RIP, pocivajte u miru

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Koliko se sjecam, kad je bila ona tragedija u Yaroslavlu, oni su istupili na sezonu iz KHL-a i nastupili u stepen nizem VHL-u kako bi malo oporavili igracki kadar i poslije te sezone su igrali KHL.IlProfessore je napisao/la:Gotovo svi ozbiljniji sportski kolektivi i selekcije su se oglasili povodom ove tragedije i odali počast nastradalima. Sad me živo zanima da li će savezi dopustiti posudbe igrača i na koji period, te da li će klub ikako nastaviti sa svojim postojanjem (ili takmičenjem u dogledno vrijeme)...
Ovo za PSG je demantirano, a sumnjivo mi je i ovo za Ronalda. Ljudi se sad nabacuju ovakvim nebitnim glupostima umjesto da imaju malo poštovanja prema obiteljima poginulih.Feldmarschall je napisao/la:PSG donira 40 miliona klubu, Ronaldo 3 miliona porodicama poginulih.
Obje su mu noge amputirali,doslo do komplikacije i morali su.Jbg.E sad prvi golman,kazu da je ziv,majka potvrdila.Neutral je napisao/la:Amputirali desnu nogu rezervnog golamana Jackson Follmanna, sada mu prijeti i amputacija lijeve noge, Bože sačuvaj. Novinar koji je bio u avionu s njima Rafael Henzel se i dalje prati, ima par preloma rebara, te rupu u plučnom krilu,
Sad su na ss objavili da je preminuo u bolnici.sonpenn je napisao/la:Obje su mu noge amputirali,doslo do komplikacije i morali su.Jbg.E sad prvi golman,kazu da je ziv,majka potvrdila.Neutral je napisao/la:Amputirali desnu nogu rezervnog golamana Jackson Follmanna, sada mu prijeti i amputacija lijeve noge, Bože sačuvaj. Novinar koji je bio u avionu s njima Rafael Henzel se i dalje prati, ima par preloma rebara, te rupu u plučnom krilu,
Ja msm da je Danilo bio prvi golman i on je preminuo,a taj sto su mu amputirane obje je bio drugi golman.Msm da je tako,ako grijesim ispravite me.Kaunas je napisao/la:Sad su na ss objavili da je preminuo u bolnici.sonpenn je napisao/la:Obje su mu noge amputirali,doslo do komplikacije i morali su.Jbg.E sad prvi golman,kazu da je ziv,majka potvrdila.Neutral je napisao/la:Amputirali desnu nogu rezervnog golamana Jackson Follmanna, sada mu prijeti i amputacija lijeve noge, Bože sačuvaj. Novinar koji je bio u avionu s njima Rafael Henzel se i dalje prati, ima par preloma rebara, te rupu u plučnom krilu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.