FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:04

aleksandar_veliki je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Aco trola malo, stvarno me nekad sokiras s takvom pricom. Mozda sto si ti vezan s sportom zbog biznisa pa nemas ljubavi prema nekom klubu. Ti sigurno drugacije gledas na te stvari. Samo grdno se varas da je Zeljo mali za Amara.
Mahalac ti mene neces da shvatis. Stvarno mi se cini nekad da me namjerno uvlacis na teren u kojem se bolje snalazis. Amar sa Zeljom u Premijer ligi osvojio "milion" trofeja, srusio milion rekorda. Moze li vise od toga? Ne moze? Zato sam rekao da je on u ovom trenutku prevazisao Zelju, odnosno da je Zeljo za njega "mali". U tom kontekstu, a ne trebam trositi rijeci za objasnjavanje da je Zeljo kao Zeljo veci od svakog pojedinca. Ne samo Zeljo, nego Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Celik... Naravno da ne treba zaboraviti i da je Amar Zelji donio ono da bude najtrofejniji. Koliko je zapravo Zeljo osvojio trofeja, a da Amar nije dio njih?
Daj bolan polako :D Kako si ti napisao "mali" za Zelju a bez ovoga sto si naveo sad izgledalo je totalno drugacije. Sad moze vise od toga naravno, vise titula, bolji uslovi za igrace i njega samog sad nego prije i onda dolazis do Europe ili kako kazete Evrope. Reci koji ce tim Amar preuzeti i napraviti nesto u Europi? zar mu nije Zelje realna sansa. Jedino ako ti nesto znas sto mi obicni smrtnici ne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:09

Pogresno sam se izrazio mislim da moze dovesti bolje igrace sad, nego sto je bio slucaj prije.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 21:11

MocMahale444 je napisao/la:Pogresno sam se izrazio mislim da moze dovesti bolje igrace sad, nego sto je bio slucaj prije.
U pet deka je to. Samo je liga ofalila. Smiješna.
Ona ekipa iz 01_02 bi ovu očerupala.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 28 nov 2016, 21:24

1921fcz je napisao/la:
Mahalac ti mene neces da shvatis. Stvarno mi se cini nekad da me namjerno uvlacis na teren u kojem se bolje snalazis. Amar sa Zeljom u Premijer ligi osvojio "milion" trofeja, srusio milion rekorda. Moze li vise od toga? Ne moze? Zato sam rekao da je on u ovom trenutku prevazisao Zelju, odnosno da je Zeljo za njega "mali". U tom kontekstu, a ne trebam trositi rijeci za objasnjavanje da je Zeljo kao Zeljo veci od svakog pojedinca. Ne samo Zeljo, nego Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Celik... Naravno da ne treba zaboraviti i da je Amar Zelji donio ono da bude najtrofejniji. Koliko je zapravo Zeljo osvojio trofeja, a da Amar nije dio njih?
Mislim da grijesis. Amar sa ovom upravom bi imao itekako izazova da ponovo sjedne na klupu. Jer po prvi put Zeljo ima jaku administraciju koja moze dosta stvari ispuniti sto prije nije bilo moguce a da Amar ne poseze za svoj dzep. A sa boljim igracima mislim da bi Amar itekako bio zagrijan da pokusa nesto uraditi u Evropi.
Postujem tvoje misljenje iako se s njim ne slazem, a imam i jedno pitanje. Kako mislis boljim igracima? Mislis da su ovi igraci bolji od onih koji su igrali za Zelju u Amarov vakat ili pak mislis da mozes dovesti bolje igrace od onih koji su igrali za Zelju u Amarov vakat?
Moze dovesti bolje igrace nego sto su sada a i nego sto su prije bili. A sad ima boljih igraca nego prije i obratno jer se uvijek neko isticao od drugih igraca

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:26

Neandertalac je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Pogresno sam se izrazio mislim da moze dovesti bolje igrace sad, nego sto je bio slucaj prije.
Bio je prije stila, buba, ibrahim,coca pa sta smo napravili. Amar je od one ekipe napravio silu, uzeo sve ali u Europi smo bili tanki.

Aco ako budemo mislili kao ti nikad nista necemo uciniti. Ni jedan Bh tim.Sabura malo bice bolje uz ogroman rad , trud i srece.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 nov 2016, 21:30

Nije sad da se Evropa otima za Amarom Osimom. Vjerujem ja da on uvijek može otići u recimo Japan i Aziju, i tamo uzeti dobru lovu kao što je uzeo u Kataru, ali njemu pare nisu na prvom mjestu.

U Želji može biti samo trener i ništa više, sumnjam da bi on funkcionisao u ovakvom sistemu na nekoj drugoj poziciji. Obzirom da trenera imamo, i to odličnog, ne vidim Amarovo mjesto u ovom Željezničaru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 21:35

MocMahale444 je napisao/la:
Bio je prije stila, buba, ibrahim,coca pa sta smo napravili. Amar je od one ekipe napravio silu, uzeo sve ali u Europi smo bili tanki.

Aco ako budemo mislili kao ti nikad nista necemo uciniti. Ni jedan Bh tim.Sabura malo bice bolje uz ogroman rad , trud i srece.
Gdje smo ba bili tanki, kontra Malage nam falio go :)
Sada nas deru Ž timovi, Metalurg nas, kone Zeta, Kukesi...
Ona pitarska ekipa iz 09 bi pet zabila navedenim.
Bio haveru bolji fudbal, ne znam koliko se sjećaš.
Npr, kako je igrao Muharemović, Buki, Alihođić, Bešlija, Huljev, Adžem, Gredić, Vuksanović, Agić, Muratović...
Danas, nekakvi, tri članka izađu o njemu on igrač a na terenu ne zna pasa uputiti...

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 28 nov 2016, 21:39

Samom pojavom Amar bi izazvao strah kod 90% lige, znači vec bi bile pune gaće, a mislim da bi se ovo sudijsko izivljavanje nad nama u mnogome smanjilo. A što se tiče Amarovih izazova kod nas, onda to jasno i glasno još samo može biti GRUPNA FAZA EVROPSKOG TAKMIČENJA, ništa drugo, budimo realni, jer to "drugo" on već sve ima. Nama ostaje da sanjamo i dalje o kombinaciji, Slavko trener, Amar SD i ova uprava, to nam ne može niko zabraniti :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 28 nov 2016, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:40

Neandertalac je napisao/la:Gdje smo ba bili tanki, kontra Malage nam falio go :)
Npr, kako je igrao Muharemović, Buki, Alihođić, Bešlija, Huljev, Adžem, Gredić, Vuksanović, Agić, Muratović...
Danas, nekakvi, tri članka izađu o njemu on igrač a na terenu ne zna pasa uputiti...
Sjecam se dobro, nego ja jabuke ti kruske.

Sta smo uradili sa stilom i bubom i sehom tad? o tome pricam. Opala liga jasta ali je li sad trebamo kukati. Prije par sati pises samo pozitiva :)

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 28 nov 2016, 21:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Na koji nacin mislis da se mogu dovesti bolji igraci sada nego sto ih je Amar dovodio onda?
U prvom repliciranju sam ti napisao zasto bi Amar sam imao izazov i zbog cega bi mogli dovesti bolje igrace nego sto ih je i Amar dovodio a i sad koji su dovedeni. Sve se vodi oko para i koliko mozes platit nekog igraca, a mislim da bi ova uprava izasa u susret Amaru i kupovinu igraca jer svi znaju ko je on i kakav je trener jer rezultati stoje iza njega.

A najvise bi volio kad bi Amar usao u klub i bio sportski direktor zajedno sa Mariom Stanicem koji je obecao pomoc klubu da bolje zaradi u realizaciji buducih transfera. Da ne idu igraci samo u Tursku.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 21:47

Neandertalac je napisao/la:Gdje smo ba bili tanki, kontra Malage nam falio go :)

Sta smo uradili sa stilom i bubom i sehom tad? o tome pricam. Opala liga jasta ali je li sad trebamo kukati. Prije par sati pises samo pozitiva :)
Pa ako pričam realno ne znači da sam negativan. Ti baš ujedaš, onako kroz zahebanciju.
Eto složili smo se, bolja liga sada, kraj priče.

Dalje, glede Amara. Kratko nam pamćenje, itekako. Odjednom, svi bolja opcija od njega...ccc
Takvi smo.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 28 nov 2016, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:50

Pa ako pričam realno ne znači da sam negativan. Ti baš ujedaš, onako kroz zahebanciju.
Eto složili smo se, bolja liga sada, kraj priče.

Dalje, glede Amara. Kratko nam pamćenje, itekako. Odjednom, svi bolja opcija od njega...ccc
kool si forumas, samo brzo se ljutis. Gdje sam ja rekao da je liga bolja ba? Cuj ujedam :D

Amar uvijek ima mjesta u Zelji, malo Virto ljut jer sam ga izbacio za forumasa godine.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 21:54

Nisam ljut, već mi glupo raspravljat. Sada imaš dva solidna i par onako osvojiš ligu a prije bilo pet topova, pet onako i opet škripi. O akcijama, igri, potezima, driblinzima i ostalom ne vrijedi ni pričati.
Sjećaš se ti šipak, puteru :P

Edit. A neka si Virtualnog za kantu predložio, kontraš kakvog nema na dunjaluku. Sam sebe kontrira... :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:57

Hajde neka bude kako ti kazes, nego to puteru ostavi za neku skolaricu. Ja s tobom normala pricam.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 22:00

MocMahale444 je napisao/la:Hajde neka bude kako ti kazes, nego to puteru ostavi za neku skolaricu. Ja s tobom normala pricam.
Ko se ljuti, stavimo mu kruti :kafa:

Šalim se malo, eto reci koliko si imao 01_02 pa da se ušutim.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 22:02

Hajde brate da ja stavim u potpisu 1982 godiste zemberk ga **** :D Stalno pitaju.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 28 nov 2016, 22:03

Kad pogledam ovu igru i protok lopte, izgleda mi nerealno. NE moze me niko ubijediti da je liga iz godine u godinu sve slabija i slabija.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 22:24

Edit. A neka si Virtualnog za kantu predložio, kontraš kakvog nema na dunjaluku. Sam sebe kontrira... :lol:
Kontam kanta moja sigurno, no zajebao sam se :kafa:
Opet si pogresno procitao moj post Nea, nisam ga predlozio nego uklonio za forumasa godine. Virto je oke samo puno postova ima.

Aco slabo ide ovo biranje, trebalo je posebno za pl onda bi bio u prvih 5.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 nov 2016, 22:26

Qwerty90 je napisao/la:

Kad pogledam ovu igru i protok lopte, izgleda mi nerealno. NE moze me niko ubijediti da je liga iz godine u godinu sve slabija i slabija.

Daleko smo mi meni se čini od ovoga, mada na trenutke bljesnemo. Lijepo je bilo biti navijač Želje tih dana i godina!
Malo drugačiji i igrački kadar imamo ovdje, pazi Kvesić top forma, Zeba, Svraka - top karijere, Jamak, Zolotić u top formi, Adilović se i prodao zahvaljujući ovoj sezoni, Gušo - šta reći, znamo šta se desilo nakon što je stao na gol...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 22:29

Mahalac@ Dobro sam pročitao, nego ja nešto onako, zna Virtu@ šta je...

Slažem se, ova ekipa je jedna od top ekipa lige svih vremena. Iza rata, naravno....
Ipak, ja svoj glas dajem onima iz Amarovog prvog mandata.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 22 gosta.