Apsolutno, petica je vjerovatno i najbolji mobitel u Galaxy S seriji. Ja sam ga imao 2 godine i nije mi nikad ni zastopao, o nekim problemima sa baterijama ili displayom da i ne pricam, performanse strasne, kamera brutalna, vodootporan.. nedavno sam je zamijenio i nadoplatio za S7.Elubrylla je napisao/la:Isplati li se dati Samsung J5 (2015) i 100KM za S5?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mojne se sikiratu yebemu miša, sve verzije Z3+ će dobiti update na nougat kad i Z5 serijeR32 je napisao/la:Posto ti vise cackas po xda forumu, a ja nisam uspio pronaci, u vezi Z3 plus dual verzije, da li ima naznaka o Nougatu?QUARESMA 18<<< je napisao/la:.

Evo gledam sutra nekakva akcija Green Monday u Mobilmediji, popusti do 50%, da li i to ide na telefone isto tako, ako neko ima neke informacije dobro bi mi došlo
Nigdje veze. A5 npr bio 750, sad 650, dok je u svim drugim radnjama oko 650 redovna cijena. I mogli bi uzet normalnog hosta, možda nekad i učita stranicu...
4.10.2009.
Koliko znam, i u Mobilmediji je zvanicna garancija na brendirane telefone, zato i jesu skuplji...
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma skuplji su od svih ostalih koji imaju zvaničnu garanciju. Vjerujem da A5 dođe i u telekomu manje nego kod njih.
4.10.2009.
Promijenio sam j5 za s5 (kao nov) i prezadovoljan sam.
Ima li neko preporuku za neki kvalitetan rom za peticu?

SuperElubrylla je napisao/la:Promijenio sam j5 za s5 (kao nov) i prezadovoljan sam.![]()
![]()
Eto pošto si zamjenio j5 koji se često ovdje spominje za s5, napiši za par dana detaljno razliku koju si uočio.
Ja sam ti preporučio s5, eto vidjeti ćeš razliku.
Pošto nema teme za facebook više, da vas pitam ovdje, jeste li upratili kad se sve prikaže ono active now ili 1 minute ago i slično. Kad tipkam, logično. Ali, da li i kad samo uđem na messenger bez (ili sa) otvaranja bilo koje poruke, ili kad uđem na fb feed preko browsera na mobitelu ili laptopu?
Nikako da uhvatim tačno patern, imam osjećaj da je uvijek različito.
Naravno, ova sva pitanja vrijede za kad sam offline, jer gotovo nikad nisam online da bi uvijek pisalo active now.
Nikako da uhvatim tačno patern, imam osjećaj da je uvijek različito.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ja kako sam upratio, ako stavis da si offline u messengeru (sto si ti i navela), bez obzira da li koristis FB aplikaciju ili messenger, pise 1 min ago. Zna se desiti cesto i da pise active now (bez obzira sto stavis na off), i to je po meni jedna velika glupost messengera (provjeravao sam ovo, zato i pisem). Eh sad, ako ne koristis msg ili fb, nego onako cackas mobitel, nakon odredjenog vremena ce bit 2 min ago itd., ali kada ponovo otvoris msg, automatski prelazi na 1 min. Na laptopu je, mislim, drugacije. Ako stavis offline, uvijek ce biti 1 min, a ne ponekad i active now, kako je slucaj sa messengerom (ovo je kada se provjerava sa mobitela). Kada gledas sa laptopa, ako ne refreshujes fb stranicu, pisat' ce koliko vremena si vec na off, ali kada je refreshujes, ponovo bude 1 min. Nadam se da si razumjela sta sam htio reci.BaDa12 je napisao/la:Pošto nema teme za facebook više, da vas pitam ovdje, jeste li upratili kad se sve prikaže ono active now ili 1 minute ago i slično. Kad tipkam, logično. Ali, da li i kad samo uđem na messenger bez (ili sa) otvaranja bilo koje poruke, ili kad uđem na fb feed preko browsera na mobitelu ili laptopu?
Nikako da uhvatim tačno patern, imam osjećaj da je uvijek različito.Naravno, ova sva pitanja vrijede za kad sam offline, jer gotovo nikad nisam online da bi uvijek pisalo active now.

To je ono kako sam ja upratio, jer je i mene bas zanimalo kako me prijatelji 'vide'.

Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 29 nov 2016, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kako si zadovoljan sa P9 Lite ?Quinlan je napisao/la:p9 lite
Trenutno imam Asus Zenfone 2 (ZE551ML) i prezadovoljan sam sa svim, osim sa kamerom. Malo me nervira onaj njihova ZenUi tema ali nije strasno.
Sad mi istice ugovor i hocu da neku jeftiniju tarifu da uzmem (trenutno imam 28€) a moja mreza ima ponudu LTE 17GB full speed, neograniceno minuta i SMS-ova + P9 Lite (bez Simlock) za 17€ mjesecno.
Pa me nekako golica da kupim da i taj P9 Lite probam kakav je

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
to nisu uredjai iste klase,klasa s je flagshipNeutral je napisao/la:SuperElubrylla je napisao/la:Promijenio sam j5 za s5 (kao nov) i prezadovoljan sam.![]()
![]()
Eto pošto si zamjenio j5 koji se često ovdje spominje za s5, napiši za par dana detaljno razliku koju si uočio.
Ja sam ti preporučio s5, eto vidjeti ćeš razliku.
klasa j je uredjaj srednje klase,
flagship kad tek izadje je i preko 1200-1300km
j klasa evo ovaj sad izasao neki dan a mozes ga naci za 390km
tako da se to ne moze uporedjivati ..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Je, to sam i napisao onda 

predobar bgm, ima i on tu neku svoju temu ono nema menija neko je sve na "desktopu", ali predobro odradjeno, brz maximalno, ja et fifu mobile igro bez ikakvih problema, kamera meni sasvim ok je bila, uzmi neces se sigurno zayebatne_znam_ko_sam je napisao/la:Kako si zadovoljan sa P9 Lite ?Quinlan je napisao/la:p9 lite
Trenutno imam Asus Zenfone 2 (ZE551ML) i prezadovoljan sam sa svim, osim sa kamerom. Malo me nervira onaj njihova ZenUi tema ali nije strasno.
Sad mi istice ugovor i hocu da neku jeftiniju tarifu da uzmem (trenutno imam 28€) a moja mreza ima ponudu LTE 17GB full speed, neograniceno minuta i SMS-ova + P9 Lite (bez Simlock) za 17€ mjesecno.
Pa me nekako golica da kupim da i taj P9 Lite probam kakav je

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Hvala u svakom slucaju. 
Nadam se da je kamera dosta bolja nego kod Asusa.

Why so serious?!
Why so serious?!
Pusti kameru, vidi kad sam bila zadnji put aktivna.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Hvala u svakom slucaju.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kaze da si trenutno aktivna ali nisi zelenaBaDa12 je napisao/la:Pusti kameru, vidi kad sam bila zadnji put aktivna.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Hvala u svakom slucaju.

Why so serious?!
Why so serious?!
Hahah, ja zaboravila da vodim ovaj test i ušla na app prvi put danas taman prije dvadesetak minuta kad si ti gledao.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Kaze da si trenutno aktivna ali nisi zelenaBaDa12 je napisao/la:Pusti kameru, vidi kad sam bila zadnji put aktivna.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Hvala u svakom slucaju.

A, pravo me nervira to kod facebooka. Svaki klik na app je aktivnost, što realno i je, ali i nije.

Ma online si, dzaba sto nista ne radis kad ti je aplikacija otvorena i jos te jedan klik dijeli od neke aktivnosti [emoji14]
Nego, kakva su vam iskustva s punjacima u autu? Gledam danas u univerzalnom neki Pizen 12 KM obicni, 19 dual USB i maloprije na eBayu potrazim bezveze kad neki Tronsmart baziran na Quick Charge 14$, pa vrijedi li on tih para? Zbog telefona bi mi svakako godio, ali sumnjam da upaljac isporucuje 2,5 A, a i sve da isporucuje ne znam je li taj Tronsmart fkt pouzdan k'o ovaj Qualcommov...
Nego, kakva su vam iskustva s punjacima u autu? Gledam danas u univerzalnom neki Pizen 12 KM obicni, 19 dual USB i maloprije na eBayu potrazim bezveze kad neki Tronsmart baziran na Quick Charge 14$, pa vrijedi li on tih para? Zbog telefona bi mi svakako godio, ali sumnjam da upaljac isporucuje 2,5 A, a i sve da isporucuje ne znam je li taj Tronsmart fkt pouzdan k'o ovaj Qualcommov...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: alemsa, JackW, kraljttbvb, nerkolfc, Quartararo i 10 gostiju.