Pa kad smo vec kod mentalnog sklopa.. ja bih se zapitao kakav je tvoj s obzirom na generalizovanje. Cuj automatski si olos ako si u kladionici u kafani? Znaci akademski obrazovani gradjani, humanitarci, ljudi sa po troje zdrave i pametne dijece.. uglavnom, normalni i pametni ljudi, kada predju odredjeni prag(ne figurativno, nego bukvalno) postaju olosi. Krajnje zanimljivo.dscile je napisao/la:Znam da su mi roditelji uvijek srali kad bi me vidjeli u kladionici, jer znaju kakav se ološ okuplja po kladionicamaBenjooJutub je napisao/la:A nije to bas tako.madridist je napisao/la:
Kolio ja znam, nije se jos desilo da tip dodje iz kladionice i ubije zenu ili djecu ili napravi saobracajku i unesreci nekoga za cijeli zivot zato jer je promasio kerove ili tiket,
alkohol pak je uzrocnik okeana belaja i nemojmo se pravit pametni samo zato jer je sad popularno pisat po kladionicama.
Hiljadu puta su gori kafici koji toce alkohol maloljetnim a da ne spominjem kurvine sinove koji lahke i teske droge cine dostupnim svima...
Isto tako bi mi srali kad bi čuli da sam igrao bilijar u lokalnoj kafani. Tako da, isto ti dođe. Na oba mjesta se skupljaju ljudi istog ili sličnog mentalnog sklopa.
@tribalian @dantes

@rio
To je mozda i dobra stvar s obzirom na to da mnogim ljudima (koji su zaposleni u njima) stavlja hranu na sto.[/quote]
Nema te osobe koja ce me ubijediti da ljudi od 45 godina koji igraju bingo nisu ološi, pomije, ne znam kako bi ih nazvao. Isto vrijedi i za osobe koje se sakupljaju po lokalnim birtijama, kafanćugama i slično. I molim bez vrijeđanja