Civa je napisao/la:Effenberg kažeš da je Unicks qurac od tima, a Milano ekipurina jel?
Unicks jest zadnji na tabeli Eurolige, ali zbog čega jer u ostali na 8 igrača u rotaciji i igrači koji su trebali dobivati po nekih 10 min da su normalne okolnosti imaju više od 15 minuta po tekmi. Prvo se u drugom kolu Clark povrijedio, a onda mislim u narednom odmah i Ponkrašov. I bez toga svaku utakmicu su bili egal ekipa većini osim CSKA I Reala koji su ih rasuli onako, dok Milano igra divlju košarku, prevedi u šutaj, kad je Raduljica u igri baci u bunar i nek se bije sa centrom. Tako da nemoj lupetat svašta pls, i Unicks bar odigra nekoliko finih akcija tokom utakmice, Langford navuče pa napravi višak i tako slično. I dalje Milano je također večeras osakačen povredama i sigurno da taj tvoj tip pobjeda Milana nije nešto toliko sigurno, jer su i u formi pali, dok s druge strane Orlando Johnson pridošlica u ekipi nadam se nakon sjajne predtave u VTB ligi da će i u Euroligi pokazati o kakvom se igraču radi

Uglavnom bit će zanimljiva utakmica i neizvjesna do samog kraja.
Pa cuj ja sam na prvu lupio tako da tu odmah mozes odvaditi dosta.
Ne sumnjam ja da ti bolje od mene znas kosarku generalno i to sve i igrace i trenere, meni se to ne da pamtiti, meni su oni svi isti, placenici koji rade za pare a po potrebi i za gazdu Williama po potrebi, mislim znate vec indoktrinirao sam vas!

Nego yebo to sad, onako na osjecaj govorim, posto mislim da si mogu predstaviti kako ekipe funkcionisu u zadanim momentima u ovisnosti na situaciju na tabeli i formu i to. To je neki osjecaj, tog Milana otpisuju lako, ali pazi stari 2.7 kvota na njih nije to nesto astronomski veliko da ne dodje. Da je taj Unics dobar (ne kazem odnosno ne mislim kad kazem da su rinaka stvarno, ja kazem za svakog da je rinaka kad mi se ne svidja!

) nego mislim da jesu jedna dobra ekipa, ruska skola i to zna igrati kosarku nema tu dileme, ali njima stvari ne idu glat i tu onda dolazi nova komponenta, igranje pod pritiskom.
Cini mi se da si ti ili neko drugi pricao ovako prije ca. 2 sedmice za Milana da i oni imaju nekih problema unutar tima, ljudi dodjose bas odigrase s karakterom i rastereceno i dobise. Eh sad ja ne vidim kako ce neki Rus koji samo ide na nekakav krkanluk i defanzivu njih zaustaviti kad igraju rastereceno tako i kad im je svejedno dobili izgubili. Onako na osjecaj a i kvotu sad kad sam od 1.5 previsoku po meni vidio i sumnjivu mislim da tu nema ako nista onda najmanje nema nekog hendija na Unics tj. kontrahendikep je fina opcija. Vrijednost je na Milanu, a ko hoce Unics nek stavi pa nek se sikira.