FK Radnički Lukavac

GEC
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la GEC » 18 nov 2016, 13:54

Zodi41 je napisao/la:Ma udara kod kuce ko i uvijek al kad ode na stranu mala maca.Doduse tad su sudije to dozvoljavale.Kako necu znat Kolarica.ccccc,ali vjerujte on je mala maca za golmana Blasku iz Lipnice.Mati draga kakav je ono lik.
braca blaske i dota su zastitni znak krkanluka TK

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 18 nov 2016, 17:53

GEC je napisao/la:
Zodi41 je napisao/la:Ma udara kod kuce ko i uvijek al kad ode na stranu mala maca.Doduse tad su sudije to dozvoljavale.Kako necu znat Kolarica.ccccc,ali vjerujte on je mala maca za golmana Blasku iz Lipnice.Mati draga kakav je ono lik.
braca blaske i dota su zastitni znak krkanluka TK
E jesu vala bili da Bog sacuva.Mada ni Karic ni Kolaric nezaostaju i jedan Cosickic iz puracica.Od zla oca i gore matere

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 24 nov 2016, 15:39

Šta smo se usutili????? Nije valjda da smo se pomirili time da smo sljedecu sezonu u II ligi??? Ili je ovo zatisje pred buru, sto mi se puno vise svidja.Svim Bosancima i Hercegovcima sretan sutrasnji praznik, Dan drzavnosti jedne nam i jedine BiH.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 24 nov 2016, 18:14

A šta da se piše kad su svi na pauzama i odmorima. Rano je spominjati pripreme, a kamo li takmičenje. Dok smo se borili za sami vrh prije januara se nije spominjao niti jedan igrač, a kamo li sad i daleko od toga da smo se predali. Danas su bili neki radovi na terenu Jošika..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 25 nov 2016, 19:18

Sake,Meho,Ceza i Redza ekonom napustili Radnicki...

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 29 nov 2016, 15:51

OmarGabriel je napisao/la:Sake,Meho,Ceza i Redza ekonom napustili Radnicki...
Sve što si naveo su čiste dezinformacije...
Sakibu je davno ponuđeno da igra za Bosna Semu,što je slučaj i dan danas,ali bez odobrenja našeg kluba on ne mrda nigdje,a najvjerovatnije je i da neće otići..Meho ne ide nigdje,ima ponuda od raznih klubova,al momak ostaje ovdje,to je i njegova ajmo reći želja da provede ostatak sezone kod nas,Ceza i Redza su također u klubu,zar možeš i pomisliti da bi ta dva čovjeka otišli iz kluba u kojem su tolike godine..ne znam gdje nabavljaš informacije,al te neko očigledno laže..
Pisao sam davno kako se nešto lijepo sprema u klubu,tako da opet kažem,biće izmjenjenih stvari u klubu,klub će napokon nakon toliko godina raditi legalno,odnosno transparentno,Delić je posložio kocke ;) ;)
Očekujte javnu skupštinu uskoro,koju organizuje GOSPODIN Delić ako ga lopovi ne sabotiraju ko što je slučaj zadnjih par godina,da se javne skupštine prebace na privatne zajebancije ;) ;) ;)

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 29 nov 2016, 20:03

Ja sam tako cuo i isto sam cuo da su onaj Dzemo i Sasa sto treniraju djecu otisli iz kluba.A isto sam skoro cuo za ovu informaciju da ce se delic ukljuciti ako sve bude transparentno..

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 29 nov 2016, 20:53

Ne treba vjerovati svemu što se čuje po ulicama,jer sve informacije se mogu dobiti na stadionu,dakle onog koga bilo šta zanima ode na stadion i zateći će ljude koje stvarno zanima Radnički i dobit će bilo kakvu informaciju koja ga zanima,zna Iraola o čemu pričam..
Što se tiče otkaza tih trenera,nisam se ni raspitivao niti čuo,ali bilo kako bilo također se pravi projekat za omladinski pogon,koji polako uspjeva (u koji je uključen ŽFK ) .. jest da su u pitanju donacije,ali drugačije trenutno i ne funkcionišemo,ali da se pravi lijepa priča NAPOKON to je istina.. uz Delića i neke bitne ljude koji su izrazili želju pomoć itekako nam se pišu nove stranice kluba :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 29 nov 2016, 20:57

Ko to oma na stadipnu da ga mozes sya pitati.pitas Sidu nezna nista pitas ovog novog nezna nista.Tako bar kazu mozda oni znaju za sebe nesto mozda ce njima biti dobro ali Radnickom tesko.vidis da se i vjecnici jebu oko vlasti.

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 29 nov 2016, 21:00

A sto se tice ZFK to se druze onaj Minko sam bori da to pokrene i odrzi i neka je momku sa srecom jer ga ja licno poznajem kao momka koji voli raditi i koji je uz Radnicki uvijek na tribini.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 29 nov 2016, 21:23

Sido ti drug odavno nije već u klubu,al što se njeg tiče i njega si mogao sve pitati,čovjek nije ništa krio,barem što je mene zanimalo u vezi kluba,par puta sam bio sa njim čovjek je regularan i razlog što je otišao iz kluba je što ne može čovjek podnijeti situaciju kluba više,a da ostali gledaju sa strane..
Jeste upravu si Minko je pokrenuo za ŽFK ali govorim za čitav omladinski pogon da se pravi projekat u koji je između ostalog uključen i ŽFK..

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 29 nov 2016, 21:27

Da si drug u pravu ja bi volio a ti znas da u Lukavcu ima 3 ili 4 privatne skole fudbala i to u samom gradu a da ne pricam na opstini.Ovaj sebi djecu onaj sebi malo bolja djeca sama odu u Slobodu i tako.kazem Bog da nam pomogne...

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 29 nov 2016, 23:42

OmarGabriel je napisao/la:Da si drug u pravu ja bi volio a ti znas da u Lukavcu ima 3 ili 4 privatne skole fudbala i to u samom gradu a da ne pricam na opstini.Ovaj sebi djecu onaj sebi malo bolja djeca sama odu u Slobodu i tako.kazem Bog da nam pomogne...
Tu sam te čekao da napokon doletiš,3 omladinska pogona će trenirati na jednom stadionu (koji će se napraviti ako Bog da),odakle će Radnički kao klub naplaćivati usluge ostalim omladinskim pogonima...sve su ovo planovi iza kojeg stoje jako bitni nama ljudi... opet kažem samo ako Bog da :pray: :pray: :pray:

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 30 nov 2016, 07:57

Posto licno poznajem te ljude koji vode te privatne skole vidit ces da od toga nece biti nista.Amir je bio prije par godina u radnickom pa su klubu krstili ime.mislim na omladinski da su se zvali nesto kao Bubamara-Radnicki..Al sto ti kazes pred nama jee

MinoRaiola
Kontakt:

Post Postao/la MinoRaiola » 30 nov 2016, 10:40

Pouzdane informacije:
Mladi Saletovic je odlucio da ce prihvatit poziv HNK Orasja pa je otisao odnosno otici ce.
Kako vec znamo da je Mujkic u pregovorima s Velezom, a Kuduzovic je uzeo papire i ide u nepoznatom pravcu.
Vraca se Tinjic nakon duge ozlijede i Kamberovic isto se vraca nakon problema sa stomakom i mozemo od njih dvojice dosta ocekivat. Na nama je da sacuvamo Sakiba Mehu i Mirnesa medjjtim sumnjam jer prica se da definitivno idu. Pozdrav svima

MinoRaiola
Kontakt:

Post Postao/la MinoRaiola » 30 nov 2016, 11:00

I zaboravio sam vam reci, dogovorenonje sa Aleksandrom Panticem, Jaganjcem, i Damir Mehidic i mladi potencijalni Cizmic. Za kuduza i dzenu se jos ne zna ali se radi na tome.

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 30 nov 2016, 13:45

Druze to za Mujkica je bila interna sala medju igracima tako da on kad xaigra za Velez ja cu za Boca Juniorse...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 nov 2016, 14:30

MinoRaiola je napisao/la:Pouzdane informacije:
Mladi Saletovic je odlucio da ce prihvatit poziv HNK Orasja pa je otisao odnosno otici ce.
Kako vec znamo da je Mujkic u pregovorima s Velezom, a Kuduzovic je uzeo papire i ide u nepoznatom pravcu.
Vraca se Tinjic nakon duge ozlijede i Kamberovic isto se vraca nakon problema sa stomakom i mozemo od njih dvojice dosta ocekivat. Na nama je da sacuvamo Sakiba Mehu i Mirnesa medjjtim sumnjam jer prica se da definitivno idu. Pozdrav svima
MinoRaiola je napisao/la:I zaboravio sam vam reci, dogovorenonje sa Aleksandrom Panticem, Jaganjcem, i Damir Mehidic i mladi potencijalni Cizmic. Za kuduza i dzenu se jos ne zna ali se radi na tome.
Dabogda kćeri da te beg uzme, cigani se oko kuće motaju. Čitajući ova tvoja 2 posta dolazim do zaključka da to piše neko od igrača :lol: :lol: . Naše odlaske ne bi da komentarišem, a što se tiče dolazaka tj. tih igrača koje si nabrojao, izgleda previše dobro da bi bila istina. Opet se nadam da će se stanje popravit, a tvoje riječi obistinit - pred nama je. Iz tvojih usta u Božije uši. I zamolio bih te da mi napišeš u pp izvor tih naših potencijalnih dolazaka.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 30 nov 2016, 14:57

haha ne ide Mujkić nigdje,dobro je Omar rekao,to je njihova šala,između njih... Mujka ostaje kod nas,to je pravi plavo bijeli igrač i sioux,ne brinemo se za beka naseg! :D

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 30 nov 2016, 15:09

MinoRaiola je napisao/la:I zaboravio sam vam reci, dogovorenonje sa Aleksandrom Panticem, Jaganjcem, i Damir Mehidic i mladi potencijalni Cizmic. Za kuduza i dzenu se jos ne zna ali se radi na tome.
MinoRaiola je napisao/la:Pouzdane informacije:
Sva ova pojacanja nam nece nista znaciti ukoliko nam odu glavni igraci iz prve polusezone. Nadam se da ce zadrzati Mehu Mujku Sakiba i Mirnesa tek tad bi ova pojacanja bila bas pojacanja. A taj Saletovic ne moze igrati u juniorima radnickog kojih ima 9 u prosjeku na utakmici.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.