Kad je mogo Avu Karabatic vodati po Grckim ostrvima, sto ne bi i ovu. Ova je bar dobraLakoste je napisao/la:Je li ovo Mire puko Sandru![]()

Rado bih je trpao

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kad je mogo Avu Karabatic vodati po Grckim ostrvima, sto ne bi i ovu. Ova je bar dobraLakoste je napisao/la:Je li ovo Mire puko Sandru![]()
Najveci j.ebac u repci.Lakoste je napisao/la:Je li ovo Mire puko Sandru![]()
Fidelis je napisao/la:Juve nece proigrat dok Alegri ne dobije otkaz,covjek nema pojma,diletant obicni.
Pisao sam vec o tome,Juventus nema nikakavog sistema igre,to je cista anarhija u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa.
Sa ovom igrom ne da ne mogu napravit iskorak u LP nego nece biti ni prvaci Italije.
Hernanes?Kakva je ba to zajebancija,taj ni u Laziu nije opravdao ocekivanja.Vezni red Juventusa je generalno ocajan,tu niko osim Pjanica i Marchisia nije nivo Juventusa i sve to treba rastjerati.Naravno,pod uslovom da zele iskorak i borbu za trofej u LP.
Pjanke doktor koji nema s kim igrati i koji ne zna ni gdje igra.
Djesi Gringo, druze stari.Husika je napisao/la:Fidelis je napisao/la:Juve nece proigrat dok Alegri ne dobije otkaz,covjek nema pojma,diletant obicni.
Pisao sam vec o tome,Juventus nema nikakavog sistema igre,to je cista anarhija u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa.
Sa ovom igrom ne da ne mogu napravit iskorak u LP nego nece biti ni prvaci Italije.
Hernanes?Kakva je ba to zajebancija,taj ni u Laziu nije opravdao ocekivanja.Vezni red Juventusa je generalno ocajan,tu niko osim Pjanica i Marchisia nije nivo Juventusa i sve to treba rastjerati.Naravno,pod uslovom da zele iskorak i borbu za trofej u LP.
Pjanke doktor koji nema s kim igrati i koji ne zna ni gdje igra.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja ba,jasmin10 je napisao/la:Koga briga za smijesni Juventus, bitno je da u reprezentaciji razvaljuje
Kakvo crno moralisanje, riba gori al' bukvalnoGoalgetter je napisao/la:Sta bi rekao @Pauk na ovo sa Sandrom Afrikom.
Cekaju se i ostali moralisti.
Priblizavaju nam se neprijatelji, osjecamo se ko navijaci Totenhema, i oni ispod njih su ovaj vikend smanjili zaostatak.chily-rz je napisao/la:Juve je na +4 u ligi, ne vidim razlog za neku opšdepresiju medju njihovim fanovima
Ma kakvo druzenje, tu samo salgija radi.mostar_mo je napisao/la:ako se počne družit sa Sandrom i ovakvim poput nje može okačit kopačke o klin
Neutral je napisao/la:Miralem pozvao Sandru Afriku u Torinu na utakmicu, evo zahvalila mu se na fb-u (klipom u provokativnom izdanju), očekuje "dres", znamo mi šta ona očekuje. Mire zabija i van terena
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 39 gostiju.