Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 14:06

Stone Island je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Prejak kladionicarski lobi. :)

Danas novi dan i nova nafaka... sta igrati ? Hmmm...
Ma ja sam sve nesto na sitno, sta cu kad ionako padam pa da se ne rasipam. Po meni je QPR veceras X, igraj neki dvoznak 80% ce ti proci. I under. QPR je vazda under. Terek - Krasnodar x2 ili 2 ako imas hrabrosti, njih sad neko gura maximalno, onda Alaves x2, Zvezda hendikep -1.5 mislim da im je red jednu postenu da odrade i Spartak Moskva kod Krylia Sovetov under 2.5.
Ma ovim danima samo kosarku gonjam. Ovaj prvi par Eurolige mi je interesantan, Unics i Milano, ali nemoguce stici jer do 16h sam na poslu. Nade polazem u raju sa foruma, iznijeci valjda neko nesto pametno za ove vecerasnje meceve.
Evo ja cu ti reci da ga osines na taj Milano a nisam ni gledo kvote, gledo sam taj Unics qurac su od tima. Ako volis ovako na prvu iz stomaka procjene. Ili igraj daj nekoliko poena hendikepa Milanu svi ce se na te Ruse zalijetati ali nista od toga. :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 dec 2016, 14:11

Unick - Milano over, Langford isto over bez gledanja granica

Medveščak - Omsk 2
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 14:28

I ja mislim da ce to u over, vidi ovih cigana mayku im yebem Kunluna opet dolazi i za minutu i po go pusta i sad ce 4:2 ostati do kraja, idealno za bookije jer je over 5.5 bio 1.7 a under 6.5 isto 1.55 ne daju nikome da ih izjase ni na under 5.5 4.5 ni da ih izjase na over 6.5 7.5 margine na kvote koje su vece od 2.20. Dobije se skripta kad i kako da se golovi pustaju i zivio. Ovaj hokej je veca smijurija od NBA.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 dec 2016, 14:28

Effenberg kažeš da je Unicks qurac od tima, a Milano ekipurina jel? :clap:
Unicks jest zadnji na tabeli Eurolige, ali zbog čega jer u ostali na 8 igrača u rotaciji i igrači koji su trebali dobivati po nekih 10 min da su normalne okolnosti imaju više od 15 minuta po tekmi. Prvo se u drugom kolu Clark povrijedio, a onda mislim u narednom odmah i Ponkrašov. I bez toga svaku utakmicu su bili egal ekipa većini osim CSKA I Reala koji su ih rasuli onako, dok Milano igra divlju košarku, prevedi u šutaj, kad je Raduljica u igri baci u bunar i nek se bije sa centrom. Tako da nemoj lupetat svašta pls, i Unicks bar odigra nekoliko finih akcija tokom utakmice, Langford navuče pa napravi višak i tako slično. I dalje Milano je također večeras osakačen povredama i sigurno da taj tvoj tip pobjeda Milana nije nešto toliko sigurno, jer su i u formi pali, dok s druge strane Orlando Johnson pridošlica u ekipi nadam se nakon sjajne predtave u VTB ligi da će i u Euroligi pokazati o kakvom se igraču radi :) Uglavnom bit će zanimljiva utakmica i neizvjesna do samog kraja.
Tako blizu, a tako daleko.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 dec 2016, 14:39

nek bude over koševa ko god dobio
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 15:03

Civa je napisao/la:Effenberg kažeš da je Unicks qurac od tima, a Milano ekipurina jel? :clap:
Unicks jest zadnji na tabeli Eurolige, ali zbog čega jer u ostali na 8 igrača u rotaciji i igrači koji su trebali dobivati po nekih 10 min da su normalne okolnosti imaju više od 15 minuta po tekmi. Prvo se u drugom kolu Clark povrijedio, a onda mislim u narednom odmah i Ponkrašov. I bez toga svaku utakmicu su bili egal ekipa većini osim CSKA I Reala koji su ih rasuli onako, dok Milano igra divlju košarku, prevedi u šutaj, kad je Raduljica u igri baci u bunar i nek se bije sa centrom. Tako da nemoj lupetat svašta pls, i Unicks bar odigra nekoliko finih akcija tokom utakmice, Langford navuče pa napravi višak i tako slično. I dalje Milano je također večeras osakačen povredama i sigurno da taj tvoj tip pobjeda Milana nije nešto toliko sigurno, jer su i u formi pali, dok s druge strane Orlando Johnson pridošlica u ekipi nadam se nakon sjajne predtave u VTB ligi da će i u Euroligi pokazati o kakvom se igraču radi :) Uglavnom bit će zanimljiva utakmica i neizvjesna do samog kraja.
Pa cuj ja sam na prvu lupio tako da tu odmah mozes odvaditi dosta. :D

Ne sumnjam ja da ti bolje od mene znas kosarku generalno i to sve i igrace i trenere, meni se to ne da pamtiti, meni su oni svi isti, placenici koji rade za pare a po potrebi i za gazdu Williama po potrebi, mislim znate vec indoktrinirao sam vas! :mrgreen: Nego yebo to sad, onako na osjecaj govorim, posto mislim da si mogu predstaviti kako ekipe funkcionisu u zadanim momentima u ovisnosti na situaciju na tabeli i formu i to. To je neki osjecaj, tog Milana otpisuju lako, ali pazi stari 2.7 kvota na njih nije to nesto astronomski veliko da ne dodje. Da je taj Unics dobar (ne kazem odnosno ne mislim kad kazem da su rinaka stvarno, ja kazem za svakog da je rinaka kad mi se ne svidja! :rol: ) nego mislim da jesu jedna dobra ekipa, ruska skola i to zna igrati kosarku nema tu dileme, ali njima stvari ne idu glat i tu onda dolazi nova komponenta, igranje pod pritiskom.

Cini mi se da si ti ili neko drugi pricao ovako prije ca. 2 sedmice za Milana da i oni imaju nekih problema unutar tima, ljudi dodjose bas odigrase s karakterom i rastereceno i dobise. Eh sad ja ne vidim kako ce neki Rus koji samo ide na nekakav krkanluk i defanzivu njih zaustaviti kad igraju rastereceno tako i kad im je svejedno dobili izgubili. Onako na osjecaj a i kvotu sad kad sam od 1.5 previsoku po meni vidio i sumnjivu mislim da tu nema ako nista onda najmanje nema nekog hendija na Unics tj. kontrahendikep je fina opcija. Vrijednost je na Milanu, a ko hoce Unics nek stavi pa nek se sikira.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 dec 2016, 15:11

Ma Simon otac, on mi je na listicu over ako stignem. Uvijek ga igram. :)

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 15:15

Cijeli dan ne mogu da ufatim X na ovim majmunima Iranskim. Da hoce bar sad ovaj Naft da legne a gubi u gostima.
Ovi drugi idioti nekakva Saba 2 crvena ima kad meni treba under.

Eto bog te nece jedino mene satire ovako under i X na Irancima, a igraju 80% tekmi 0:0 i 1:1! :facepalm:
Kad ja odigram krenu da igraju ko Englezi!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 dec 2016, 15:23

Ma te Irance treba izbjegavati, u njih prvak na kraju ima 55 bodova, ako i to
LeBron James

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 15:27

KingJamesMVP je napisao/la:Ma te Irance treba izbjegavati, u njih prvak na kraju ima 55 bodova, ako i to
I sta sad covjek da radi, jedino Bogu da se moli da ovi imaju milosti i fulaju sve zivo a kvota u 72oj na njih 1.8 za sl. go. Cekam ih za 70ku, i to da vratim pare koje sam sinoc na NBA dobio da se mogu vrtiti.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 dec 2016, 15:27

Ma nemoj i ti mene pogrešno shvatit Efenberže. Nego onako sam morao da odgovorim, svakako da su sve tri opcije otvorene u ovom slučaju, ko lupa sistem 2,7 nije loša kvota, ali ono za fix ili šta ja znam sad ipak nije pametno odigrati. I to se slažem da su svi plaćenici i da po potrebi igraju kako im se kaže primjer Njukasl vs Blakburn nedavno. Znači ja sam imao potrebu da odgovorim tebi, a i drugim sa mog košarkaškog viđenja. Jer mislim da danas u ovoj utakmici ko prvi doživi neki blag pad, da gubi tu utakmicu.
A nisam ja iznio tu informaciju za sukob i tako to, jesam predložio na osnovu te informacije kontra hendikep na Efes, i onda ih Armani muški uzeo.

Isto i ova druga utakmica u Feneru je baš zanimljiva i tu svako može dobit, samo što ja dajem prednost Realu koji se želi osvetiti Feneru zbog prošlogodišnjeg plejoffa i 3:0 za Fener. Feneru i dalje fali Bogdan i to je jako bitan podatak i bilo je tu par poraza, a i Milano su dobili u zadnjoj četvrtini. Real igra puno bolje, od CSKA su zjanili 1 razlike samo, tako da Kraljevi večeras imaju finu šansu da ih dobiju u Istanbulu i da to neće propustiti.

I zvanično De Kolo i večeras ne igra, tako da će Teodosić imati svoju partiju i večeras sa nekih 25+ poena.
Tako blizu, a tako daleko.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 dec 2016, 15:29

2,30 na Real, nema teorije da propustim to :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 01 dec 2016, 15:31

Effenberg je napisao/la:
I sta sad covjek da radi, jedino Bogu da se moli da ovi imaju milosti i fulaju sve zivo a kvota u 72oj na njih 1.8 za sl. go. Cekam ih za 70ku, i to da vratim pare koje sam sinoc na NBA dobio da se mogu vrtiti.
Sta cekas ? under 2,5 ove Irance sto imaju 2 crvena

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 dec 2016, 15:31

A kreteni, a na tribinama 100.000 ljudi
LeBron James

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 15:35

Daj ba Naft Teherane izjednacavaj u pm. Skino tu X Srbija U18 i X nekakve Saudijce, hajte u pm ni jedan X a svi X-evi ispod 2.9 bili. :kafa:

Da @silo na jedan njih na druge Naft X.

Yebali majke igraju rukama u 16ercu i sreca sudija ne daje penala vec slobodni, zamalo da ga ovi sa crvenima zabiju. Ovo ne vjerujem da se stima, ovo se samo radi o tome da tamo igraju 11 beduina koji mozak nemaju. Koji pastiri bog te, mi smo za ove vrh kulture.

EDIT: Joj ljudi upalite stream ako imate, pogledajte gamad makljaju se tamo i trener i svi sa klupe se nadigli, svak se sa svakim tuce! :urnebes: :urnebes: Koja je ovo bagra boze dragi, Englezi su prevaranti isto ali bar su gospoda za ove cobane!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 01 dec 2016, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 01 dec 2016, 15:41

Ma ima tu jos igre sad ces vidjet kad ih navucemo :mrgreen:

Valjda ovi nece uvaljat treci gol u sudijskoj.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 15:43

NebeskaSila96 je napisao/la:Ma ima tu jos igre sad ces vidjet kad ih navucemo :mrgreen:

Valjda ovi nece uvaljat treci gol u sudijskoj.
Ogradio sam 3. go za te, samo da domaci ne zabiju. Ali rizik jer sam 3.go stavio jos s nekim hokej underom i Teheranom U 2.5 ali to bi trebalo. Taman nek bude 1:1 u 90+ :kafa: :kafa:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 dec 2016, 15:44

Odgovor za @Stone Island:

Jedna kombinacija oko 5,5KM. U razradi su sve male kvote, ako ih dole pogodim 6 dobitak bi bio oko 32KM.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 15:48

Ja ovo ne kontam guzva izgubi se 10 minuta, pa majku mi milu podijeli kartone popricaj rascisti nastavi dalje s igrom, ne mogu da vjerujem da ovako neko moze biti primitivan. Nije ni cudo sto cijeli svijet mrzi muslimane! Mrzim ih i ja a musliman sam obrezani! :mrgreen: Zato sto stvarno jesu gamad, od ovog arapskog svijeta jedino mozda par Egipcana i Tunizana da je civilizovano ostali su na nivou srednjeg vijeka! Koja smeca i poltroni, kako ja ovo ne volim, dabogda ih ISIL trao 100 godina jos zato sto su neobrazovana stoka.

Kakva sad kontra ovih sa 2 crvena kruh ti poljubim dragi ostavi ovaj s krila fin pas ovome sto je 7 metara od gola na cist go da puca, sreca kozojeb ima dvije lijeve i lopra odlazi 5 metara pored gola u kontra stranu! :D Nije ih fakat Bog ni za cega dao! :urnebes:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 01 dec 2016, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 01 dec 2016, 15:50

Effenberg je napisao/la:Ja ovo ne kontam guzva izgubi se 10 minuta, pa majku mi milu podijeli kartone popricaj rascisti nastavi dalje s igrom, ne mogu da vjerujem da ovako neko moze biti primitivan. Nije ni cudo sto cijeli svijet mrzi muslimane! Mrzim ih i ja a musliman sam obrezani! :mrgreen: Zato sto stvarno jesu gamad, od ovog arapskog svijeta jedino mozda par Egipcana i Tunizana da je civilizovano ostali su na nivou srednjeg vijeka! Koja smeca i poltroni, kako ja ovo ne volim, dabogda ih ISIL trao 100 godina jos zato sto su neobrazovana stoka.
Eto Naft 1-1 :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.