FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 nov 2016, 13:40

Dozivit da Guza odigra 180 minuta pa onda mogu i umrijet...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 nov 2016, 14:07

Milos da se vrati, mi bi bili jaci 20%!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ciabatta
Kontakt:

Post Postao/la Ciabatta » 30 nov 2016, 14:37

ThrillerHz je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Postujem tvoje misljenje, iako mislim da nisi ni blizu upravu, nema smisla da se dalje natezemo kad ni jedan nece odustati svakako, budi ti meni ziv i zdrav, pa da ako bog da docekamo jednu kvalitetnu desetku na zimu.
:salut: :salut: i aBd da slavimo makar jedan trofej u maju :pray:
:salut:
FK Sarajevo - 10 trofeja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 14:45

Ulaznice su jeftinije za ovaj susret. Rekli su da ce biti utakmica sa Radnikom skuplja (kategorizacija na pocetku sezone)i da ce biti cijene iste kao sto su bile protiv Zrinjskog, Slobode, Sirokog itd. Svakako, sve pohvale za ovaj potez.

Fudbalski klub Sarajevo u nedjelju, 4. decembra 2016. godine dočekuje Radnik u sklopu 18. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović-Hase“ počinje u 13 sati. Ulaznice za ovaj susret su u prodaji od srijede, 30. novembra, po sljedećim cijenama: Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ – 3 KM, Tribina „Istok“ – 5 KM, Tribina „Zapad“ – 7 KM. Navijači i simpatizeri FK Sarajevo svoje ulaznice moći će kupiti u oba Bordo Fan Shop-a, (ul. Maršala Tita 38/b i Bezistan), a na dan utakmice, ulaznice su dostupne i na prodajnim mjestima na koševskom stadionu. Utakmica između Sarajeva i Radnika derbi je susret 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 nov 2016, 14:46

PitarBordo je napisao/la:
Mokes je napisao/la::rol: :rol:
Ne zna se ko je veci amater u svom poslu :kafa:
Fun fact: Saša Kovačević samo od pregleda videa na njegovom youtube kanalu godinšnje inkasira oko 230.000 KM. :kafa:
Zato ovaj naš voza pola ekipe, šatro najveće plate u ligi 20 igrača se kreće u 4 automobila. :urnebes:
Koliko ih može stati u Saidov, Porche :think:
SRETAN BROJ - 1725

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 30 nov 2016, 14:50

Opis slike nije potreban i ne moram vam nista objašnjavati,znate šta vam je činiti

slika
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 14:52

Majkl je napisao/la:Opis slike nije potreban i ne moram vam nista objašnjavati,znate šta vam je činiti

slika
Po 6. pobjedu zaredom! :pray:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 nov 2016, 14:54

Majkl je napisao/la:Opis slike nije potreban i ne moram vam nista objašnjavati,znate šta vam je činiti

slika
Hoće li kakvih pojačanja biti :?: Vrte li se neki inicijali :?:
SRETAN BROJ - 1725

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 nov 2016, 14:57

Počela je danas prodaja karata za utakmicu KK Bosna - Lištica. Cijena je 5 KM. Ko god je mislio doći na utakmicu neka što prije kupi kartu, igra se u Maloj dvorani. Subota Bosna, nedjelja Sarajevo, hajde vikend! :opaopa: :zviz: :njanjanja: :bih:
SARAJEVO

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 30 nov 2016, 15:02

slika
Bjezi ba Majkl, ja kontam ti nam postao sliku novog pojacanja :(

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 nov 2016, 15:10

Majkle pregovara li se sa nekim?
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 nov 2016, 15:12

Polako se zahuktava tema postaju sve učestaliji posjeti insajdera.
SRETAN BROJ - 1725

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 nov 2016, 15:24

ThrillerHz je napisao/la:Pa kako da ti kazem, a da bude kratko. Otprilike Milos je bio igrac koji 15 utakmica smeta i onda u jednoj utakmici da gol ili uradi nesto specijalno i zbog tog su ga neki pravili zvijezdom, po meni malo je rec precijenjen igrac, ali to je fenomen nasih navijaca, imamo hiljade primjera kako neke igrace bez ikakvog razloga volimo i dizemo u zvijezde, a s druge strane igrace koji su nimalo losiji od tih, tjeramo i mrzimo.
Vjerujem i Cetkovic da se forsira koliko se Milos forsirao, da bi imao svoje trenutke kao i doticni, ali ga opet ne bi podrzavali, jer je dosao iz Albanske lige ili sta je vec razlog te negativne energije prema momku.

Slazem se ne treba nam De Bruyne, ali puno boljih igraca od Milosa ima.(nije da je postavio neku visoku ljestvicu)

Bas je smetao :)

Milos je bio glavni igrac Sarajeva koje je osvojilo kup, titulu i igralo PO EL. I njegovo dovođenje je mozda i najbolji transfer koji smo napravili, mislim na ovaj period poslije rata. Cimirota ne racunam, on je ko Messi, sa njim se ne moze niko porediti :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 15:27

Sad ima 3 asistencije u 6 utakmica.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 nov 2016, 15:28

Još da je zadovoljio apetite Istoka i da je trčao :zviz: ali dobro opet je imao neku prolaznu ocjenu.
SRETAN BROJ - 1725

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 nov 2016, 15:42

Ja se nekad zapitam koji vi sport pratite i u kojem su to sportu bolji igraci zeba bekric i wagner od milosa. Na stranu sto on nije profesionalno i punim intenzitetom igrao svaku utakmicu, al on je duplo bolji igrac TRENUTNO, nekad kroz karijeru su i mogli u isti kontekst al sad Milos je za njih igracina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 nov 2016, 16:05

jurisicduska je napisao/la:Ja se nekad zapitam koji vi sport pratite i u kojem su to sportu bolji igraci zeba bekric i wagner od milosa. Na stranu sto on nije profesionalno i punim intenzitetom igrao svaku utakmicu, al on je duplo bolji igrac TRENUTNO, nekad kroz karijeru su i mogli u isti kontekst al sad Milos je za njih igracina.
pa vjerovatno po osvojenim trofejima i ličnim dostignućima u ovoj ligi?? tu je Stojčev jako tanak među spomenutim....
trenutno on igra u jačoj ligi od spomenutih koji su u zalasku karijere(30+, 35+) i manje-više su osvojili sve u BiH i to više puta....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 16:07

Ma dobro on i dalje ima vazeci ugovor a i igra 70% meceva, tesko je njega dovesti sad u ovom prelaznom roku.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 30 nov 2016, 16:09

Da li nas se moze skupiti 5-6 milja u nedelju,vidim komsije promovisu,pozivaju raju,mislim da i kod nas ne bi bilo lose malo da se potrudimo ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

High

Post Postao/la High » 30 nov 2016, 16:11

kupus army je napisao/la:Da li nas se moze skupiti 5-6 milja u nedelju,vidim komsije promovisu,pozivaju raju,mislim da i kod nas ne bi bilo lose malo da se potrudimo ?
Ali da to bude čist i uredan marketing, a ne kao kvazimarketing kod komšija prije utakmice protiv Viteza kad su šaranjem po zidovima i zgradama uništili pola grada. Ruglo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amidzaa, ErosViverosViv, JavierBosnia, keli, riki46, samoFKS i 68 gostiju.