplo. Zato je Bledsoe usrao da valja, općenito jučer loš dan kad se sve sabere.
Euroliga danas će biti još gora kako je krenulo, pa da vidimo
R. Sanders 12,5 više
Iako sam rekao da iz Milana igrače ne volim za igrati, ovog ću igrati dok Milano ovako bude igrao sa njim kao centrom. Rakim Sanders je kroz karijeru inače bio krilni centar ili nisko krilo, ali u Milanu je centar sa svojih 193 malo i ne ide, ali eto. Trenutno je prvi strijelac Milana sa 14,6 poena i danas protiv Unicksa će imati realno lakši matchup jer Unicks općenito centarsku poziciju jako loše brani, ali i na visokim igračima imaju baš ono teretne plejere koji su dobri u branjenju igre leđima jer su jaki, dok su ovako spori i bit će puno prilika za Randersa kad se izvuče na tricu, pa opali tricu ili krene fintom u reket. On mi je danas ono top od svih tipova i ako me on zavali, zavalit će me na svakom tiketu. U zadnjih 6 utakmica kako je Repeša počeo da forsira ovaj smallball ima 5 overa i jedan under kada su kolektivno protiv Zvezde podbacili i gdje Raduljica igrao veći dio utakmice. Nadam se da danas Repeša neće zeznuti, ali on će kako god morati imati svojih 20-tak minuta.

D.Miller 12,5 više
I njega ću ponovo da forsiram, prošlu je podbacio pravo i evo spustili su mu marginu za 2 koša, a on je na prosjeku od 14,1 poen po meču. Kod kuće pruža nešto bolje partije nego na strani. CSKA i ne može se pohvaliti aman odbranom protiv krilnih centara. Neki od PF vs CSKA: Printezis 26, W.Clyburn 14, J.Anderson 20, D.Thomas 20, D.Brown 14, A.Hanga 12. Tako da mislim da i Miller danas može pružiti kvalitetnu partiju pred svojim navijačima. Pošto Bamberg nema nekog za moj ukus rasnog skorera na pleju odlučio sam se za njega ipak.

I njih dvojicu bi ono jedino izdvojio. Od ostalih prije svih naravno Langford- za njega kao da je u maloj krizi da je pao sa formom, jer sve ovo vrijeme on je taj koji nosi ekipu Unicksa. I zadnje dvije je ostao ispod grane, a ono što je zanimljivo u prvenstvu u zadnjoj je dao samo 3 koša iako je utakmica bila egal, pa tako da ono jest da Milano tu odbranu i ne igra, ali njega će veći dio utakmice čuvati Simon koji jedini od tih nižih igrača igra neku odbranu, pa će biti zanimljivo svakako. A.Parahouski- uvijek me kontrira, danas svakako će imati lakši zadatak jer veći dio utakmice Milano igra smallball, a i Raduljica kad je tu nije neki defender, pa se nameče kao neki over.

Fener- Real svakako da je utakmica sedmice. Real je željan osvete nakon prošlogodišnje metle. Mislim da se Bobbi Dixon malo sabrao nakon par utakmica lutanja i da bi danas mogao zabislatati u pravom svjetlu, a ima i finu priliku jer po mojoj nekoj statistici Real prima čak 26 poena od dva protivnička pleja odnosno kece i dvice. Danas opet nema Bogdana i nekako me osjećajem jednostavno vuče, svakako da će on i Sloukas imati lakše zadatke. Iz Reala nikog ne bih izdvajao zato jer će Željko sve učiniti da zaustavi Llulla i čuvat će ga i Sloukas i Kalinića pa vjerovatno i Datome ponekad. Tako da i njega preskačem.

Što se tiče Miloša u ritmu je nema šta, ali kako znam De Colo se oporavio i ako bude danas nastupio pitanje je da li će Teo ponovo preko 20 :kafa: .

Maccabi- Anadolu. Utakmica bi po nekim procjenama trebala biti neizvjesna do samog kraja, ali ja prednost dajem Židovima. Sa te utakmice mi se za overa sviđaju D.Smith i D.Brown ali vidit ću na kafi sada kako ću sve uklopiti.
Tako blizu, a tako daleko.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 dec 2016, 11:25

slika

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 01 dec 2016, 11:37

KingJamesMVP je napisao/la:Neko ko bolje prati Euroligu nek ovdje stavi par igrača
Bolje da ne stavlja od tih govana te samo glava moze zabolit.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

izudin82
Kontakt:

Post Postao/la izudin82 » 01 dec 2016, 12:25

21:30 - Turkey - Cup
Caykur Rizespor - Inegolspor (1.40)
Our pick : 1
...................

21:30 - Russia - Premier League
Terek Groznyi - FK Krasnodar (2.05)
Our pick : BTTS
......................... 

23:00 - Russia - Premier League
Samara Sovetov - Spartak Moscow (1.85)
Our pick : 2
....................

23:30 - Italy - Coppa Italia
Genoa - Perugia (1.53)
Our pick : 1
.................

00:00 - Denmark - Premier League
Naestved - Skive (2.05)
Our pick : Over 2.5
...........................

01:30 - Bolivia - Primera - Apertura
Guabira - The Strongest (1.65)
Our pick : Over 2.5
...........................

03:30 - Spain - Coppa Dey Rey
Santander – Ath Bilbao (2.05)
Our pick : BTTS

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 dec 2016, 12:39

Evolution87 je napisao/la: slika
slika
prosao jedan
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 01 dec 2016, 13:31

Civa je napisao/la:Royce ne znam ni ja kako sam to pomiješao ali eto došao je i to duplo. Zato je Bledsoe usrao da valja, općenito jučer loš dan kad se sve sabere.
Euroliga danas će biti još gora kako je krenulo, pa da vidimo
R. Sanders 12,5 više
Iako sam rekao da iz Milana igrače ne volim za igrati, ovog ću igrati dok Milano ovako bude igrao sa njim kao centrom. Rakim Sanders je kroz karijeru inače bio krilni centar ili nisko krilo, ali u Milanu je centar sa svojih 193 malo i ne ide, ali eto. Trenutno je prvi strijelac Milana sa 14,6 poena i danas protiv Unicksa će imati realno lakši matchup jer Unicks općenito centarsku poziciju jako loše brani, ali i na visokim igračima imaju baš ono teretne plejere koji su dobri u branjenju igre leđima jer su jaki, dok su ovako spori i bit će puno prilika za Randersa kad se izvuče na tricu, pa opali tricu ili krene fintom u reket. On mi je danas ono top od svih tipova i ako me on zavali, zavalit će me na svakom tiketu. U zadnjih 6 utakmica kako je Repeša počeo da forsira ovaj smallball ima 5 overa i jedan under kada su kolektivno protiv Zvezde podbacili i gdje Raduljica igrao veći dio utakmice. Nadam se da danas Repeša neće zeznuti, ali on će kako god morati imati svojih 20-tak minuta.

D.Miller 12,5 više
I njega ću ponovo da forsiram, prošlu je podbacio pravo i evo spustili su mu marginu za 2 koša, a on je na prosjeku od 14,1 poen po meču. Kod kuće pruža nešto bolje partije nego na strani. CSKA i ne može se pohvaliti aman odbranom protiv krilnih centara. Neki od PF vs CSKA: Printezis 26, W.Clyburn 14, J.Anderson 20, D.Thomas 20, D.Brown 14, A.Hanga 12. Tako da mislim da i Miller danas može pružiti kvalitetnu partiju pred svojim navijačima. Pošto Bamberg nema nekog za moj ukus rasnog skorera na pleju odlučio sam se za njega ipak.

I njih dvojicu bi ono jedino izdvojio. Od ostalih prije svih naravno Langford- za njega kao da je u maloj krizi da je pao sa formom, jer sve ovo vrijeme on je taj koji nosi ekipu Unicksa. I zadnje dvije je ostao ispod grane, a ono što je zanimljivo u prvenstvu u zadnjoj je dao samo 3 koša iako je utakmica bila egal, pa tako da ono jest da Milano tu odbranu i ne igra, ali njega će veći dio utakmice čuvati Simon koji jedini od tih nižih igrača igra neku odbranu, pa će biti zanimljivo svakako. A.Parahouski- uvijek me kontrira, danas svakako će imati lakši zadatak jer veći dio utakmice Milano igra smallball, a i Raduljica kad je tu nije neki defender, pa se nameče kao neki over.

Fener- Real svakako da je utakmica sedmice. Real je željan osvete nakon prošlogodišnje metle. Mislim da se Bobbi Dixon malo sabrao nakon par utakmica lutanja i da bi danas mogao zabislatati u pravom svjetlu, a ima i finu priliku jer po mojoj nekoj statistici Real prima čak 26 poena od dva protivnička pleja odnosno kece i dvice. Danas opet nema Bogdana i nekako me osjećajem jednostavno vuče, svakako da će on i Sloukas imati lakše zadatke. Iz Reala nikog ne bih izdvajao zato jer će Željko sve učiniti da zaustavi Llulla i čuvat će ga i Sloukas i Kalinića pa vjerovatno i Datome ponekad. Tako da i njega preskačem.

Što se tiče Miloša u ritmu je nema šta, ali kako znam De Colo se oporavio i ako bude danas nastupio pitanje je da li će Teo ponovo preko 20 :kafa: .

Maccabi- Anadolu. Utakmica bi po nekim procjenama trebala biti neizvjesna do samog kraja, ali ja prednost dajem Židovima. Sa te utakmice mi se za overa sviđaju D.Smith i D.Brown ali vidit ću na kafi sada kako ću sve uklopiti.
Civa drago mi je nas ima još koji pratimo Euroleagu,evo da i ja podjelim svoje mišljenje uz par informacija

Prema pisanju ruskih medija Langford je propustio posljednji trening trening,ali bi trebao biti spreman za utakmicu protiv Milana.
Kod Milana ne igraju Gentile i Cincarini,dok Raduljica i Dragić imaju i dalje problema sa sitnim ozljedama.

A.Goundelock 14,5 više
Maccabi doma igra protiv Efesa koji prima prosječno preko 85 koševa u EL-u u gostima,što je utakmica kao stvorena za Goundelocka koji je na prosjeku od 17 koševa i zadnje dvije je ostao ispod ove granice(prvo protiv Panate za 35 min zabio 14 i protiv Oly za samo 19 min zbog brza 3 faula stao na 12 koševa). Zato su kladionice spustile granicu za 2 koša,a ne vjerujem da on i treću može ostati ispod ove granice s obzirom da se očekuje utakmica s velikim brojem poena i da će ga uglavnom čuvati Granger,Huertel,Cotton koji nisu poznati kao dobri obranbeni igrači.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 dec 2016, 13:41

gaston je napisao/la:
effenberg 196
Donnie Darko 147
MoretmHZ 104
Gaston 104
Zgmiky 102
Clutch 64
Sabinho 52
Joker90 51
Bodi 47
JurisicDuska 45
Feldmarshall 43
Virtu4al 42
Miki_92 38
Rio 38
Jopaaa 36
Effe dominira za sad ! :D :kafa:

Hvala svima koji ste nam podijelili glasove. Ako ima jos neko ko nije glasao, neka nam pozajmi svoj glas :salut: :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 dec 2016, 13:51

Pratimo nego šta Jozinho uvijek mi je drago ispratiti tvoje tipove, jer su pretežno bili dobitni. I ja sam ušao sa tom namjerom jer sam upravo pročitao da Gentile uopšte nije otputovao za Rusiju tako da su ostala dva organizatora igre za Milano samo Hickman i Kalnietis.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 dec 2016, 14:06

Willy je napisao/la:slika
Kako ti se krece dobitak sa minimalnim brojem pogodjenih promijenjivih parova ?

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 dec 2016, 15:44

NBA
Sinoć sam krenuo da pišem za Schoreda i odustanem i stavim debila Bledsoe-a ali eto uz jednu Kvotu 1 sada je omjer 8/3 ili (po Jopinom 8/11).
Za večeras
K.Walker 23,5 više
Večeras Charlotte dočekuju pa blago rečeno katastrofalne za sada Mavericse. Ovdje tipujem da će večeras prva pčelica Charlottea dati 24 i više koša zbog toga što Dallas jako loše brani poziciju organizatora igre i prima nekih 25 poena po utakmici. Kembica je na prosjeku od 24,2 poena po utakmici, dok je u zadnje vrijeme malo pao sa tim prosjekom pa u zadnjih 10 daje 22,9 poena po utakmici. Večeras ako Charlotte želi pobjedu, mislim da bi Kemba trebao biti na svom levelu
H.Whitesead 17,5 manje
Miami večeras igra b2b utakmicu i ide u goste Utahu, gdje se očekuje jedna tvrda utakmica jer i jedni i drugi tako igraju. Rizično je Hassana odigrati manje, jer je i fine brojke nabio ua zadnjih par utakmica, ali večeras protiv Goberta teško da će moći preko ove granice, do sada je to uspjelo Townsu, Gasolu kako se ja sječam. Inače Utah prima samo 16,4 poena sa centarske pozicije, a Hassan puno koševa daje na ofanzivni skok, koji također Gobert dobro kontroliše i nadam se da će Hassana iskontrolisat na nekih 12 poena.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 dec 2016, 15:45

Terek-Krasnodar-odg (2.00)
Samara-Spartak-2 (1.85)
Igraj Široki ti si najbolji!

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 dec 2016, 15:51

96BadBoy je napisao/la:Terek-Krasnodar-odg (2.00)
Samara-Spartak-2 (1.85)
Al Faisaly-Al Ahli-odg (1.65)
Gimnastic-Alaves-odg (1.95)

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 dec 2016, 15:55

G.V.Sigurdsson(R.N.Lowen)-VISE 3.5 (1.85)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.