Jest da si "đavo" al' žao mi brate u pmdelinjo je napisao/la:Ono kad cileanci penal ne znaju zabiti...
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jest da si "đavo" al' žao mi brate u pmdelinjo je napisao/la:Ono kad cileanci penal ne znaju zabiti...
![]()
Ti si sretan čovjek kad ne igraš i možeš prestat, barem na neko vrijemeNebeskaSila96 je napisao/la:Nisam igrao od srijede ništaLinmer095 je napisao/la:
lako je pratit kad si s parama i tiketima za čamuge![]()
samo nemoj banovat i sve će bit kako valja
Batalio kladaru barem za neko vrijeme,neka yebu sebi mater nemam ja živaca više da se yebem sa njima
eto 1-1, jos da uzmu i to je toFearless je napisao/la:Valjda nece stati na ovome, baš sam se zaletio za ovaj par.Evolution87 je napisao/la:evo nasih povedose
Ma šta cu brate uvijek dzepovi prazni,sve dade u kladaru a i što se uspije dobit ne mozes pokrit ni pola ulogaLinmer095 je napisao/la:
Ti si sretan čovjek kad ne igraš i možeš prestat, barem na neko vrijemeNIsam ni ja čamuge par dana, a neću ni večeras ko ih yebe
Au @delinjo jbt sekunda
Eh da se bi okanit sranja skroz, ono da uletiš vikendom, eventualno i petkom jer ima ponude i kad je LP-a i neka važnija prvenstva baciš koju markicu i to je to..NebeskaSila96 je napisao/la:Ma šta cu brate uvijek dzepovi prazni,sve dade u kladaru a i što se uspije dobit ne mozes pokrit ni pola ulogaLinmer095 je napisao/la:
Ti si sretan čovjek kad ne igraš i možeš prestat, barem na neko vrijemeNIsam ni ja čamuge par dana, a neću ni večeras ko ih yebe
Au @delinjo jbt sekundaOvako barem novčanik nije prazan a i živci na mjestu
Posralo i mene napokonSarajevo29 je napisao/la:Linmer095 nesretnicne posalji podatke , nemoras vracati
Linmer095 je napisao/la:Posralo i mene napokonSarajevo29 je napisao/la:Linmer095 nesretnicne posalji podatke , nemoras vracati![]()
Hvala brate puno
![]()
Gdje si bio kad sam bio niko ?Linmer095 je napisao/la:@silo večeras se keš obrće
đesi okano u razdeljak te ljubimgaston je napisao/la:Gdje si bio kad sam bio niko ?Linmer095 je napisao/la:@silo večeras se keš obrće
jel red da se uzmegaston je napisao/la:Ovo neće na dobro kako mi je tiket krenuo.![]()
Chacho over 7.5
Kanter over 11.5
Oboje proslo za poluvrijeme
Rose over 16.5 on ima 14 na pol
Batum under 14.5 2p na pola druge
Gobert over 10.5 4p u prvoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.