FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Nisam jos udlucio , Nitro i AnelZ su mi na listi jos 3 trazim, i ovaj effenberg ce dobiti barem neki bod jer citam da je i on skuzio onu prevaru dzumhura da radi za kladionice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Hocete li da vam posaljemo fotografije svjezijih pehara? Ali da, kao navijac Liverpoola, obecas da se neces osuti.gaston je napisao/la:shzna je napisao/la:Moglo je i gore.gaston je napisao/la:[
Simpatizer Liverpoola, Millwalla, Juventusa, Dinama. Navijac ne. Simpatizer da, u jednu ruku. Simpatizer fudbala i navijacke scene u Srbiji, Grckoj, Rusiji, Italiji.![]()
Joj Effe nemoj ti golubarnik ovo ono, tvoje selo nije veliko ko taj stadion.
Šta bi da si simpatizer Uniteda ili, ne daj Bože, Želje.
Policajac zar nisi skontao da je svejedno za koga ces od nas dvoje!

Zna se na koji podforum ide dres Dzeke ovaj put, dosta je bilo PL prevara! Samo jos da vidimo koji ce brat da ga navuce na sebe!
I prestanite se svadjati po klupskim bojama, pishaj i Slobodu i Zelju i Liverpool i Manu zar ne vidite da su svi placenici koji igraju za kladionice. Otvorite oci, ne budite ovce cijeli zivot!

Zna se na koji podforum ide dres Dzeke ovaj put, dosta je bilo PL prevara! Samo jos da vidimo koji ce brat da ga navuce na sebe!
I prestanite se svadjati po klupskim bojama, pishaj i Slobodu i Zelju i Liverpool i Manu zar ne vidite da su svi placenici koji igraju za kladionice. Otvorite oci, ne budite ovce cijeli zivot!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
To brate moj !
Uvijek sam znao da na tebe možemo računati.
Ovi vagoni trofeja nam ionako kupe prašinu.
Uvijek sam znao da na tebe možemo računati.

Ne treba kume, hvala ti.Thetraphak1921 je napisao/la: Hocete li da vam posaljemo fotografije svjezijih pehara? Ali da, kao navijac Liverpoola, obecas da se neces osuti.
Ovi vagoni trofeja nam ionako kupe prašinu.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Prestanimo se svadjati po klupskim bojama, izurinirajmo se te istresimo fekalije po ljubiteljima ratnih zlocinaca.Effenberg je napisao/la:Policajac zar nisi skontao da je svejedno za koga ces od nas dvoje!![]()
Ne dopustimo da dres reprezentacije ode u ruke ovakvih koji ce ga, neposredno nakon preuzimanja nagrade, zamijeniti za majicu "Kosovo je Srbija".
Ne ulazim u kvalitet forumaša,to je subjektivan stav svakog pojedinca što opet nema ništa zajednicko s tim da se lobiralo za njih na odredjenim temama baš kao i za ovog Efe-a..Ako efe-a izabere ova ekipa sa kladionarskog pdf-a ne vidim kako je to drugacije od onog što ste vi radili bez obzira na kvalitet o kojem pričaš,.Virtu4l je napisao/la:Nisam jer su obojica izuzetno kvalitetni forumaši, vrlo jednostavno.chily-rz je napisao/la: Što nisi Virtualni imao ovakvu priču kad ste dvije godine na isti fazon birali forumaša Bocacija ?(tako nešto,nek mi oprosti),.Možda ti smatraš da je navedeni zaslužio istu ali to nece promjeniti fakt da su ga birali iskljucivo željini simpatizeri uz podršku pitara,slicna ekipa je i prošle godine birala @ hilmu,.
Šta vrijedi Bociju što je kvalitet kad su ga mahom birali rendom istripovani "mamoje.bci" poput ovog shzne,.Jedan od onih što kenja iz šupljeg u prazno na forumu portala kojeg kao bojkotuje,to je taj intelektualni nivo čoporativnog mentaliteta,.Naravno,čast pravoj raji i korektnim momcima što recimo Boci i Hilmo svakako jesu,.
Glasajte za nekog dobrog čovjeka što nije s vašeg pdfa.Thetraphak1921 je napisao/la:Prestanimo se svadjati po klupskim bojama, izurinirajmo se te istresimo fekalije po ljubiteljima ratnih zlocinaca.Effenberg je napisao/la:Policajac zar nisi skontao da je svejedno za koga ces od nas dvoje!![]()
Ne dopustimo da dres reprezentacije ode u ruke ovakvih koji ce ga, neposredno nakon preuzimanja nagrade, zamijeniti za majicu "Kosovo je Srbija".
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakvo je trenutno stanje na tabeli????
Vote for MortemHz!
LET'S MAKE PL GREAT AGAIN!!!
Vote for MortemHz!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
donija darkaKawhi je napisao/la:Glasajte za nekog dobrog čovjeka što nije s vašeg pdfa.Thetraphak1921 je napisao/la:Prestanimo se svadjati po klupskim bojama, izurinirajmo se te istresimo fekalije po ljubiteljima ratnih zlocinaca.Effenberg je napisao/la:Policajac zar nisi skontao da je svejedno za koga ces od nas dvoje!![]()

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pusti me da se na miru samopromovišem. Zavjera se kuha.DANTES je napisao/la: donija darka

ma sumnjiv si im tiKawhi je napisao/la:Pusti me da se na miru samopromovišem. Zavjera se kuha.DANTES je napisao/la: donija darka

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Naravno, od mene već dvije godine ima maksimalan broj bodova. Recimo sad sam pinoglavom dao četiri boda, a nemalo puta me uvrijedio, pokušao poniziti, ali svojim pisanjem na pdf reprezentacije je zaslužio bodove i to je to.DANTES je napisao/la: donija darka
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrati se koju stranicu unazad. S tim da je to nakon acinog glasanja, ovi poslije nisu uracunati. Ma ulazi Mortem u play-off.FrancescoTotti je napisao/la:Kakvo je trenutno stanje na tabeli????
Vote for MortemHz!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
DANTES je napisao/la:ma sumnjiv si im tiKawhi je napisao/la:Pusti me da se na miru samopromovišem. Zavjera se kuha.DANTES je napisao/la: donija darka

Ako ces realno, Kosovo i jeste Srbija i bilo je a i bice. To su cinjenice.Thetraphak1921 je napisao/la:Prestanimo se svadjati po klupskim bojama, izurinirajmo se te istresimo fekalije po ljubiteljima ratnih zlocinaca.Effenberg je napisao/la:Policajac zar nisi skontao da je svejedno za koga ces od nas dvoje!![]()
To sto si ti mlad i nenacitan i sto ne poznajes istoriju i sto si zelen (i kao osoba a i nacionalno

Ili treba jos da lomimo kicme ovdje argumentima! Valjda vam je dosta!
Svi Srbi foruma glasajte za Effenberga Kusturicu!

Glasajte za Effenberga!
Let´s Make ss.ba Forum Great Again!
Effe, jedina stvar koja je naštimana je ona na kojoj ćeš ti pobijediti, zar to nije ironija?
Ja sam dao messilli jer bolju osobu nisam upoznao. Filmove rastura voli se zezati i nikad nikome nije ništa ružno rekao.Virtu4l je napisao/la:Naravno, od mene već dvije godine ima maksimalan broj bodova. Recimo sad sam pinoglavom dao četiri boda, a nemalo puta me uvrijedio, pokušao poniziti, ali svojim pisanjem na pdf reprezentacije je zaslužio bodove i to je to.DANTES je napisao/la: donija darka
Doni je posebna priča. Poznaje sport poznaje Književnost i poznaje film. I umije da se zeza. I piše na više pdf.
I iz Zenice je

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zamisli šta skriva u sebi.DANTES je napisao/la:Ja sam dao messilli jer bolju osobu nisam upoznao. Filmove rastura voli se zezati i nikad nikome nije ništa ružno rekao.Virtu4l je napisao/la:Naravno, od mene već dvije godine ima maksimalan broj bodova. Recimo sad sam pinoglavom dao četiri boda, a nemalo puta me uvrijedio, pokušao poniziti, ali svojim pisanjem na pdf reprezentacije je zaslužio bodove i to je to.DANTES je napisao/la: donija darka
Doni je posebna priča. Poznaje sport poznaje Književnost i poznaje film. I umije da se zeza. I piše na više pdf.
I iz Zenice je
Ne vjerujem da je ironija. Nego vise kao neka nagrada, i kao jedini nacin da se osvoji nesto. Nista nema bez stimanja. Da tvoju staru neko nije tvom starom nastimo ne bi ni tebe nastimali!sljivo je napisao/la:Effe, jedina stvar koja je naštimana je ona na kojoj ćeš ti pobijediti, zar to nije ironija?

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.