Studenti su najveći kladioničari..RiNo je napisao/la:Podrska kladionicama a ne studentima

Jare bio sam student i znam čega tu sve ima, kako lažu roditelje, obnavaljaju godine, godinama lažu..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Studenti su najveći kladioničari..RiNo je napisao/la:Podrska kladionicama a ne studentima
Nisi upravu iz tog razloga što će se dešavati slučajevi da se zbog 1 predmeta upisuje obnova i onda ti ispade da taj 1 predmet vrijedi 1000 KM najmanje. Glupost ogromna, a možda je taj neko potencijal ali će se morati ispisati sa fakulteta jer je izgubio status redovnog.DANTES je napisao/la:Studenti su najveći kladioničari..RiNo je napisao/la:Podrska kladionicama a ne studentima
Jare bio sam student i znam čega tu sve ima, kako lažu roditelje, obnavaljaju godine, godinama lažu..
Tako je to u Hrvtaskoj a i u Srbiji ako ne valjaš onda si Bosanac, a ovi naši se slomiše što više da im se dodvore.....filip13 je napisao/la:
Kakva je razlika izmedu te i ove "obicne" ?Unofficialpage je napisao/la:Još malo i nastaje meteorološka zima, još nekih 2 ipol sata.
Ova "obicna" je skoro nepodnosljiva.Mokes je napisao/la:Kakva je razlika izmedu te i ove "obicne" ?Unofficialpage je napisao/la:Još malo i nastaje meteorološka zima, još nekih 2 ipol sata.
Pazi ja sam za da se lijepo zajedno sa unijom studenata sjede i dogovori. Ti si u pravu, ali u pravu sam i ja. Pa i ti sam sigurno znaš bar par takvih vječitih studenata.shzna je napisao/la:Nisi upravu iz tog razloga što će se dešavati slučajevi da se zbog 1 predmeta upisuje obnova i onda ti ispade da taj 1 predmet vrijedi 1000 KM najmanje. Glupost ogromna, a možda je taj neko potencijal ali će se morati ispisati sa fakulteta jer je izgubio status redovnog.DANTES je napisao/la:Studenti su najveći kladioničari..RiNo je napisao/la:Podrska kladionicama a ne studentima
I ovo što koliziju ukidaju je glupost, a ne ovo gubljenje statusa.
Wes je napisao/la:Nisam cuo do sad za ovu,gdje je nadje
**** majku kako ovo ne vidiKawhi je napisao/la:Wes je napisao/la:Nisam cuo do sad za ovu,gdje je nadje
Nikakva, meteorološka ranije počinje, ne znam zbog čega, valjda radi lakšeg nečeg od kalendarske zime. Glupost, kao i pomjeranje sata.Mokes je napisao/la:Kakva je razlika izmedu te i ove "obicne" ?Unofficialpage je napisao/la:Još malo i nastaje meteorološka zima, još nekih 2 ipol sata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.