PO mom misljenju ne treba(mozes ga videti u par postova iznad)sa mene je puno dati 60 miliona za njega ,koji ne moze da se izbori za prvu postavu u repki ,pa kako ce onda u barci!?Mandrak je napisao/la:Fabregas ce biti slobodan igrac tek 2015 godine jer do tad ga ugovor veže sa Arsenalom, plus što uvijek ima opcija da produži ugovor.losmi je napisao/la:Hebo ih fabregas vise,ne treba dati 60 miliona,treba sacekati jos koju sezonu pa da stigne kao slobodan igrac,ionako nam nece do tada ni puno faliti,mnogo bi bilo bolje kupiti ozila i afirmisati nekog mladog kao sto je dos santos ili thiago alcantara(momak koji je vec dao gol za A tim),i kad treba da se odmore xavi ili iniesta ubaci se neki od ove dvojice ,takvo razmisljanje uvek pali,a barca ima dosta primera za to(xavi,iniesta,busquecst,pedro..)i za ostatak para kupiti jos nekog igraca ,moja zelja bi bila neymar iz santosa koji ima 19 god i vec je dao 40 golova za prvi tim.(Ili neki drugi kojeg guardiola izabere)al mnogo je bolje ovako postupiti neko bacati 60 miliona na fabregasa!!!!!!!!
A što se tice druge recenice, ako ne fali puno Barci što su onda ovi toliko navalili da ga dovedu....prava meksicka sapunica traje citavo ljeto oko njega i sad odjednom Ne treba nam...da ne treba, nebi Rosel bezveze išao direktno u JAR na noge Wengeru koji se nije udostojio ni da se sastane sa njim.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
MVP - Messi-Villa-Pedro
A jbg jarane, dalo se i 25 miliona za Čigrinskog a nije odigrao ni 3 utakmice za Barcu vec se ga expresno vratili u Šahtar ali 10 miliona manju cijenu
Keirison nije odigrao utakmice u barcinom dresu a platili su ga 14 miliona,Henrique isto tako...Ibrahimovića platili 70 miliona a citavo ljeto tražili kupca, samo niko nece da plati tolike pare.
Barca ima tu furku da napravi tim iskljucivo od španaca, još ako su iz La Masie onda još bolje.
Fabregas se uklapa u tu pricu, zato i jesu navalili da ga dovedu.
Druga je stvar što Arsenal može napucati cijenu koliku želi jer je njihov igrac.

Barca ima tu furku da napravi tim iskljucivo od španaca, još ako su iz La Masie onda još bolje.
Fabregas se uklapa u tu pricu, zato i jesu navalili da ga dovedu.
Druga je stvar što Arsenal može napucati cijenu koliku želi jer je njihov igrac.
- Arsenalisation
- Kontakt:
de stavi ruku na celu da nemas kakvu gripu jaranereds je napisao/la:DM ako dođu.Brnjoo je napisao/la:Mogul ja vas pitati gdje ce Fabregas ili Ozil igrati? Koju poziciju?

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Eh pa ako dođe onda mu ne gine klupa.Arsenalisation je napisao/la:de stavi ruku na celu da nemas kakvu gripu jarane fabregas 15 asistencija 15 golova,ozil slico igra ofanzivnog...i de mi rec kako je u slucaju fabregasa moguce imati takvu statistiku a igrati na DM...
Pročitaj tekst od @Romariooo na prethodnoj stranici.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 20 jul 2010, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
losmi je napisao/la:Hebo ih fabregas vise,ne treba dati 60 miliona,treba sacekati jos koju sezonu pa da stigne kao slobodan igrac,ionako nam nece do tada ni puno faliti,mnogo bi bilo bolje kupiti ozila i afirmisati nekog mladog kao sto je dos santos ili thiago alcantara(momak koji je vec dao gol za A tim),i kad treba da se odmore xavi ili iniesta ubaci se neki od ove dvojice ,takvo razmisljanje uvek pali,a barca ima dosta primera za to(xavi,iniesta,busquecst,pedro..)i za ostatak para kupiti jos nekog igraca ,moja zelja bi bila neymar iz santosa koji ima 19 god i vec je dao 40 golova za prvi tim.(Ili neki drugi kojeg guardiola izabere)al mnogo je bolje ovako postupiti neko bacati 60 miliona na fabregasa!!!!!!!!
hhahahhaha....
jarane ko da tebi neko pare iz dzepa izbija , care samo opusteno....

Por que ? Por que somos los mejores...
- Arsenalisation
- Kontakt:
pa sta normalan svijet ovdje prica godinu dana ....nego to...reds je napisao/la:Eh pa ako dođe onda mu ne gine klupa.Arsenalisation je napisao/la:de stavi ruku na celu da nemas kakvu gripu jarane fabregas 15 asistencija 15 golova,ozil slico igra ofanzivnog...i de mi rec kako je u slucaju fabregasa moguce imati takvu statistiku a igrati na DM...
Xavi ili Iniesta neće se micati sa svojih pozicija.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
covjek je napisao ''ako'' dodzu da ce igrati tu poziciju a nije napisao da trenutno igraju te pozicije....ha ya... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Romariooo je napisao/la: Iz ove izjave dakle mozemo skontati da ce Cesc imati mjesta ukoliko dodje, ova rasprava oko toga gdje bi eventualno igrao se razvlaci mjesecima, a sasvim nepotrebno, zadnjeg veznog ce igrati Xavi ili Fabregas i to je definitivno.

FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može li opklada? Busquets će igrati u prvoj, kad bi doveli 7 Fabregasa, a ne jednog. Prije bi se Pep odlučio za "guranje" Inieste na krilo, a Ville u sredinu, negoli ta neka vaša FM taktika sa 10 ofanzivnih igrača i golmanom. Sergio je i na SP-u pokazao da je jedan od najboljih defanzivnih veznih, a druga stvar je ta što on nije dobio vaše simpatije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije tu pitanje nasa simpatija ili ne - cak sta vise - ali - ima jednu dozu panike prilikom predaje lopte koja je apsolutno nepotrebna Barsi. Da ne govorim o pehovima koji su nakon toga vodili primanju golova. Mozda ga zato i forsiraju kako bi dobio sigurnost. Sad zasad nikako mi nije siguran...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- nidjo_barca
- Kontakt:
Slazem se.Mislim,Busquets igra ko god da dodje,zasluzio je.Ali upravo to,mnogi ga ne vole,mrzak im je,pa zato ga i osporavaju.Monolog je napisao/la:Može li opklada? Busquets će igrati u prvoj, kad bi doveli 7 Fabregasa, a ne jednog. Prije bi se Pep odlučio za "guranje" Inieste na krilo, a Ville u sredinu, negoli ta neka vaša FM taktika sa 10 ofanzivnih igrača i golmanom. Sergio je i na SP-u pokazao da je jedan od najboljih defanzivnih veznih, a druga stvar je ta što on nije dobio vaše simpatije.
Nek on samo nastavi ovako.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
A sto se niste zapitali zasto je busquets gresio,decko je veoma mlad,i naravno kad ga je afirmisao pep u prvi tim da je imao tremu od saigraca(velikih zvedza) i od toga da ne pogresi,i ja mislim da je upravo to dovelo do toga da on nekad pogresi,njemu je samo trebala sigurnost,a koju je dobio igrajuci na Sp,videcete ga ove sezone kako ce da igra,opravdace svoju mesto u timu a pritom je veoma mlad ,znaci ima jos dosta mesta za napredak!
MVP - Messi-Villa-Pedro
nadam se 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Monolog je napisao/la:Može li opklada? Busquets će igrati u prvoj, kad bi doveli 7 Fabregasa, a ne jednog. Prije bi se Pep odlučio za "guranje" Inieste na krilo, a Ville u sredinu, negoli ta neka vaša FM taktika sa 10 ofanzivnih igrača i golmanom. Sergio je i na SP-u pokazao da je jedan od najboljih defanzivnih veznih, a druga stvar je ta što on nije dobio vaše simpatije.
To su samo pretpostavke.
Busquets izrasta u velikog igrača,što pokazuje iz tekme u tekmu.Naravno da bi bilo pre ofanzivno da igraju Fabregas,Xavi,Iniesta,Villa,Ibra i Messi,ali ako dođe Fabregas to je jedina pozicija na kojoj može igrati.Sumnjam da će Pep "razdvojiti" Xavia i Iniestu,ili da će Iniestu "gurnuti" na krilo,Villu u sredinu a Ibru na klupu.
Po meni Cecs je potpuno nepotreban u ovom trenutku.Bolje je da ga ostave još malo u Arsenalu bez trofeja i onda za 2-3 sezone kupe u zamjenu za Xavia.

FK Pjetlovi
Nije cudno sto su on i Pique najbolji haveri
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
vise nisam siguran ni da su samo haveri 

Ljudi, pustite tu pricu vise da Fabregas ne bi imo mjesta, pa jel neko misli da je Pep lud sto ga trazi. Ako on dodje, ja mislim da nema nikakve sanse da dovodimo Ozila ili bilo kojeg drugog veznjaka. Dodje li Cesc, bice tu velike mogucnosti za rotacije, mozda on nekad igra zadnjeg veznog ili Xavi , ako igra Sergio zadnjeg veznog onda Cesc moze na mjestu xavija ili inieste;iniesta moze nekad na krilo; vilja u spic; kad nema mesija; ibre ili vilje opet tu ima mjesta za cesca; bilo kako bilo on definitivno nije visak
dodje li cesc bice to mogucnost rotacije na cak 6 pozicija jer imamo polivalentne igrace, tako da niko nece grijati klupu nego ce svako pomalo odmarati i to je to, a tu su jos i povrede, a neko od ovih 6 igraca uvijek ce biti nespreman sigurno, tako da ce tu itekako biti mjesta za sve njih, i jos za bojana, pedra i keitu, no sikiriki
Ko prati Barcu zadnjih godina vrlo lako moze uociti da barem u 80 posto utakmica nama i ne treba zadnji vezni igrac destruktivac, jer se igra viktorija, pa je po mom misljenju tu bolje da igra xavi koji ce tako lakse moci uputiti onaj svoj zadnji pas, a realno gledajuci nema potrebe da on tu nesto destruktivno puno se zalaze jer protivnik i ne napada. Sve to zna i Pep i ljudi iz kluba i zato se toliko i trude dovesti Cesca. 50 miliona za njega nije puno, uzevsi u obzir da su mu 23 godine i da je to pojacanje za narednih 10 godina. Dobar je i Ozil al nije ipak ta Cescova klasa i nema Barcin DNK sto je jos bitnije.
Po meni samo nam Cesc i treba i niko vise, napad je pojacan Viljom, odbrana Adrianom koji moze igrati i lijevog i desnog beka, sasvim dovoljno igraca za pocetak sezone.
Ja mislim da ce Cesc i doci, sva ova odugovlacenja su zbog visine odstete, realno je ocekivati da ce se klubovi naci na nekih 50 - 55 miliona i treba razumiti Vengera koji naravno zna kako mladog i sjajnog igraca prodaje.
dodje li cesc bice to mogucnost rotacije na cak 6 pozicija jer imamo polivalentne igrace, tako da niko nece grijati klupu nego ce svako pomalo odmarati i to je to, a tu su jos i povrede, a neko od ovih 6 igraca uvijek ce biti nespreman sigurno, tako da ce tu itekako biti mjesta za sve njih, i jos za bojana, pedra i keitu, no sikiriki
Ko prati Barcu zadnjih godina vrlo lako moze uociti da barem u 80 posto utakmica nama i ne treba zadnji vezni igrac destruktivac, jer se igra viktorija, pa je po mom misljenju tu bolje da igra xavi koji ce tako lakse moci uputiti onaj svoj zadnji pas, a realno gledajuci nema potrebe da on tu nesto destruktivno puno se zalaze jer protivnik i ne napada. Sve to zna i Pep i ljudi iz kluba i zato se toliko i trude dovesti Cesca. 50 miliona za njega nije puno, uzevsi u obzir da su mu 23 godine i da je to pojacanje za narednih 10 godina. Dobar je i Ozil al nije ipak ta Cescova klasa i nema Barcin DNK sto je jos bitnije.
Po meni samo nam Cesc i treba i niko vise, napad je pojacan Viljom, odbrana Adrianom koji moze igrati i lijevog i desnog beka, sasvim dovoljno igraca za pocetak sezone.
Ja mislim da ce Cesc i doci, sva ova odugovlacenja su zbog visine odstete, realno je ocekivati da ce se klubovi naci na nekih 50 - 55 miliona i treba razumiti Vengera koji naravno zna kako mladog i sjajnog igraca prodaje.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
...........Valdez...........
Alves.Puyol.Pique.Abidal
.....Xavi....Busquets.....
Messi...Fabregas...Iniesta
............Villa..............

Alves.Puyol.Pique.Abidal

Pre bi bilo ovako:OTNYS_YNWA je napisao/la:...........Valdez...........
Alves.Puyol.Pique.Abidal
...................VALDES...............
alves...pique....puyol........Abidal(adriano)
................Busquets(xavi).................
........iniesta(fabregas,xavi).......fabregas(xavi,iniesta)
.....Messi...................................Villa(iniesta,pedro).......
......................Ibrahimovic(bojan,pedro)
Igramo 3 takmicenja,dosta utakmica su za nas lake pa bi mogli da igraju fabregas.xavi.iniesta.spanski kup bi bio rezervisan samo za mlade igrace i rezerve,a u ligi sampiona bi igrali Busquets.xavi,iniesta,(ili fabregas mesto xavi ili ineste,zavisi kolko je ko spreman i dali je neko povredjen,samo se setite prosle sezone kad se povredio iniesta,kolko smo tad bili na gubitku,i cestom rotacijom,igraci nikad nebi bili umorni,i dovodjenjem fabregasa,svi igraci bi se vise borili za mesto u timu,jer onda niko nebi bio siguran da ce imati mesto u startnoj postavi,I to sve zahvaljuju ci rotacijama!!!Samo je meni losa strana dovodjenja fabregasa to sto bi Busquets imao manju minutazu,a on je u godinama kada najvise sazreva kao igrac i trebao bi u ovom periodu da ima najvecu minutazu

MVP - Messi-Villa-Pedro
gledam ove vase kombinacije, i vidim nigdje nema mjesta za keitu.a covjek bio standardan kad je zdrav. I uvijek daje sve od sebe i mislim da zasluzuje mjesto u prvoj postavi.
mes que un club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.