kakanj84 je napisao/la:ziher je napisao/la:Edin ne da Beganovica i on ga cuva na tom mjestu na kojem je sad, isto je bilo u Mladosti. Sve dok on ne dodje tobe i ne smjeni Begana nema napredka. Rudar za prvu ligu ima sigurno najbolju ekipu ali sa Beganovicem ne moze puno napraviti. Njegove ekipe ne mogu izdrzati 60 min na terenu i prvih nekoliko kola koja su pratili rezultati su dobro odradjena na svjezinu ostalo se vidjelo sta je bilo. Lik lose radi na treninzima i igraci nemaju snage ali odgovara im takav rad jer se zezaju na treninzima i igraju seve, lagano odrade trening i kuca.
vama dobujanima ne valja niko domaći ...jer ste postali plaćenicka ekipa .niko iz kaknja ne igra jos adu kad skinete s gola fujjjj...lizite se sa zenicanima koji vas provaljuju samo vi nemate grama mozga da to skontate
Uzimaju vas na istu pricu al dzaba SELO OSTAjE SELo

p.s.POLAKO OPET CETE VI SA KRIVAJOM,OLOVOM,I SELENDRAMA IGRAT KAD MUSIJA ZAVRNE PIPU..i onda ajmo cevape pive rostilji na utakmicama ha ha ha

Ogranicen si ko balkon tako da dalje necu nista reci.
A o tome ko kome valja ne bi ulazio u raspravu sa tobom, ali reci mi ko to iz Kaknja trenutno moze igrati u nekom od premijerligaskih klubova?
Ko to ne bi volio da je vise nasih momaka ali ne ide ne moze, bit ce toga kad neko od ove djece odraste ali trenutno smo tanki i tu je kraj price.
Sine u modernom profi fudbalu malo je ljubavi tako da sve ono sto gledas na TV su placenicke ekipe
A je li to BEganovic domaci trener kad vec potenciras te "domace" snage ili su mozda vise od polovice ekipe Rudara domaci igraci?
Mislim da lupetas gluposti i pokusavas nekog isprovocirati a ne vidis dalje od svog nosa.
Ovo da cemo opet igrati sa Krivajom i drugim nizerazrednim ekipama zivi bili pa vidjeli a tebi cu samo reci da ja svoju Mladost gledam na TV u direktnim prrenosima, dok naseg Rudara nema ni na mapi. MOja Mladost je dala 4 mlada reprezentativca od kojih su tri bila u pocetnoj postavi a nas Rudar nema igraca ispod 21 god osim naseg Dobujana. Toliko o tome ko ima kakvu perspektivu