TMmanija2012 je napisao/la:Cuj Effe forumas godine hahahahhah lik koji je smarao na bh tenisu .. Damira mrzi ..sve namjesteno..nocima sanja nekakvog Williama .. podjelio pola eura kladionicarima .. sad ce prvi ide tipla..mozda podjeli jedan euro raji
Nadamo se !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
TMmanija2012 je napisao/la:Cuj Effe forumas godine hahahahhah lik koji je smarao na bh tenisu .. Damira mrzi ..sve namjesteno..nocima sanja nekakvog Williama .. podjelio pola eura kladionicarima .. sad ce prvi ide tipla..mozda podjeli jedan euro raji
S Bl podforuma mogu glasat samo za paleta..ostali previse zele "istjerati" sve one koji nisu nijemci u bl klubovima sto mi nekako vuce na hitlerovu ideologiju
I ne zaboravi da je taj isti lik se povukao i ispostovao tamo okladu sa @amerom da nece vise pisati na toj temi. Toliko o karakteru.
Mozda jesam teoreticar zavjere ali imam karakter rodjace da odrzim svoju rijec i radije bi da me neko kolje nego da je ne odrzim i da saspem u brk svakome po zasluzi.
A to sto ti hejtas sto se mi drzimo dobro na kladionicarskom PDF i podrzavamo i pocastimo kad dobijemo to ti za to lijeka nema, to se zove zavist.
A Damira ne mrzim licno, ali ga ne respektujem i ako treba dovedite mi ga da mu u lice kazem ovo sve isto sto pisem, ja znam sta on radi, a zna i on jos bolje od mene, a zna i onaj gore na nebesima! Doce ceh svakome na kraju po zaslugama! Toliko paznje ti sad zasad poklanjam, veci sam ja tenkre kad ti se pravdam, zato haj zivio! I ne zaboravi glasati!
Effenberg je napisao/la:Haj ljudi zivili!
Specijalni pozdrav za @una i @shminkosa
Amere cestitam! Rusu yebem sve od Leningrada do Vladivostoka!
Sad ce te svi da vidite sta je obraz i cast!
A tako znači, mene i još nekolicinu nas sa tenisa si zaboravio spomenuti Doduše i ja sam nešto manje pisao tamo krajem sezone. Onaj podforum je inače jedan od zaista boljih i vrijedan je spomena.
Ma znao sam da sam nekoga zaboravio. Halali bruda. A inace si jedan od boljih i korektnijih s tog pdfa, ne znam kako da te zaboravim jbg, ima jos par ovih Federeroljubaca sto ih nisam naveo, kao onaj AA23.
Ma to je vazda bio najkvalitetniji podforum, najzdravije diskusije, steta pa nam je otisao formance, koji je meni najbolji forumas otkako je ovog foruma.
Njegovi postovi su bili fakat cista perverzija, sada djeluje na jednom samostalnom forumu pa uletim tamo kada nesto napise i procitam, popravim sebi dan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Who d fak iz efenberg? Fuzbalerski nik a nidje ga na fuzbalerskim temama? Kakva je ovo kontradikcija?
Kakve su ovo tetkice?
Ko ovde koga zajebava?
Kladionicarski tantavicari?
Djeluje mi Effenberg kao da vuce korjene iz Tuzle, ima te neke kompjuterske sposobnosti. Ukoliko ne osvoji na kraju nagradu za forumasa godine, onda cemo konstatovati da on sigurno ima veze sa Tuzlom.
Naprijed Effe kompjuteru
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:Djeluje mi Effenberg kao da vuce korjene iz Tuzle, ima te neke kompjuterske sposobnosti. Ukoliko ne osvoji na kraju nagradu za forumasa godine, onda cemo konstatovati da on sigurno ima veze sa Tuzlom.
Naprijed Effe kompjuteru
Bolje petljati s kompjuterima nego sa golubarnika gledati fudbalski meč
Jest da je zeljovac ali sam upratio da je @AnelZ jedan od korektnijih i boljih forumas i da zasluje od svakog po neki glas , jedina mana je sto bas rijetko pise pa zbog toga ne zasluzeje titulu najboljeg.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
shzna je napisao/la:Djeluje mi Effenberg kao da vuce korjene iz Tuzle, ima te neke kompjuterske sposobnosti. Ukoliko ne osvoji na kraju nagradu za forumasa godine, onda cemo konstatovati da on sigurno ima veze sa Tuzlom.