Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
orbi je napisao/la:Jeste čitali da se avion u Kolumbiji srušio gdje tim Chapecoense bio u avionu.
nekome garant sj ebali listic pa ih prokleoorbi je napisao/la:Jeste čitali da se avion u Kolumbiji srušio gdje tim Chapecoense bio u avionu.
Što na kozojebe kume bolan ?Effenberg je napisao/la:Da hoce jednom meni doci golovi i ludila na ovaj Egipat, treba mi ova Smouha over 5.5 igro kod 2:1, jedan je jos pao do PV.
Ali poznavajuci bracu firaunsku nema tu vise ni jednog do kraja, a ova Smouha je smradina od tima oni ako ga daju gotovo je onda 3:2 za njih 100%.
Kvota 3.26 bila, navaljo njih i neke vamo zidove under, pokusavam s necim sitnim da ufatim neke kvote pa da onda opucam jak tiket veceras.
EDIT: Nek se oni meni naglabayu ja sam prodo tiket dali su nesto jer mi ovaj drugi under 1.5 stoji 0:0 ne vjerujem na ovim hadaljima da ce uopste biti gola. Bolje da ja jos jedan odigram tiket. Ali kako se ovo radi sve osmisljeno, i to uvijek na ovim under ligama daje se po 3-4 gola u 1. PV onda u drugom jedan ili nijedan! Spanija, Argentina, Francuzi a ponajvise ovi firauni to rade.
Ma sta da radim kume stavio neku sicu treba mi kvota, znam ja da ce to pasti ali haj srecom uspio sam ga po 2.5 kvoti njima prodati tako da sam navaljo novi tiket, tu mi treba bez gola Empoli u 1. Pv 2.6 kvota, i 2 VHL tekme ispod 3.5 gola, oni Orsk Perm i Celabinsk Nizhni. Dodje li Empoli a ako na ovim bude mirno opet prodajem tikete vjerovatno. Dosta sam ja sra.nja i pustanja golova se nagledo u zadnjih 5 minuta. Bolje razbacati jos par tiketa nego da te yebu majmuni.gaston je napisao/la: Što na kozojebe kume bolan ?
Nema gola ni na jednoj.Effenberg je napisao/la:Ma sta da radim kume stavio neku sicu treba mi kvota, znam ja da ce to pasti ali haj srecom uspio sam ga po 2.5 kvoti njima prodati tako da sam navaljo novi tiket, tu mi treba bez gola Empoli u 1. Pv 2.6 kvota, i 2 VHL tekme ispod 3.5 gola, oni Orsk Perm i Celabinsk Nizhni. Dodje li Empoli a ako na ovim bude mirno opet prodajem tikete vjerovatno. Dosta sam ja sra.nja i pustanja golova se nagledo u zadnjih 5 minuta. Bolje razbacati jos par tiketa nego da te yebu majmuni.gaston je napisao/la: Što na kozojebe kume bolan ?
Sacekacu Empoli a mozda i cijeli tiket cekati nosi blizu 30 € taman bi mogo nesto da razbacam al jedu vnago ovi Perm imaju 2 iskljucenja. Ako se tu zakuha prodacu ga. Ne da mi se peglati majke mi ne vjerujem nikome vise.gaston je napisao/la:
Nema gola ni na jednoj.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja njih na live zaboravi staviti bio kec narastao i do 2.10 cini mi se dok ga nisu dali. Nek ja nadjem Turke glupave igrati, kako mi idu na qurac ovakve ekipe Sivasi i smeca, prave one ekipe sto ih kladionice obozavaju jer ce biti placeni da odrade Fenera Galatu a ovako ko favoriti kuci nece da pobjedjuju. Mislim da ce X da se zavrsi prosle sezone je puno X-eva bilo u turskom kupu, oni imaju neke grupe, dodje im kup ko CL jbt.Momciluk je napisao/la:Probati mozda na sitno Platanias sledeci gol, gosti stoje visoko pokusavaju izjednacit par puta ih samo mali ofsajd spasava, a jest da su i ovi nesposobni al trebala bi biti makar jedna prilika 100% do kraja
i bila prilika dvojica idu na golmana al dzaba kad je to nesposobno
Istog mišljenja,jad od utakmice.. Daj Đurića makarKingJamesMVP je napisao/la:Ništa od golova na Empoliju, ako jedan bude bit će dobro
Ja imam 2+, jako teško će doćisenadrosoner je napisao/la:Istog mišljenja,jad od utakmice.. Daj Đurića makarKingJamesMVP je napisao/la:Ništa od golova na Empoliju, ako jedan bude bit će dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.