FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
super stadion,samo me zanima jesu li se renovirale i svlacionice i ostala infrastruktura.
-
- Kontakt:
vidis koliki si seljakrudarprijedor je napisao/la:Banjalučanima sretno, dabogda ispali.

Dobro ti si građanin, vjerovatno još sereš u septičku i toriš njom njivu uveče.
Realno, Borac ima manje šanse od Želje večeras.

Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
Sve postojece i uradjeni toleti na istoku, poboljsani reflektri, nove stolice na svim tribinama, nova trava na terenu, novi semafor itd.r_emir je napisao/la:super stadion,samo me zanima jesu li se renovirale i svlacionice i ostala infrastruktura.
Kakvih ovde likova ima to je cudo jedno, pa vi ste za ludnice. Pa ovde ima toliko zadojenih ljudi nacionalizmom i mrznjom da je to cudo.. nece ova drzava daleko sa ovakvim ljudima u njoj, na sve nacije mislim.

istina osim po izgradnjiSrdjanBL je napisao/la:
Necemo se raspravljati glupo je. Ali samo mogu reci Banjaluka je u 2010. Sarajevo u 2000. po ljepoti, izgradnji, a o cistoci da ne pricamo...
Pozdrav!
po meni je BL najljepsi grad u BiH uz Bihac
-
- Kontakt:
ljožebizago je napisao/la:vidis koliki si seljakrudarprijedor je napisao/la:Banjalučanima sretno, dabogda ispali.![]()
![]()
Dobro ti si građanin, vjerovatno još sereš u septičku i toriš njom njivu uveče.
pa da...a moram i krave voditi na ispasu,pa moram i krmke nahraniti......

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Ima li prenosa na netu?
-
- Kontakt:
Ma cika Dodik ce to da resiBokash je napisao/la:Ima li prenosa na netu?

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Moderatori,tjerajte ove politikom opterećene budaletine sa sportskog foruma.
I ja isto kazem sretno im bilo, da Bog da ispali
ispašće tebi ti krezavi zubi u toj blentavoj glavuntariSemir_Sa je napisao/la:I ja isto kazem sretno im bilo, da Bog da ispali

Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- samir_tm87
- Kontakt:
Vidi drazinog pulena sto se javljanemanja je napisao/la:ispašće tebi ti krezavi zubi u toj blentavoj glavuntariSemir_Sa je napisao/la:I ja isto kazem sretno im bilo, da Bog da ispali

kakvih 16 252Lesinar1987FKB je napisao/la:stadion sad prima tacno oko 16 252 a kad se zavrse sjever i jug onda ce da prima oko 20 000.

-
- Kontakt:
Ma počupat će stolice, čim ovi iz Lozane odu.Onda će biti toliki kapacitet.Cuspajz je napisao/la:kakvih 16 252Lesinar1987FKB je napisao/la:stadion sad prima tacno oko 16 252 a kad se zavrse sjever i jug onda ce da prima oko 20 000.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
http://myp2p.eu/competition.php?&compet ... ,4,5,6&p=2
Tu imate online prenos, samo se neko zajebao pa Banjalucki Borac zaveo kao Borac Cacak

Tu imate online prenos, samo se neko zajebao pa Banjalucki Borac zaveo kao Borac Cacak

Vjerovatno zbog zastave drzave uz naziv kluba, malo su se zbunili.

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Grad od blizu pola miliona stanovnika zaslužuje da ima ovakav,ako ne i ljepši stadion.Svaka čast svima koji su na bilo koji način učestvovali u rekonstrukciji Gradskog stadiona.Još samo da sutra prođemo Švicarce i našoj sreći neće biti kraja.
Sve dok Vrbas Banjalukom teče BORAC BORAC BORAC ŽIVJEĆE
Borčevac je napisao/la:Grad od blizu pola miliona stanovnika??? zaslužuje da ima ovakav,ako ne i ljepši stadion.Svaka čast svima koji su na bilo koji način učestvovali u rekonstrukciji Gradskog stadiona.Još samo da sutra prođemo Švicarce i našoj sreći neće biti kraja.
Izvini borac, da li se ti salis ili stvarno ti je neko nekada rekao da "metropola" Banjaluka ima blizu 500000 (slovima, petstohiljada) stanovnika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.