Idu mi strasno na qurac. I oni i cijela ova liga njihova ovdje, gledam je puno na TVu a nisam nikad na neku tekmu otisao. Jednom sam Sturma gledao kad je igrao neke pretkvalifikacije sa Sirokim. Sta cu ici gledati saban ligu ova njihova liga je krs, samo u njoj mogu provincije igrati ispred tradicionalnih timova.KingJamesMVP je napisao/la:Altach 6.500 tisuća stanovnika i lider u Austriji, koje iznenađenje
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Široki je držao Sturma cijelo vrijeme u neizvjesnosti, bio sam na utakmici, visili su cijelo vrijeme. Ma loša liga, Rapid se kao nešto pojačao a ne mogu ništa. Sturm nekako najbolje djelujeEffenberg je napisao/la:Idu mi strasno na qurac. I oni i cijela ova liga njihova ovdje, gledam je puno na TVu a nisam nikad na neku tekmu otisao. Jednom sam Sturma gledao kad je igrao neke pretkvalifikacije sa Sirokim. Sta cu ici gledati saban ligu ova njihova liga je krs, samo u njoj mogu provincije igrati ispred tradicionalnih timova.KingJamesMVP je napisao/la:Altach 6.500 tisuća stanovnika i lider u Austriji, koje iznenađenje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Bio je tad dobar Siroki i u Grazu. Cini mi se da je na kraju 1:0 bilo za Sturm ili cak 2:1 bio je neki aktivan rezultat uglavnom ali na iskustvo ih uzeli Austrijanci dole kod nas. Ma Sturm to je luzerska ekipa ja vecih luzera nisam vidio na svijetu, jedino mozda Sloboda jos, ne da mi se da moji gradovi nikako imaju prvaka u necemu!KingJamesMVP je napisao/la: Široki je držao Sturma cijelo vrijeme u neizvjesnosti, bio sam na utakmici, visili su cijelo vrijeme. Ma loša liga, Rapid se kao nešto pojačao a ne mogu ništa. Sturm nekako najbolje djeluje

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebiga, jarane. Nisam stavio da neko padne. Imam ga i ja na ovom narodnom, a ovamo dvoznak na jednom puno ozbiljnijem.Effenberg je napisao/la: Mene yebe Brugge i to opasno. Tako mi i treba kad sam nasao to od Slevina da prepisujem!![]()
Ista situacija mi se desava i danas i sinoc, danas sa Altachom, sinoc sa Midtyjlandom: vagam izmedju keca na favorita i 3+, stavljam na golove, favorit zabija rani gol i tako ostaje do kraja. A sto je najgore, igra se otvoreno, samo nema kvaliteta da se to zavrsi. Pa, sinoc su Danci samo u 5 minuta sudijskog vremena promasili tri mrtve sanse! Da je onakav pristup u ligama petice, prosjek golova bi bio 4.5...

Joj šta uradih, sad bi se ranio.. vadite me kako znate, ode 10 keka u zaborav za 5 minuta hahahaha
Ne, ozbiljno imate li kakav prijedlog, da probam se vratit malo prije NBA

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Brugge 2-0 gubi, ajde sada po preokret
LeBron James
21.min Southport - Solihull Moors 1.p over 0,5 @1,75
3+ tekma @2,15
Inace jako efikasni medusobno
3+ tekma @2,15
Inace jako efikasni medusobno
Drago mi je da si se javio. Ma salim se ja, naravno da nema odgovornosti kod prepisivanja, nisu nas dzaba u skoli uciteljice tjerale da ne prepisujemo ima to sve svoje. Halal bilo ali mogu okrenuti live kvota nije prevelika, mada i X je opcija za produzetke ili uzvratnu ne znam kako to kod njih ide tamo u BelEgiji!SlevinKelevra je napisao/la:Yebiga, jarane. Nisam stavio da neko padne. Imam ga i ja na ovom narodnom, a ovamo dvoznak na jednom puno ozbiljnijem.Effenberg je napisao/la: Mene yebe Brugge i to opasno. Tako mi i treba kad sam nasao to od Slevina da prepisujem!![]()
Ista situacija mi se desava i danas i sinoc, danas sa Altachom, sinoc sa Midtyjlandom: vagam izmedju keca na favorita i 3+, stavljam na golove, favorit zabija rani gol i tako ostaje do kraja. A sto je najgore, igra se otvoreno, samo nema kvaliteta da se to zavrsi. Pa, sinoc su Danci samo u 5 minuta sudijskog vremena promasili tri mrtve sanse! Da je onakav pristup u ligama petice, prosjek golova bi bio 4.5...

Mada uzeo sam tvoje tipove i neke obrnuo jer ja nesto poslusam nesto neposlusam. Jbg nadam se da i mene nisu slusali lupetam ko konj zadnjih dana ne mogu nikako kvote preko 3 da gadjam.
X je tu zlatan i klubovima i kladionicama, svi se namire i domacin outsider i gledaoci i gost favorit prodje na penale, svi su sretni i zadovoljni.
E sad je kraj. Babo (William) ruco!KingJamesMVP je napisao/la:Brugge 2-0 gubi, ajde sada po preokret

Mrtav sam svakako eno tamo Partizan hendikepira Sassarija a ja na ove +5.5, na kraju ni +55.5 nece pokriti!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 29 nov 2016, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
2-1 bilo nakon prve, Jantcher zabije za vodstvo ali naši se brzo vrate i 1-1 bilo cijelo drugo pol a cijelo poluvrijeme visio je Sturm, jedva se obranili. Jedini plus su im bili navijači. Barem tadaEffenberg je napisao/la:Bio je tad dobar Siroki i u Grazu. Cini mi se da je na kraju 1:0 bilo za Sturm ili cak 2:1 bio je neki aktivan rezultat uglavnom ali na iskustvo ih uzeli Austrijanci dole kod nas. Ma Sturm to je luzerska ekipa ja vecih luzera nisam vidio na svijetu, jedino mozda Sloboda jos, ne da mi se da moji gradovi nikako imaju prvaka u necemu!KingJamesMVP je napisao/la: Široki je držao Sturma cijelo vrijeme u neizvjesnosti, bio sam na utakmici, visili su cijelo vrijeme. Ma loša liga, Rapid se kao nešto pojačao a ne mogu ništa. Sturm nekako najbolje djeluje![]()
LeBron James
Jaki su im navijaci nema sta. Uvijek zakrce sve ulice i guzvu mi naprave, ja sam tu bas blizu stadiona nastanjen i primjetim to. Mozda i najbolji uz ove becke ako ne i bolji. Ujedinili su se jer je GAK propao tako da su sad uglavnom svi Sturmovci. Ne znam ni kako imaju strpljenja da ih za nos vuku godinama su luzeri a navijaci ko naivne ovce opet kupuju dresove i lete na stadion ko muha na gofno da gledaju tamo predstave koje im Admiral i Cashpoint organizuju. Bolje plati pare otidji u kino ili pozoriste ili operu.KingJamesMVP je napisao/la:
2-1 bilo nakon prve, Jantcher zabije za vodstvo ali naši se brzo vrate i 1-1 bilo cijelo drugo pol a cijelo poluvrijeme visio je Sturm, jedva se obranili. Jedini plus su im bili navijači. Barem tada
- camparinho
- Kontakt:
hajde brugge jos 2, PA POGODIIIIII
Clutch city be safe rage hard!
Kume hoces mi halaliti ako se okladim na Leeds x2. Nesto se kuha u ovoj tekmi, Leeds je u formi a i tradicionalni tim!gaston je napisao/la:.

Obzirom da nema trunke kreativnosti u crvenom dijelu, ne bi me čudilo da ide u produžetke.Effenberg je napisao/la:Kume hoces mi halaliti ako se okladim na Leeds x2. Nesto se kuha u ovoj tekmi, Leeds je u formi a i tradicionalni tim!gaston je napisao/la:.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Toooooooo Clubbbbbbb Brugeeeeeeee
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- camparinho
- Kontakt:
PA POGODIIIIII, hoce li mi neko iskusniji objasnit ovu namjestaljku ? sa 2 0 za 7-8 min na 2 2 i sad ce jos okrenut
Clutch city be safe rage hard!
ajde walsall its time for goal

sinocnji listic

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Brugge 2:2
wtf
Evo i Monaco mi vodi, samo me ovi zabarski zalizani sminkeri satrase gube 8 razlike jel moguce da je toliko taj Partizan od njih bolji?

wtf
Evo i Monaco mi vodi, samo me ovi zabarski zalizani sminkeri satrase gube 8 razlike jel moguce da je toliko taj Partizan od njih bolji?
U pogrešnoj se crkvi moliš.camparinho je napisao/la:PA POGODIIIIII, hoce li mi neko iskusniji objasnit ovu namjestaljku ? sa 2 0 za 7-8 min na 2 2 i sad ce jos okrenut
Mi se ovdje ne bavimo namještaljkama.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
sheffield-walsall over 0.5 u 1.pol. 40.min 4.35MirsoNi je napisao/la:Joj šta uradih, sad bi se ranio.. vadite me kako znate, ode 10 keka u zaborav za 5 minuta hahahaha![]()
![]()
brugge na kraju 2-4 ili 2-5 7+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.