FK Rudar Kakanj

kakanj84
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la kakanj84 » 30 nov 2016, 17:03

Druže studiram pa dodjem kući s vremena na vrijeme..Javim ti sta bude zanimljivo
A što se buze tiče VJERUJ TI MENI DA GA NE VOLI I NE POZDRAVLJA NITI JEDAN IGRAČ jer u prvom mandatu kad je bio šef struke okretao je glavu od DOMAĆIH IGRAČA upravo zbog tog razloga i tih nazovi "pojacanja"!
TU CINJENICU ZNA KAKANJ ČITAV RASPITAJ SE PA CES SE UVJERITI ;)
po mom ukusu od tih nabrojenih samo duro je vrh ostalo ŠLJAM ŽEŠĆI uzeli pare i vozdra :nedam: :thumbdown: :salut:
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 dec 2016, 00:41

kakanj84 je napisao/la: A što se buze tiče VJERUJ TI MENI DA GA NE VOLI I NE POZDRAVLJA NITI JEDAN IGRAČ jer u prvom mandatu kad je bio šef struke okretao je glavu od DOMAĆIH IGRAČA upravo zbog tog razloga i tih nazovi "pojacanja"!
TU CINJENICU ZNA KAKANJ ČITAV RASPITAJ SE PA CES SE UVJERITI ;)
po mom ukusu od tih nabrojenih samo duro je vrh ostalo ŠLJAM ŽEŠĆI uzeli pare i vozdra :nedam: :thumbdown: :salut:
Ako će se "ganjati" Premijer liga, kakvi ba domaći igrači (čast pojedinim).., kod njega će igrat samo ko zaslužuje. Bio je i meni trener (generacija koja je uvela Mladost u Drugu ligu) pa znam da je pošten što se toga tiče, znači samo kvalitet! Bajro šljam žešći? Pa Bajro je najbolji napadač kojeg smo imali zadnjih pet-šest sezona, i sad bi nam bio od pomoći više od pola trenutnih igrača.
#samoRudar #zauvijek

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 01 dec 2016, 10:44

Bajro je PREVARA :thumbdown: od igrača ako razumiješ terminologiju i end.Normalno za ovu trenutnu ekipu i elko bi bio pojacanje :facepalm:
A što se tiče mirnesa kad je bio šef nikad vise para se nije potrošilo od kako je rudar u prvoj l.
I na kraju te sezone preslab učinak a kolko se potrošilo mogli su kupit utakmice i glat uči u pl.
I da ti kazem ako buza dodje borba za opstanak zapamti :thumbdown:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 03 dec 2016, 00:05

Nema zime ako ako se urade 3 pobjede u nizu eto ih na vrhu .Samo da se to malo pocisti I sredi .Da nisu rasuli one bodove kuci bili bi prvi

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 06 dec 2016, 20:58

kakanjac62 je napisao/la:Nema zime ako ako se urade 3 pobjede u nizu eto ih na vrhu .Samo da se to malo pocisti I sredi .Da nisu rasuli one bodove kuci bili bi prvi
DA JE BABI M... bila bi muško :rol: :rol: :rol:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 dec 2016, 01:24

@kakanj84 Ima li šta novo? Znaš li zbog čega je otkazana Skupština? Kad će krenuti sa pripremama?
#samoRudar #zauvijek

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 07 dec 2016, 09:38

L' Imperator je napisao/la:@kakanj84 Ima li šta novo? Znaš li zbog čega je otkazana Skupština? Kad će krenuti sa pripremama?
Ivan Tiric i onaj sto veze nema rijad pljevljak su blizu al traže puno para eto malo vijesti.
Skupština odgođena zamisli edin nije htio doći SELJAČINA :thumbdown:
Dosta domaćih STARIJIH IGRAČA ce otići tj.zahvalit ce se njima kako kaže begovac ONI NECE NITI ŽELE UĆI U PREMIER LIGU...
Za pripreme ništa konkretno,ako dodje novi trener on će odlučit, a čini mi se da će 5 ili 6 januara krenuti ako beganovic ostane tako je dogovor izmedju struke i begovca! :salut: :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 07 dec 2016, 20:39

Edin ne da Beganovica i on ga cuva na tom mjestu na kojem je sad, isto je bilo u Mladosti. Sve dok on ne dodje tobe i ne smjeni Begana nema napredka. Rudar za prvu ligu ima sigurno najbolju ekipu ali sa Beganovicem ne moze puno napraviti. Njegove ekipe ne mogu izdrzati 60 min na terenu i prvih nekoliko kola koja su pratili rezultati su dobro odradjena na svjezinu ostalo se vidjelo sta je bilo. Lik lose radi na treninzima i igraci nemaju snage ali odgovara im takav rad jer se zezaju na treninzima i igraju seve, lagano odrade trening i kuca.

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 07 dec 2016, 22:50

ziher je napisao/la:Edin ne da Beganovica i on ga cuva na tom mjestu na kojem je sad, isto je bilo u Mladosti. Sve dok on ne dodje tobe i ne smjeni Begana nema napredka. Rudar za prvu ligu ima sigurno najbolju ekipu ali sa Beganovicem ne moze puno napraviti. Njegove ekipe ne mogu izdrzati 60 min na terenu i prvih nekoliko kola koja su pratili rezultati su dobro odradjena na svjezinu ostalo se vidjelo sta je bilo. Lik lose radi na treninzima i igraci nemaju snage ali odgovara im takav rad jer se zezaju na treninzima i igraju seve, lagano odrade trening i kuca.
vama dobujanima ne valja niko domaći ...jer ste postali plaćenicka ekipa .niko iz kaknja ne igra jos adu kad skinete s gola fujjjj...lizite se sa zenicanima koji vas provaljuju samo vi nemate grama mozga da to skontate
Uzimaju vas na istu pricu al dzaba SELO OSTAjE SELo :rol: :rol: :salut: :thumbdown:
p.s.POLAKO OPET CETE VI SA KRIVAJOM,OLOVOM,I SELENDRAMA IGRAT KAD MUSIJA ZAVRNE PIPU..i onda ajmo cevape pive rostilji na utakmicama ha ha ha :D :lol:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 08 dec 2016, 06:49

kakanj84 je napisao/la:
ziher je napisao/la:Edin ne da Beganovica i on ga cuva na tom mjestu na kojem je sad, isto je bilo u Mladosti. Sve dok on ne dodje tobe i ne smjeni Begana nema napredka. Rudar za prvu ligu ima sigurno najbolju ekipu ali sa Beganovicem ne moze puno napraviti. Njegove ekipe ne mogu izdrzati 60 min na terenu i prvih nekoliko kola koja su pratili rezultati su dobro odradjena na svjezinu ostalo se vidjelo sta je bilo. Lik lose radi na treninzima i igraci nemaju snage ali odgovara im takav rad jer se zezaju na treninzima i igraju seve, lagano odrade trening i kuca.
vama dobujanima ne valja niko domaći ...jer ste postali plaćenicka ekipa .niko iz kaknja ne igra jos adu kad skinete s gola fujjjj...lizite se sa zenicanima koji vas provaljuju samo vi nemate grama mozga da to skontate
Uzimaju vas na istu pricu al dzaba SELO OSTAjE SELo :rol: :rol: :salut: :thumbdown:
p.s.POLAKO OPET CETE VI SA KRIVAJOM,OLOVOM,I SELENDRAMA IGRAT KAD MUSIJA ZAVRNE PIPU..i onda ajmo cevape pive rostilji na utakmicama ha ha ha :D :lol:
Ziher je samo iznio svoje misljenje a ti odmah sa papnskim uvredama I svojim neotesanim komentarom gledas samo kako nekoga da isprovaljujes .Malogradjanstina teza .Sta fali ako Mladost dobro stoji I igra u PL .Bolje vam je da pomazete jedni drugima I da suradjujete nego te budalastine .Ko iz Kaknja da ti igra .Igrali su prije pa sta .Nista nema tu kvaliteta zglave .Zato Begovac fino kaze da ce da se rijesi starijih kakanjskih igraca koji ne zele da udju uPL sto je I logicno jer nemaju oni sanse da igraju bilo gdje drugo.I ti tvoji komentari samo daju sliku o tebi ko si I sta si .Nisi ti provalio Zihera nego sebe .Malo se postaraj oko svojih komentara pa da je ljudima drago da procitaju I da vide neku strucnu analizu I nesto novo u klubu .Ovo je bilo veoma gadljivo za procitat I skroz bez veze .

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 08 dec 2016, 10:17

Kome je drago što mladost gura?PRETVARAJU SE VEĆINA LJUDI GRADJANA KAkNJA samo sto vecina suti hinji i tako to.
stavovi DOBUJANA me ne zanimaju.
UVIJEK JE u kaknju bilo TALENATA PA UNISTISE
boga oca takvi ljudi o kome pričate jer očigledno niste nikad loptu igrali možda malo na meraici uz koju rakijicu :rol: :D

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 dec 2016, 13:17

kakanj84 je napisao/la:
Ogranicen si ko balkon tako da dalje necu nista reci.
A o tome ko kome valja ne bi ulazio u raspravu sa tobom, ali reci mi ko to iz Kaknja trenutno moze igrati u nekom od premijerligaskih klubova?
Ko to ne bi volio da je vise nasih momaka ali ne ide ne moze, bit ce toga kad neko od ove djece odraste ali trenutno smo tanki i tu je kraj price.
Sine u modernom profi fudbalu malo je ljubavi tako da sve ono sto gledas na TV su placenicke ekipe :salut:
A je li to BEganovic domaci trener kad vec potenciras te "domace" snage ili su mozda vise od polovice ekipe Rudara domaci igraci?
Mislim da lupetas gluposti i pokusavas nekog isprovocirati a ne vidis dalje od svog nosa.
Ovo da cemo opet igrati sa Krivajom i drugim nizerazrednim ekipama zivi bili pa vidjeli a tebi cu samo reci da ja svoju Mladost gledam na TV u direktnim prrenosima, dok naseg Rudara nema ni na mapi. MOja Mladost je dala 4 mlada reprezentativca od kojih su tri bila u pocetnoj postavi a nas Rudar nema igraca ispod 21 god osim naseg Dobujana. Toliko o tome ko ima kakvu perspektivu :salut: :salut: :salut: :salut:

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 08 dec 2016, 13:22

kakanjac62 je napisao/la:
kakanj84 je napisao/la:
Ziher je samo iznio svoje misljenje a ti odmah sa papnskim uvredama I svojim neotesanim komentarom gledas samo kako nekoga da isprovaljujes .Malogradjanstina teza .Sta fali ako Mladost dobro stoji I igra u PL .Bolje vam je da pomazete jedni drugima I da suradjujete nego te budalastine .Ko iz Kaknja da ti igra .Igrali su prije pa sta .Nista nema tu kvaliteta zglave .Zato Begovac fino kaze da ce da se rijesi starijih kakanjskih igraca koji ne zele da udju uPL sto je I logicno jer nemaju oni sanse da igraju bilo gdje drugo.I ti tvoji komentari samo daju sliku o tebi ko si I sta si .Nisi ti provalio Zihera nego sebe .Malo se postaraj oko svojih komentara pa da je ljudima drago da procitaju I da vide neku strucnu analizu I nesto novo u klubu .Ovo je bilo veoma gadljivo za procitat I skroz bez veze .
VJERUJ DA SAM STRUCNIJI I KOMPETENTNIJI od tebe I ovog zihera SIGURNO!
VAMA SMETA ISKRENO I STRUCNO-POUZDANA TEMA i zbog tih razloga sam se i registrirao na forum DA OVAKVIM NEZNALCIMa i SELJACIMA zaccepim USTA jer oni DIREKTNO PLJUJU PO RUDARU i GUSARIMA I GREEN FIRMOvCIMA što ja nemogu to niti slusat a vala niti gledat.
Ako ikako možete otidjite do kaponea,gore italija da ne pričam gdje dobujani dolaze enjoy KAKO PLJUJU RUDAR I LEGENDE RUDARA A I TRENUTNO STANJE IM IDE NA RUKU
Prema tome,ja ću pisat ovdje ISTINU,ISKRENE TEME,ANALIZE,desavanja jer sam u tim krugovima bliskih vrhu uprave i struke.TOLIKO!
POZDRAV ISKRENIM ČITAOCIMA :wave: :

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 dec 2016, 13:33

Prvo kako znas da si od nekog strucnij i kompetentniji kada ne znas s kim komuniciras,
Drugo kako nekog mozes nazivati neznalcem i seljakom a nemas pojma o kome pricas
Trece sta je to pljuvanje po nekome ako sam iznio svoje misljenje o trenutnom treneru Rudara i trenutnom stanju u klubu
Cetvrto mozda sam ja blizi ljudima u klubu nego ti i znam vise o stanju u klubu od tebe

Sve ovo sto pises samo pokazuje kakav si ti i nista vise

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 08 dec 2016, 13:34

ziher je napisao/la:
kakanj84 je napisao/la:
Ogranicen si ko balkon tako da dalje necu nista reci.
A o tome ko kome valja ne bi ulazio u raspravu sa tobom, ali reci mi ko to iz Kaknja trenutno moze igrati u nekom od premijerligaskih klubova?
Ko to ne bi volio da je vise nasih momaka ali ne ide ne moze, bit ce toga kad neko od ove djece odraste ali trenutno smo tanki i tu je kraj price.
Sine u modernom profi fudbalu malo je ljubavi tako da sve ono sto gledas na TV su placenicke ekipe :salut:
A je li to BEganovic domaci trener kad vec potenciras te "domace" snage ili su mozda vise od polovice ekipe Rudara domaci igraci?
Mislim da lupetas gluposti i pokusavas nekog isprovocirati a ne vidis dalje od svog nosa.
Ovo da cemo opet igrati sa Krivajom i drugim nizerazrednim ekipama zivi bili pa vidjeli a tebi cu samo reci da ja svoju Mladost gledam na TV u direktnim prrenosima, dok naseg Rudara nema ni na mapi. MOja Mladost je dala 4 mlada reprezentativca od kojih su tri bila u pocetnoj postavi a nas Rudar nema igraca ispod 21 god osim naseg Dobujana. Toliko o tome ko ima kakvu perspektivu :salut: :salut: :salut: :salut:
DOBUJANU OSTAVI RUDARA NA MIRU...A SINE DRAGI ZNA SE KAKO SE ULAZI U REPKU PLATIS I ETO TE ..AL KAD VI NEVIDITE DALJE OD TIH GADNI DOBUJSKI NOSEVA TO JE DRUGO.
KAD SU RUDAR DIREKTNO PRENOSILI NA TV VI STE IGRALI SA VISOM I KOSOVOM TOLIKO O PRENOSIMA,
I IMAS TEMU MLADOST DK TAMO PA PISI SAM SA SOBOM HA HA HA...
BIT CE RUDAR OPET PREMIER LIGA A VI ZAVISITE OD JEDNOG LIKA KOJI CE ABD ZAVRNUTI PIPU I AJMO OPET PIVCUGE RAKIJA PSOVKE SELJAKLUK KAKVI I JESTE SAMI OD SEBE :salut: :salut: :salut: :salut: :thumbdown:

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 08 dec 2016, 13:36

ziher je napisao/la:Prvo kako znas da si od nekog strucnij i kompetentniji kada ne znas s kim komuniciras,
Drugo kako nekog mozes nazivati neznalcem i seljakom a nemas pojma o kome pricas
Trece sta je to pljuvanje po nekome ako sam iznio svoje misljenje o trenutnom treneru Rudara i trenutnom stanju u klubu
Cetvrto mozda sam ja blizi ljudima u klubu nego ti i znam vise o stanju u klubu od tebe

PA TI SI IL AMAR KADIC IL EMIR JASARSPAHIC TO ZNA SVAKO .. :wave: :wave:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 dec 2016, 13:46

Rudar je tvoj koliko i moj tako nemoj mi prosipati te lokal patriotske fore. A plati i ti pa odigraj za repku kad sve znas.
Tvoj nivo komunikacije pokazuje tvoju inteligenciju koja je ocigledno na nivou desetogodisnjeg dijeteta.
A gledao sam ja kada su Rudara prenosili kada je Ramce zabio na Kosevu, gledao sam i uzivo kad je Seval zabio Dedicu gol pod Vardom. Gledao sam ja Facu i Sevala i Zutog i Ohrana i Maksa i Karica i ostale. A od koga zavisi Rudar reci mi ti? KO finansira Rudar? Najvecim dijelom onaj po kome ste svi vi nazovi navijaci Rudara pljuvali dok je bio prvi covjek Mladosti. Sad istog tog dizete u nebesa a donedavno je bio samo za korida ;)

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 dec 2016, 13:49

kakanj84 je napisao/la:
ziher je napisao/la:Prvo kako znas da si od nekog strucnij i kompetentniji kada ne znas s kim komuniciras,

PA TI SI IL AMAR KADIC IL EMIR JASARSPAHIC TO ZNA SVAKO .. :wave: :wave:
Tu ja vidim dva covjeka koji je sam onda ja od te dvojice, a kad si tako pametan sto se ti ne predstavis nego se krijes iza nicka

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 08 dec 2016, 13:52

on i jest za korida da nije bilo njega sto je zalost jos bi igrali s visom i olovom i tim selendrama...
sve ste pokupovali da udjete u premier ligu ostetili gosk zadnju utakmicu koja se igrala 160 minuta TOLIKO DOBUJANU!
A rudar iskljucivo zavisi od RUDNIKA tu je i mandra ruku na srce al RUDNIK JE no1!
NECE TE NIKAD BITI KAO RUDAR KAKANJ.
GDJE GOD SE DODJE PRVO SE PITA ZA RUDAR ZATIM ZA OSTALO...A VAS NAZIVAJU PLAĆENICIMA..NEZNAM ŠTO :rol: :rol:
PROHODAJ MALO PO OVOJ NAŠOJ LIJEPOJ DRŽAVI I RASPITAJ SE ...

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 dec 2016, 13:58

E moj druze, umislio si sebi da poznajes materiju ali kako rekoh ogranicen si ko balkon.
Raspitaj se koliko sad trenutno daje RMU, koliko Mandra, a koliko Begovac pa ce ti biti jasno ko vedri i oblaci u sadasnjem Rudaru.
Al eto kad neces da progledas zivi u zabludi i cekaj dan kada ces gledati Rudara u PL i iscekivati gradski derby ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.