Obzirom da nemam drugih acc u rezervi nadam se da ću biti pošteđen.Kawhi je napisao/la:.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Obzirom da nemam drugih acc u rezervi nadam se da ću biti pošteđen.Kawhi je napisao/la:.
samo sto mona(cojku ostade nadimak monario_Ferdy88 je napisao/la:Kako je popio ban od Mone, odlucio postati Mona, bukvalno.
ma ja mislim da se tip zeza i da je admin profulo sa ovim sto pise o njemu.Kawhi je napisao/la:Haj
Meni na forumu prijetili smrću, a njemu da će mu zapaliti knjige. Više se prepao od mene..Unofficialpage je napisao/la:Čovjek je vrhunski troler. A uz to je i vrlo načitan.
Pa knjige su vrlo važne. K'o i rukFašu ploče.Thetraphak1921 je napisao/la:Meni na forumu prijetili smrću, a njemu da će mu zapaliti knjige. Više se prepao od mene..Unofficialpage je napisao/la:Čovjek je vrhunski troler. A uz to je i vrlo načitan.
Thetraphak1921 je napisao/la:Meni na forumu prijetili smrću, a njemu da će mu zapaliti knjige. Više se prepao od mene..Unofficialpage je napisao/la:Čovjek je vrhunski troler. A uz to je i vrlo načitan.
Ovo je forum s najnačitanijim trolovima. Zato je i tako uspješan.Unofficialpage je napisao/la:Čovjek je vrhunski troler. A uz to je i vrlo načitan.
P.S. admine moraš i na temi forumaš godine glasati. Ne može samo na ovoj.
Sarajevo Bejrut, salji volontere da ih uce pisat i citat, vape za znanjemRokoko87 je napisao/la:High me je naučio nekim riječima za koje nikad nisam čuo i vjerovatno ne bih da se nisam registrovao.
High heroj, a ne troler.
Ha ja. Ali teško ko može sa nedimkom.Kawhi je napisao/la:Ovo je forum s najnačitanijim trolovima. Zato je i tako uspješan.Unofficialpage je napisao/la:Čovjek je vrhunski troler. A uz to je i vrlo načitan.
Nije više zanimljivo valjka mi.Rigoletto je napisao/la:Sarajevo Bejrut, salji volontere da ih uce pisat i citat, vape za znanjemRokoko87 je napisao/la:High me je naučio nekim riječima za koje nikad nisam čuo i vjerovatno ne bih da se nisam registrovao.
High heroj, a ne troler.
Kupi svesku i zapisuj riječiRokoko87 je napisao/la:Nije više zanimljivo valjka mi.Rigoletto je napisao/la:Sarajevo Bejrut, salji volontere da ih uce pisat i citat, vape za znanjemRokoko87 je napisao/la:High me je naučio nekim riječima za koje nikad nisam čuo i vjerovatno ne bih da se nisam registrovao.
High heroj, a ne troler.
Ma nemam vremena ni za šta. Možda nakon parcijala.Unofficialpage je napisao/la:Ha ja. Ali teško ko može sa nedimkom.Kawhi je napisao/la:Ovo je forum s najnačitanijim trolovima. Zato je i tako uspješan.Unofficialpage je napisao/la:Čovjek je vrhunski troler. A uz to je i vrlo načitan.
P.S. Sramota da ne igraš F1.
Ne smijem ja tamo. Željo mi najdraži, a od ostalih jedino Zrinju gotivim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kawhi uci od najboljih, kad narEste poslat cemo ga u profice na PL prepucavanja
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ko je postavio i ciju sliku ?Kawhi je napisao/la:Ne vjerujem ja da je ovo admin na slici. Zadnji put kad je slika nekog od forumaša dospjela na forum taj je dobio trajni ban u roku 2 sekunde još su mu prijetili organima reda i mira.
Pa rigoleto i sad ima svoju sliku na avataruMokes je napisao/la:Ko je postavio i ciju sliku ?Kawhi je napisao/la:Ne vjerujem ja da je ovo admin na slici. Zadnji put kad je slika nekog od forumaša dospjela na forum taj je dobio trajni ban u roku 2 sekunde još su mu prijetili organima reda i mira.
Meni je ovaj isti onaj lik iz Dnevnjaka..Kawhi je napisao/la:Ne vjerujem ja da je ovo admin na slici. Zadnji put kad je slika nekog od forumaša dospjela na forum taj je dobio trajni ban u roku 2 sekunde još su mu prijetili organima reda i mira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.