Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nail for Real
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Nail for Real » 21 jul 2010, 19:15

A_d_0 je napisao/la:A sama cinjenica da Dzeko igra u wolfsburgu a higuain u real jos vise govori. No dobro ima nesto sto higuain moze a Dzeko nemoze a to je promasit prazan gol. Al i to mora neko.
Ako dobro pogledas Higuainove golove vidjeces da je bar pola njegovo djelo. Sta, Dzeko predribla sve i da gol ? Ima i on Misimovica, koji je dobar asistent, tako da...
27>22 Primere>Bundes Liga
Malo, malo pa se vracaju na taj prazan gol. Time se anulira sve sto je do tad uradio, jel'? Niko u toj utakmici nije briljirao...Doduse, Dzeko nikada nije upao u krizu, on dere tokom citave godine :roll: :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 jul 2010, 19:19

Znam da je ovdje Dzeko nedodirljiv, ali budite malo realni. Mogu i ja da kazem da je Vucinic najbolji, kad nije 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jul 2010, 19:20

Nail for Real je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:A sama cinjenica da Dzeko igra u wolfsburgu a higuain u real jos vise govori. No dobro ima nesto sto higuain moze a Dzeko nemoze a to je promasit prazan gol. Al i to mora neko.
Ako dobro pogledas Higuainove golove vidjeces da je bar pola njegovo djelo. Sta, Dzeko predribla sve i da gol ? Ima i on Misimovica, koji je dobar asistent, tako da...
Malo, malo pa se vracaju na taj prazan gol. Time se anulira sve sto je do tad uradio, jel'? Niko u toj utakmici nije briljirao...Doduse, Dzeko nikada nije upao u krizu, on dere tokom citave godine :roll: :roll:
38>34. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jul 2010, 19:21

Nail for Real je napisao/la:Znam da je ovdje Dzeko nedodirljiv, ali budite malo realni. Mogu i ja da kazem da je Vucinic najbolji, kad nije 8-)
mi smo realni, ti nisi ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 jul 2010, 19:22

Cinjenica je da Higuain ima 2 sezone nije dao velikom timu gol. Al nikom Higuain nije bolji od Dzeke vjeruj mi nevazno koja je nacionalnost. Samo treba malo biti realan.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 jul 2010, 19:24

Kako god hocete, ja vam kazem da ce Higuain postati najbolji napadac kroz dvije godine na svijetu ;) Vidim da vama ne mogu nista da dokazem, po zdravo do naredne diskusije

Edinu sve najbolje

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 jul 2010, 19:25

Nail for Real je napisao/la:Znam da je ovdje Dzeko nedodirljiv, ali budite malo realni. Mogu i ja da kazem da je Vucinic najbolji, kad nije 8-)
zanimljivo bi bilo viditi higuaina u timu poput Vfl pa da vidimo kako bi se snašao i kako bi davao golove ... al neka polako dočekati će Džeko svoje mada već i sada razvaljuje ... et to je najobjektivnije

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 jul 2010, 19:26

Jest al u linburgu Vucko najbolji, jos on pure ili ti ga kacamaka mora njam njam da bi se mogao porediti s Dzekom :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2010, 19:26

O ja virusa i belaja i to trojan.
Manite mi se Higuanica i ostalih krokodila.
Pricamo o najboljem strelcu BL i igracu BIH Dzeki.
Cuj Higuian jel to onaj sto ga Pjanic poselamio maksuz i njega i njegovu ekipu. :mrgreen:
Realno,niko pametan nebi ni usporedio tu dvojicu igraca.Taj higu-hajvan ni u Laktasima ne bi mi zaigrao. :lol:
Dzeko je za Higuanicu Dzeko.I sva konverzacija zavrsena.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 jul 2010, 19:30

Nail for Real je napisao/la:
Ocito da nisi pogledo nit jedne utakmice od Dzeke,jer toliko hlupetas da te Bog sacuva,pa koji to jos igrac moze igrati bez suigraca? ja Dzeko ima Misimovica,a Higuain Ronalda,Kaku,Benzemu,Van der Varta i koga sve ne,lahko je kad oko sebe imas samu kremu fudbala,a Dzeko u Wolfsburgu samo Misketa,i ne radi se samo o golovima,nego o igrackim kvalitetima,Dzeko je igrac koji zna centrirati,uposliti sto Higuain nikad nece znati,Dzeko je bio prvi scorer Bundeslige,imao 10 asistencija,nije niko reko da Dzeko sam sve radi,mada je bilo i situacija da predribla komlet odbranu i zabije gol. I kakav **** Vucinic,jel to ti zajebavas il sta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 jul 2010, 19:31

Dzeku ne gotivim nesto al da je bolji bar 5 puta napadac od Pipite jeste 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 jul 2010, 20:00

Ne nazivajte me glupim, jer smatram da nisam. O ovim komentarima da je Dzeko kompletniji takodje necu da komentarisem, jer ne vjerujem da ste gledali mnogo Pipitu ove sezone. A ta lista goal.com je naprosto smijesna. Pa gdje su tu Forlan, Llorente, Aguero, David Villa? Ovi sto govore da Higuaina nema u vaznim utakmicama jesu u pravu, al zar to ne vazi za Dzeka? Gdje je bio, npr. protiv Portugala ?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 jul 2010, 20:24

Higuan je ekstra igrac. On je mocan skroz.
Kako se je samo pokazao na SP. Cak je imao het trik.
Samo koje je golove davao, onaj levat Messi se zaleti i prodje citavu odbranu i onda pogodi stativu i vrati mu se lopta i onda drugi pokusaj pogodi lopta golmana i izadje pred mocnog Higuana koji samo tako gura loptu u gol.
Drugi gol, levat Messi opet sve sam i mocni Higuan dolazi do lopte (niko kraj njega jer citava odbrana ide na tog levata Messia) i postize gol. Treci, servirana lopta na glavu a niko ispred njega.
Nije Higuan imao jedan dobar dan jer onom levatu Messiu nije dao smokljo SVINJOPENJAC da mrdne i onda Higuan nije dobro podmazao lanac pa mu je spadao dok je let'o po Njemackoj odbrani.
Higuan je samo tako dotukao Lyon. I ubija lik po spaniji, jer **** ga jaka je Valadoid i kompanija. Higuan rastura timove kao slabi VIllareal a Dzeko tu jadnik niste nije mogao(imao srece kad je dao onaj prvi gola sa neki 20 metara iz ugla opaljen kao iz torpeda"
Smotani Dzeko ima levata Misketa i super Brazilskog igraca koji gadja ptice jer mu smetaju dok igra, "nemera se cojk fokusirt rad tica". Ostali svi klasa u Wolfsima.
Ovaj jadnik Higuan nema skim igrat a opet ubija.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jul 2010, 20:29

Nail for Real je napisao/la:Ne nazivajte me glupim, jer smatram da nisam. O ovim komentarima da je Dzeko kompletniji takodje necu da komentarisem, jer ne vjerujem da ste gledali mnogo Pipitu ove sezone. A ta lista goal.com je naprosto smijesna. Pa gdje su tu Forlan, Llorente, Aguero, David Villa? Ovi sto govore da Higuaina nema u vaznim utakmicama jesu u pravu, al zar to ne vazi za Dzeka? Gdje je bio, npr. protiv Portugala ?
Hajd ba kralju nisi nikom zanimljiv, furaj ako ces provocirat, ti izgleda zaboravio da je ovoo BIH portal i nama su nasi igraci najbolji na Svijetu. Stvarno mi je zao sto nikad nisi udahnuo zrak Spanjolske i osjetio za kakvu ciganiju ti d.rkas i navijas. Uglavnom culi smo tvoje misljenje, znamo da vi Realovci imate sve najbolje na Svijetu nema rasprave.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2010, 20:30

Ma kakav Higuain pored svih velikih napadača koje je Real imao on je stvarno najgori .Pa njemu treba 6-7 stopostotni šansi da bi dao jedan go.Džeko je po svemu meni bolji napadač od njega.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jul 2010, 20:35

legenda reala je napisao/la:Ma kakav Higuain pored svih velikih napadača koje je Real imao on je stvarno najgori .Pa njemu treba 6-7 stopostotni šansi da bi dao jedan go.Džeko je po svemu meni bolji napadač od njega.
Napokon jedan realan navijac Reala sa realnim postom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 jul 2010, 20:36

Džeko je jedan od najkompletnijih napadača svijeta sigurno.
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2010, 20:41

Ma ako ode Raul više nemam za šta navijati .Nema trofeja dovode se novi igrači ,a naši bolji se prodaju .DOKLE VIŠE.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 jul 2010, 21:48

Samo dobro neupucen, i veoma limitiran sa znanjem o nogometu moze reci da je Higuain bolji napadac od Dzeke, to je neozbiljna izjava.
Ali, evo da malo bacim moju viziju naseg napadaca...naime, za moj pojam C:Ronaldo je najkompletniji igrac danasnjice, pa iza su i Drogba, Torres, Milito,jos par njih, a tu je i veliki Dzeko, zasto??Pa, taj covjek puca lijevom, desnom, ogroman je, zna se zagradit, idealno koristi fizicke predispozicije, kontrola lopte savrsena, osjecaj za prostor idealan, skok igru ne treba komentirati, jednostavno igrac kojeg odlikuje kompletnost, i to je to, danas je jako tesko naci igraca da sve to ima, evo Messi, on je jedan od najboljih, ali nije kompletan igrac, jest da to nadoknadjuje drugim stvarima, ali definitivno mu se sve vrti na lijevu nogu, glavom je kriminalan, uostalom nije to isti tip napadaca, ali samo pravim malu komparaciju, za koju se nadam da niste pokusali objasniti kao "Dzeko bolji od Messija", to nikako.

Sjetih se utakmice protiv Njemacke, i dubinska lopta na Dzeku, i oko njega su 3, pa i 4 igraca, ali je on prima na prsa, kontrolira je, navlaci sve te igrace oko sebe ostavljajuci suigracima prostora koliko hoces, i lagano se okrece i nalazi rjesenje, i to je odlika strasnog igraca.
Malo bi samo trebao poraditi na agresivnosti dok je bez lopte, malo na sebicnosti, i na sutu, ponekad mlako sutira, nekako bezvoljno..ali je on, nije sto je nas, jedan od najboljih napadaca na PLANETI, i tacka!
Nadjite neke igrace tipa Drogba, Torres, sta ti ja znam, pa poredite, nemojte Higuaina, nije on taj kalibar..ne kazem da je los igrac, ali Dzeko je bas Dzeko za njega.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 jul 2010, 21:54

Džeko je za ženidbu, Stara dama spremna
:mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Serha i 64 gosta.