Vidi se da te posao ubija u pojam i ne da ti da pratiš neke novije, jednostavnije i prihvatljivije trendove..Rigoletto je napisao/la: Kupi svesku i zapisuj riječi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidi se da te posao ubija u pojam i ne da ti da pratiš neke novije, jednostavnije i prihvatljivije trendove..Rigoletto je napisao/la: Kupi svesku i zapisuj riječi
Je li bilo mucno gledati ove najdraze kako istresaju kante fekalija po ovim gotivnim svercerima madjarskog porijekla?Kawhi je napisao/la: Ne smijem ja tamo. Željo mi najdraži, a od ostalih jedino Zrinju gotivim.
Ma bez moderatora,daj Kawhiju 6, ostalo redaj kako hoces.admin je napisao/la:Nema smisla da glasam za najboljeg, bice svi moderatori... Jedino mozda da filtriram i glasam medju ovim ostalim.
Uz to, nisam bad do kraja ni upucen. moj posao je da pratim losu djecu, ove dobrice prati dedamraz oni ce svakako nesto dobiti na kraju godine.
@High postavio nečiju sliku i napisao da je to admin.Mokes je napisao/la:Ko je postavio i ciju sliku ?Kawhi je napisao/la:Ne vjerujem ja da je ovo admin na slici. Zadnji put kad je slika nekog od forumaša dospjela na forum taj je dobio trajni ban u roku 2 sekunde još su mu prijetili organima reda i mira.
U tome sam uživao.Thetraphak1921 je napisao/la:Je li bilo mucno gledati ove najdraze kako istresaju kante fekalija po ovim gotivnim svercerima madjarskog porijekla?Kawhi je napisao/la: Ne smijem ja tamo. Željo mi najdraži, a od ostalih jedino Zrinju gotivim.
Brat si moj, dok ti je Zeljo najdrazi !
Glasaj za mene. @Besic vodi kampanju.admin je napisao/la:Nema smisla da glasam za najboljeg, bice svi moderatori... Jedino mozda da filtriram i glasam medju ovim ostalim.
Uz to, nisam bad do kraja ni upucen. moj posao je da pratim losu djecu, ove dobrice prati dedamraz oni ce svakako nesto dobiti na kraju godine.
Bred pit sto lozis raju da napadaju Highaadmin je napisao/la:
Dovoljno je za jednog glasatimirzatele je napisao/la:Neutral 6b
Nije samo BesicKawhi je napisao/la: Glasaj za mene. @Besic vodi kampanju.
Jesam ja. Ima na nekoj od prošlih stranica.Dex je napisao/la:Kako još niko nije provalio, da je ova svađa klasičan clickbait
Joj sto volim paketiće.admin je napisao/la: oni ce svakako nesto dobiti na kraju godine.
Ma ja, da se drogiramo k'o i ostala, normalna, djeca.admin je napisao/la:Nema smisla da glasam za najboljeg, bice svi moderatori... Jedino mozda da filtriram i glasam medju ovim ostalim.
neko će dobit brod u boci, bez brodaTribalian je napisao/la:Joj sto volim paketiće.admin je napisao/la: oni ce svakako nesto dobiti na kraju godine.
Moraju se dresovi platitKawhi je napisao/la:Jesam ja. Ima na nekoj od prošlih stranica.Dex je napisao/la:Kako još niko nije provalio, da je ova svađa klasičan clickbait
...su curice. placipicke.FrancescoTotti je napisao/la:Na prepucavanjima
Jos veca je ironija kada te neko vrijedja na nacionalnoj osnovi, prijavis, i onda banuju i njega i meneKawhi je napisao/la: Ironija bi bila da sad budeš banovan zbog vrijeđanja forumaša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.