FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa vi niste normalni o čemu pričate sada mi je jos drazi onaj trans sa čikom koji baca petokraku u smeće .Nego hoćemo li mi veceras gola dati 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa Hamo ti si pare za tekmu stedio, prevoz, smjestaj, itd. Nije valjda da ne ides??
Jedva cekam veceras da zagrmimo..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Idemo na jug veceras da navijamo ,nebitan je rezultat.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- RK Gradacac
- Kontakt:
Hamo se predomislio nakon prve utakmiceBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa Hamo ti si pare za tekmu stedio, prevoz, smjestaj, itd. Nije valjda da ne ides??![]()

010 ISN'T JUST A CODE
Imao sam privatnih problema i sve pare mi otisle,nisam ja trofej navijač.I može li mi neko pronači trans sa čikom koji baca petokraku. 

VOLIM TE ŽELJO!!!!!!!!!
Stranica je u funkciji
Stranica je u funkciji
Svaka cast momci, odlično izgleda
Ja sam protiv svakog nasilja,a vi pricate o nasilju kako ga netreba biti a sad jedan govori kako treba to zapamtiti,vratiti i to sa kamatom
Ma daj,onda da neigramo fudbal da dogovorimo samo da se udaramo!
HEbo to,meni nije do udaranja meni je do gledanja fudbala,a vama?

Ma daj,onda da neigramo fudbal da dogovorimo samo da se udaramo!
HEbo to,meni nije do udaranja meni je do gledanja fudbala,a vama?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

hvala na novoj stranici svima koji su se potrudili i uložili svoje vrijeme i novac za pravljenje iste
samo nam nemoj ti i hairlija zelit srecu majketi.ja znam da provokacija uvijek ima i rivalstva,ali vas dvojica nikad ne zelite srecu ni dobro zelji.nemoj se nazor pravit fin molim te.ostani dosljedan.veliki navijac sarajeva,i covjek koji uziva u zeljinom svakom losem rezultatu.tako te vise cijenim.on fol mirotvorac a sere na svakom koraku,provocira ljude.haj ba razguli odavde,ne zato sto mi smetas ,nego ti je previse odvratna ta slika zijina,da mi ces mi i sebe zgaditi.haj duhovit si decko ali razliguSamo F.K.S !! je napisao/la:Bezveze ovo je sportski forumdrop je napisao/la:Ne pravi se lud i naivan sad...cuj dokazi, a citav grad zna za tu bruku...a znaju i ti mangupi koliko vremena nisu smijeli izaci iz kuce.
Bezveze kvarimo temu sad s tom pricom...bilo pa prošlo - to ce se jednog dana uredno naplatiti sa kamatama, samo nemoj da bude kukanja kasnije
Sretno veceras
VOLIM TE ŽELJO
Dobar dizajn..al onaj je bio puno boljiGUARDIOLA je napisao/la:hvala na novoj stranici svima koji su se potrudili i uložili svoje vrijeme i novac za pravljenje iste
FKŽ !
jordan 23 je napisao/la:samo nam nemoj ti i hairlija zelit srecu majketi.ja znam da provokacija uvijek ima i rivalstva,ali vas dvojica nikad ne zelite srecu ni dobro zelji.nemoj se nazor pravit fin molim te.ostani dosljedan.veliki navijac sarajeva,i covjek koji uziva u zeljinom svakom losem rezultatu.tako te vise cijenim.on fol mirotvorac a sere na svakom koraku,provocira ljude.haj ba razguli odavde,ne zato sto mi smetas ,nego ti je previse odvratna ta slika zijina,da mi ces mi i sebe zgaditi.haj duhovit si decko ali razliguSamo F.K.S !! je napisao/la:Bezveze ovo je sportski forumdrop je napisao/la:Ne pravi se lud i naivan sad...cuj dokazi, a citav grad zna za tu bruku...a znaju i ti mangupi koliko vremena nisu smijeli izaci iz kuce.
Bezveze kvarimo temu sad s tom pricom...bilo pa prošlo - to ce se jednog dana uredno naplatiti sa kamatama, samo nemoj da bude kukanja kasnije
Sretno veceras
Nije problem otici cu,samo nadji post gdje sam ja vama pozelio srecu

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

-
- Kontakt:

Ps a vidi bolan blekica sto je fin i vi bi jednog ovakvog aa ?
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ljepotan pravi, da mu nadimak nije Branko Kockica (divi mu vugla) pravilna kockicaSamo F.K.S !! je napisao/la:pa ja sam juce zazelio da ne prime vise od 3 komada haj poz odoh i ja sa teme

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
Jbg vazno je da mu u dzepu nije zmija valjda znas na sta mislimblueman-TM87 je napisao/la:Ljepotan pravi, da mu nadimak nije Branko Kockica (divi mu vugla) pravilna kockicaSamo F.K.S !! je napisao/la:pa ja sam juce zazelio da ne prime vise od 3 komada haj poz odoh i ja sa teme

Drupal-CMS!? Joomla je zakon!TeaM87 je napisao/la:Dobar dizajn..al onaj je bio puno boljiGUARDIOLA je napisao/la:hvala na novoj stranici svima koji su se potrudili i uložili svoje vrijeme i novac za pravljenje iste

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
a ti si hairlija poseban slucaj,sta je s tvojom pricom kako ti ne vodis racuna o zelji niti pratis nasu temu.niti bilo sta sto ima veze i sto se pise na nasoj temi.mislim fakat nemam nista lose protiv tebe,cak sta vise cijenim tvoju ljubav prema sarajevu.ali ti si jedan jako nerealan momak.predstavljas se kao veliki navijac,ok to vidim.ppredstavljas se kao veliki poznavalac fudbala,i oni tvoji postovi kako argumentovano tvrdis za likove iz crne gore da su igracine,i na samo ti postovi,pokazuju da si nerealani da te srce vodi.mislim znas kakve gluposti pricas,hvalis likove koji postignu 3 gola u 11 utakmica.dalje,pricas kako pratis samo sarajevo i da te nista drugo ne zanima,a uzivas provocirati druge navijace i visis po njihovim temama.nemoj ba posrat pa lizat,to rade ****.ne vjerujem da si jedan od njih.mada znam da ces veceras navijati za njih
VOLIM TE ŽELJO
RAJA hoce li Željo ista love dobiti od Hayata i BHT-a radi prenosa?
Ima li ista pouzdano za pojacanja, jbg necemo valjda sa ovim kadrom docekati novu sezonu 

Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Levin, Proximic, Taree i 66 gostiju.