Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Sarajevo29
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
mamu onom ko update rezultate na wwinu , pa kolko treba da upisete drugi set sam igrao koji je zavrsen prije 2h
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bice odmah kao prvo sproveden Fadil u zatvor. Kao drugo ukinuti svi porezi na kockanje. Kao trece subvencije ce se izdvajati iz budzeta za duplanje ljudi od kladara. A sve naustrb pola budzetskih uhljupa koji ce biti instantno otpusteni!Linmer095 je napisao/la:a tek kad effenberg pošalje zahtjev za prijem u članstvo kockara eu i sprovede evropsku konvenciju o kockanjupostajemo ubjedljivo najjači pdf [emoji38]

Bice ko u onom klipu Aerokocka od Damira Niksica, pogledajte na yt na mobu sam pa ne mogu klip ubaciti. Jak je klip.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Hajde Napoli još jedan za sirotinju!!!
edit: može i tako
edit: može i tako

Forza Milan!
neko na wwinu ?
ybm ti brašno i napolitanke mrš
Reče da se zove Bosna, čudno ime za djevojku.
orbi je napisao/la:Napoli oba dajuEffenberg je napisao/la:Ibro ljudino servus, wie gehts?orbi je napisao/la:Kad dobijem opet castim
De reci mi pajdo sta ti mislis za ove 3 tekme veceras, zabare i spance sta ce da dodje?
Treba mi nekih tipova necu sam da stavljam jer ja sta stavim na tiket padne obavezno.
Sretno ljudino!
Fiorentina na kornere. znam da ovaj medel i palacio neigraju kod intera
Las palmas moze lahko da se zavrsi 0:0 . to je tesko odigrati
Effe sve dolazi
Svaka cast Ibro ja sam na under 3.5 bio al dzaba padam drugo ovamo. Dosta za danas. Ove ce druge dvije x2 doci ko kap.
Kako mi je ovo krivo kad sam bez bankrola i gledam ko pseto ove kvote. Bacio bi iz zezze da nece biti gola na hokeju i skinuo moze biti rekordnu kvotu. Vidi ih matere ti nije im prvi put ove sezone U 2.5 pa sto se bavis tim sportom i takmicis s Rusima kad blage nemas. Cuj Zagreb i hokej, dajte ba fatajte se nogaca sto purgeri rekli.
Inter tek poceo pao go a ovi u hebenom hokeju ce da izgube 1:0 kuci, haj u qurac.
Kako mi je ovo krivo kad sam bez bankrola i gledam ko pseto ove kvote. Bacio bi iz zezze da nece biti gola na hokeju i skinuo moze biti rekordnu kvotu. Vidi ih matere ti nije im prvi put ove sezone U 2.5 pa sto se bavis tim sportom i takmicis s Rusima kad blage nemas. Cuj Zagreb i hokej, dajte ba fatajte se nogaca sto purgeri rekli.

Inter tek poceo pao go a ovi u hebenom hokeju ce da izgube 1:0 kuci, haj u qurac.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 28 nov 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
@hapuc sad si me s tom slikom fakat podsjetio na jednu situaciju kad sam bio mali i kad sam se ko svinja nazdero bas napolitanki i ispovraco sve! 
Ma ti klubovi ko Rome, Valencije, Napoli, to su subpar ekipe kako ih zovu, pitanje vremena kad ce zastekati ne mogu drzati predugo formu i zato i nisu nikad prvaci osim jednom u 30 godina. A najvise vole na ovako nisku kvotu zayebat.
Vidi ovo majke ti ovi Interovci za 20 min 2 gola a ovi hokejasi ne mogu meda. Uffff!

Ma ti klubovi ko Rome, Valencije, Napoli, to su subpar ekipe kako ih zovu, pitanje vremena kad ce zastekati ne mogu drzati predugo formu i zato i nisu nikad prvaci osim jednom u 30 godina. A najvise vole na ovako nisku kvotu zayebat.
Vidi ovo majke ti ovi Interovci za 20 min 2 gola a ovi hokejasi ne mogu meda. Uffff!
Za 9 minuta brate, ne 20.Effenberg je napisao/la:@hapuc sad si me s tom slikom fakat podsjetio na jednu situaciju kad sam bio mali i kad sam se ko svinja nazdero bas napolitanki i ispovraco sve!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
A da oni u 9 poceli. Treba samo kvote vece od 30 lupati. Lakse dodju nego 1.3
Ovaj Inter je definitivno nepredvidiva ekipa.
Ovaj Inter je definitivno nepredvidiva ekipa.
Sacekat ih do poluvremena 4-0 i natovarit na 4-5 da im **** mameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegaston je napisao/la:Za 9 minuta brate, ne 20.Effenberg je napisao/la:@hapuc sad si me s tom slikom fakat podsjetio na jednu situaciju kad sam bio mali i kad sam se ko svinja nazdero bas napolitanki i ispovraco sve!

joj ikardija brata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
@bojlere evo odlicno je krenula zamisao 3:0 stoji. Dzaba mi kad centa nemam na racunu.
- invincible1921
- Kontakt:
Sto je sad kvota 41 na Viole, sto nije 300???
@invincible nisi trebo igrati malu kvotu s velikom jbg. Al sta ces i sam napravim takve greske.
@invincible nisi trebo igrati malu kvotu s velikom jbg. Al sta ces i sam napravim takve greske.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sta da ti kazem klasicni pon ili petak listicEffenberg je napisao/la:Sto je sad kvota 41 na Viole, sto nije 300???

=\_1921_/=
Hajmo Sittard 2+. 

Effenberg je napisao/la:@hapuc sad si me s tom slikom fakat podsjetio na jednu situaciju kad sam bio mali i kad sam se ko svinja nazdero bas napolitanki i ispovraco sve!

Ma nepredvidive su ekipe upravo kao Napoli, Roma (Serie A ima i previše takvih)...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Ajde Nurnberg gol samo to čekam 
Hvala Bogu dragom prekinuo sušu

Hvala Bogu dragom prekinuo sušu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.