FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li još karti na Grbavici? 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
prosjek u prošloj sezoni je bio mnogo više od toga. a i u sezonama kad se željo borio za opstanak bilo je po najmanje dvije-tri takve tekme bez derbija.seven je napisao/la:ali moj klub je mali i bez tradicije i ne igra ligu prvaka, ali skupi u PL 5000, ili možda stavljaš moj klub u istu ravan sa Željomčamac je napisao/la:Sevene hajd' ba dobro je više. Nisi 7 milja u životu vidio na tekmi svog kluba i ti prićaš o nekakvim sramotama. Ako nemaš, a nemaš, ništa pametno napisati osim provociranja razligu ba.
ovo sa 7000 nisam provocirao, mislim da se moglo prodati puno više jer će ih realno i biti, sramota je ovakav loš menadžment
- bistrikboy
- Kontakt:
Dosta vise o kartama,nece nestati,niko nece ostati "kratkih rukava"RagazziDelSud je napisao/la:Ima li još karti na Grbavici?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Igra li onaj Teletabis za Hapoel danas??
Trebam naci gdje na kladionici da uplatim da ce opet zabiti gol
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- RagazziDelSud
- Kontakt:
analiticar_ je napisao/la:Igra li onaj Teletabis za Hapoel danas??
koji teletabis? Lala?

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
-
- Kontakt:
ma ja ba, Lala, a pinki je povrijedjen, inace da nije bilo bi 10-0RagazziDelSud je napisao/la:analiticar_ je napisao/la:Igra li onaj Teletabis za Hapoel danas??
koji teletabis? Lala?

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
-
- Kontakt:
vidio sam ja dvojicu u tramvaju, prije neki dan.rebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
analiticar_ je napisao/la:ma ja ba, Lala, a pinki je povrijedjen, inace da nije bilo bi 10-0RagazziDelSud je napisao/la:analiticar_ je napisao/la:Igra li onaj Teletabis za Hapoel danas??
koji teletabis? Lala?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- kosewsko hill
- Kontakt:
Večeras samo srce na teren, rezultat je nebitan!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Željo - My first love!!!
Ili sam ja nesto propustio, ili nema prenosa veceras na bht-u?
rekao sam prije ovdje da ih je bilo oko 20tak pred pocetak treninga hapoela. bile neke dobre dvije trebe medju navijacima hehe.. to se i bubanj udara i sve. sad na treningu mozda je bilo i vise ili ce ih jos vise doci.rebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
Neko je rekao gore da cu culum i popovic povrijedjeni pa ne igraju. Jest popovic ali culum nije. Na treningu sinoc je bio al u drugoj ekipi..
na hayatu je a ne na bhtBeca-25 je napisao/la:Ili sam ja nesto propustio, ili nema prenosa veceras na bht-u?
kupila i ja kartu.. 
eno izraelski autobus pred nasim stadionom

eno izraelski autobus pred nasim stadionom

SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
- kosewsko hill
- Kontakt:
ma kod Amara to ide po zaslugama i ako si korektan, to bar nije teško do sada bilo zaključitiDove87 je napisao/la:rekao sam prije ovdje da ih je bilo oko 20tak pred pocetak treninga hapoela. bile neke dobre dvije trebe medju navijacima hehe.. to se i bubanj udara i sve. sad na treningu mozda je bilo i vise ili ce ih jos vise doci.rebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
Neko je rekao gore da cu culum i popovic povrijedjeni pa ne igraju. Jest popovic ali culum nije. Na treningu sinoc je bio al u drugoj ekipi..

Željo - My first love!!!
bice ih, ultrasi su torebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit

- samir_tm87
- Kontakt:
Dove87 je napisao/la:rekao sam prije ovdje da ih je bilo oko 20tak pred pocetak treninga hapoela. bile neke dobre dvije trebe medju navijacima hehe.. to se i bubanj udara i sve. sad na treningu mozda je bilo i vise ili ce ih jos vise doci.rebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
sto nisi otiso medju njih da te prebiju , pa ih mozda suspenduju cc , nista ne razmisljas

samir_tm87 je napisao/la:
sto nisi otiso medju njih da te prebiju , pa ih mozda suspenduju cc , nista ne razmisljas
hahahahhaha palac gore !
- samir_tm87
- Kontakt:
xaxa
aj jos jedan post i 800
ako ga bb ne izbrise 
aj jos jedan post i 800

Nadam se veceras da nece biti manekenskog hodanja od strane nasih igraca jer jedva sam podnio u prosloj utakmici, mislio sam da cu da zavrsiti na pshijatriji. Ako Bog da valjda ce poginut na terenu al u bukvalnom smislu i ujedat protivnicke igrace misljenja sam da ih amar treba nekad malo vaspitnim oprobat kao sto je pokojni RIbar radioo jer onakav pristup igri i dresu je malo je reci katastrofalan. Veceras ako Bog da treba da lome protovnicima sto se da slomit u svakom smislu mi podrskom a oni na terenu hocu da ostave sve na terenu ne samo srce nego i dusu i posljednji atom snage jedino tako cu im oprostiti ono nonsalantno manekenisanje u tel avivu .
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bejker, Cwirek i 40 gostiju.