Jos da nam pozelis da mi iz Sarajeva pomremo, i da sve bude kao zadnji put kad si usao na onu temu.Momciluk je napisao/la:I svega vam kome ovo moze biti smijesno, lijepljenje slika koza, gifovi zivotinja i citiranje najpametnijeg medju njima krleze.. zadnji put kad sam tamo na tu temu usao ima pola godine iste slike isti gifovi isti fazoni.. u pm jeste l vi retardirani ili koji ****
KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Nit smo retardirani nit smo ti.Momciluk je napisao/la:u pm jeste l vi retardirani ili koji ****

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MocMahale444
to najnoviji fazon? jeste l ga zajedno smisljali i cuvali ga da ga upotrijebite kad najteze bude?shzna je napisao/la:Nit smo retardirani nit smo ti.Momciluk je napisao/la:u pm jeste l vi retardirani ili koji ****
This time next year we'll be millionaires.
Sad se opet svi skupili pretpostavljam smisljaju nesto smijesno da mi spuste 

This time next year we'll be millionaires.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Allah je jedanMomciluk je napisao/la:Sad se opet svi skupili pretpostavljam smisljaju nesto smijesno da mi spuste
Jel to opet likovi sa teme prepucavanja koji su kao i na mene žustro krenuli sinoćMomciluk je napisao/la:I svega vam kome ovo moze biti smijesno, lijepljenje slika koza, gifovi zivotinja i citiranje najpametnijeg medju njima krleze.. zadnji put kad sam tamo na tu temu usao ima pola godine iste slike isti gifovi isti fazoni.. u pm jeste l vi retardirani ili koji ****

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MocMahale444
Cemu tolika mrznja prema prepucavanjima, hocete da sve teme odvedete u nestanak zbog jedne teme. Momciluk zna doci kupiti ideje za avatar na prepucavanjima a ovdje pise gluposti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Yebo to nego.. Ove sedmice šta igrati u ELMomciluk je napisao/la:Sad se opet svi skupili pretpostavljam smisljaju nesto smijesno da mi spuste
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neutral 6b - svaka riječ je suvišna, najveći moron u državi
TobeYarabi 4b - pretpostavljam da je neki pubertetlija iza nicka, tako da nepismenost i nije neko iznenađenje; također dosadan do bola
High 3b - danas smo se uvjerili da je ovaj momak i definitvno mentalno i duševno "oštećen", također, sve ono što je admin ranije spomenuo, Bože sačuvaj...
JackTheStripper 2b - ovo je već neki drugi nivo oštećenja, sreća viđam ga samo na chatu
RuleHz 1b - forumaš koji nas je davno trebao napustiti, ali nažalost moderacija ne obavlja svoj posao.Ali, nema veze, izljevi bijesa ovog orangutana uvijek su dobrodošli...
TobeYarabi 4b - pretpostavljam da je neki pubertetlija iza nicka, tako da nepismenost i nije neko iznenađenje; također dosadan do bola
High 3b - danas smo se uvjerili da je ovaj momak i definitvno mentalno i duševno "oštećen", također, sve ono što je admin ranije spomenuo, Bože sačuvaj...
JackTheStripper 2b - ovo je već neki drugi nivo oštećenja, sreća viđam ga samo na chatu
RuleHz 1b - forumaš koji nas je davno trebao napustiti, ali nažalost moderacija ne obavlja svoj posao.Ali, nema veze, izljevi bijesa ovog orangutana uvijek su dobrodošli...
-
- Kontakt:
U čemu je problem sa Neutralom? To onaj navijač Bayerna ili neki drugi?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Beduin
- Kontakt:
Ako je to onaj Neutral sto navija za Chicago Bullse, normala lik koliko sam primjetio. Ili sam pomijesao forumase?KayserSose je napisao/la:U čemu je problem sa Neutralom? To onaj navijač Bayerna ili neki drugi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Effeova prosipanja ma feniskom PDF-u su epskih razmjera, ne znam kako dobija glasove za forumaša godine, ali na teniskom PDF-u sa kojeg ga znam je klasična taraba.
Znaji ovi sa tog PDF-a
Znaji ovi sa tog PDF-a

A cekajte Effe je ona stvar sto mrzi Dzumhura?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja sam fakat neinformisan s tim Effeom ,gdje orgija msm na kom PDFu?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tenis i Kladionica. Simpa je likBesic je napisao/la:Ja sam fakat neinformisan s tim Effeom ,gdje orgija msm na kom PDFu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To mi je novo da čujem... To mora da ga je ojadio negdje na kladionici..Kawhi je napisao/la:A cekajte Effe je ona stvar sto mrzi Dzumhura?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Čuj prvi put čujete a po tome je i najpoznatiji.
svaki, al baš svaki Džumhurov poraz je okarakterisao kao prodat..što je najgore složili smo se naposljetku svi s njim 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa dajte izvucite neke njegove bisere, na prvu stvarno zanimljiva persona 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Al doduše i šega je nekad, pogotovo je sada ispao šega sa njegovim prognozama o Novaku Đokoviću i njegovoj dominaciji 
Svako ima svoje mišljenje, nije mi jasno kako brat Blues nije ovdje češće, ni Policeman, a šta je sa Makašem

Svako ima svoje mišljenje, nije mi jasno kako brat Blues nije ovdje češće, ni Policeman, a šta je sa Makašem

Effenberg je napisao/la:Nagradno pitanje:
Zasto se Rafa ceprka po guzici izmedju svakog poena?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.