FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Godinama uzimaju ljudi od kojih ni post nisam procitao.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Imam i ja preko 20. Sad će se aktivirati moji fanovi.Otelo je napisao/la:Kawhi za sada bez doigravanjaMokes je napisao/la:Novi presjek glasova (zadnji za danas)
Effenberg 133
Donnie Darko 100
zgmiky 75
clutch 40
gaston 40
bodi 39
MortemHZ 32
Jopaa 32
Feldmarshall 27

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Effenberg i zgmiky jedu malu djecu. 200 kombinovano. Donnie ocekivano. Nelose se drzim i ja, mozda bude i play off. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja još nisam glasao za forumaša godine. Kontam da u zadnji čas nekog uguram u play-off.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Mislim ne shvatam ovo ozbiljno,ali ako ovaj lik moze uzeti forumasa godine na ovom forumu,onda je ovaj forum u debelom qrcu.
Lik samo pise na temu:''Namješteno je sve,što ne ide meni u prilog''.
I šalje novac ovim paćenicima koji su glasali za njega.
Sve ok,mozda je momak dobar lik,ali ono kako se on izrazava na forumu,ne da nije za forumasa godine,nego je za kantu godine.
Sve ok,mozda je momak dobar lik,ali ono kako se on izrazava na forumu,ne da nije za forumasa godine,nego je za kantu godine.
Logično da ćeš mene. Ne daš glas feldmaršalu i jopi.Otelo je napisao/la:Ja još nisam glasao za forumaša godine. Kontam da u zadnji čas nekog uguram u play-off.

Kad uzme dres hoće li biti u plusu ili u minusu?TrollsRoyce je napisao/la:Mislim ne shvatam ovo ozbiljno,ali ako ovaj lik moze uzeti forumasa godine na ovom forumu,onda je ovaj forum u debelom qrcu.
TrollsRoyce je napisao/la:Mislim ne shvatam ovo ozbiljno,ali ako ovaj lik moze uzeti forumasa godine na ovom forumu,onda je ovaj forum u debelom qrcu.

kme, kme, kme
kakve pare crne prika moj, ne brukaj se.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kopiraj moju listu...Otelo je napisao/la:Ja još nisam glasao za forumaša godine. Kontam da u zadnji čas nekog uguram u play-off.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evo npr ja, nisam marke nikada dobio ni od koga jer mi u biti ne treba. Imam novca i igram kad mi se cefne. Dao sam glas za njega jer lik te urote toliko kompleksno iscenira da je bukvalno za Oscara. Trebam dati glas nekome ko napise ilijadu i odiseju o ofanzivnoj igri u Čitluku? Forum je ionako jedna dobra zayebancijaTrollsRoyce je napisao/la: I šalje novac ovim paćenicima koji su glasali za njega.

Nema prepisivanja.DANTES je napisao/la:Kopiraj moju listu...Otelo je napisao/la:Ja još nisam glasao za forumaša godine. Kontam da u zadnji čas nekog uguram u play-off.
Slab vam je lobi. Iako nikad nije bila slabija konkurencija nema šanse da neki od vaših uzme. Još ako se ovi sa PL aktiviraju biće debakl. Ovako mogu uzeti drugo i treće mjesto.bodi123 je napisao/la:.
Ako lobi ne izdabodi123 je napisao/la:Effenberg i zgmiky jedu malu djecu. 200 kombinovano. Donnie ocekivano. Nelose se drzim i ja, mozda bude i play off.

Imate li jos ekipe spremne za glasanje

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Hajde mi samo objasni zasto bi ja plakao ?
Nemam nista protiv covjeka,sve najbolje mu u zivotu zelim,ali ovo sto on pise,a vi citate sa odobravanjem su najvece nebuloze napisane na ovom forumu,ikad' ! Cak je uspio nadmasiti onog' malog' sto je navijao za City i pisao svoje kolumne,ne sjecam se nicka,ako se sjetim napisat' cu ga.
Zao mi je kada vidim da vecina odobrava bas najgluplje postove na forumu,a ima itekako inteligentnih ljudi ovdje.
Edit: Cautinho ili nesto tako,nek' me neko ispravi ako grijesim.
Nemam nista protiv covjeka,sve najbolje mu u zivotu zelim,ali ovo sto on pise,a vi citate sa odobravanjem su najvece nebuloze napisane na ovom forumu,ikad' ! Cak je uspio nadmasiti onog' malog' sto je navijao za City i pisao svoje kolumne,ne sjecam se nicka,ako se sjetim napisat' cu ga.
Zao mi je kada vidim da vecina odobrava bas najgluplje postove na forumu,a ima itekako inteligentnih ljudi ovdje.
Edit: Cautinho ili nesto tako,nek' me neko ispravi ako grijesim.
Zadnja izmjena: TrollsRoyce, dana/u 28 nov 2016, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ko god nije glaso,zna se da Kawhiju mora 6 dat.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Donnie 6 bodovaWes je napisao/la:Ko god nije glaso,zna se da Kawhiju mora 6 dat.
Clutch 4 boda
Epi 3 boda
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Pa razumijem i to,tebe nasmijava,mene nervira,nismo svi isti.krmpotich je napisao/la:Evo npr ja, nisam marke nikada dobio ni od koga jer mi u biti ne treba. Imam novca i igram kad mi se cefne. Dao sam glas za njega jer lik te urote toliko kompleksno iscenira da je bukvalno za Oscara. Trebam dati glas nekome ko napise ilijadu i odiseju o ofanzivnoj igri u Čitluku? Forum je ionako jedna dobra zayebancijaTrollsRoyce je napisao/la: I šalje novac ovim paćenicima koji su glasali za njega.
Antibalans ekipitza.BijelaCokolada je napisao/la:Donnie 6 bodovaWes je napisao/la:Ko god nije glaso,zna se da Kawhiju mora 6 dat.
Clutch 4 boda
Epi 3 boda
Bogami bit ce gusto mogu ti reci sa Donnijem u finalu, ima jos raje koja uopste nije ni glasala, PL je grohno ovu sezonu itekako, jedino Donnie moze nesto napraviti jos.Kawhi je napisao/la: Slab vam je lobi. Iako nikad nije bila slabija konkurencija nema šanse da neki od vaših uzme. Još ako se ovi sa PL aktiviraju biće debakl. Ovako mogu uzeti drugo i treće mjesto.
Ne bi trebao, za sad imamo ubjedljivo najjaci lobi, vidjecemo kako ce odraditi posao ovi sa PL prepucavanja u daljnim fazama.Mokes je napisao/la:Ako lobi ne izdabodi123 je napisao/la:Effenberg i zgmiky jedu malu djecu. 200 kombinovano. Donnie ocekivano. Nelose se drzim i ja, mozda bude i play off.![]()
Imate li jos ekipe spremne za glasanje![]()

Kawhi 6Kawhi je napisao/la:Antibalans ekipitza.BijelaCokolada je napisao/la:Donnie 6 bodovaWes je napisao/la:Ko god nije glaso,zna se da Kawhiju mora 6 dat.
Clutch 4 boda
Epi 3 boda
Wes/sarmelino 4
Ostatak nebitan,hvala.
Ne mogu Mesilli dati bod. Ne zna više da preporuči romantični film za ovakve poput mene.DANTES je napisao/la:Kopiraj moju listu...Otelo je napisao/la:Ja još nisam glasao za forumaša godine. Kontam da u zadnji čas nekog uguram u play-off.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 28 nov 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako proradi mentalita stado može se ponoviti ono glasanje za bocaccia (nemam ništa protiv njega) i sličnaod forumaša koji ni ne znaju da postoje drugi podforumi.bodi123 je napisao/la:Bogami bit ce gusto mogu ti reci sa Donnijem u finalu, ima jos raje koja uopste nije ni glasala, PL je grohno ovu sezonu itekako, jedino Donnie moze nesto napraviti jos.Kawhi je napisao/la: Slab vam je lobi. Iako nikad nije bila slabija konkurencija nema šanse da neki od vaših uzme. Još ako se ovi sa PL aktiviraju biće debakl. Ovako mogu uzeti drugo i treće mjesto.
Ako ostane ovih 8 na vrhu Donnie lopatom uzima.
Ubaciti i @Besica negdje.Wes je napisao/la:Kawhi 6Kawhi je napisao/la:Antibalans ekipitza.BijelaCokolada je napisao/la:
Donnie 6 bodova
Clutch 4 boda
Epi 3 boda
Wes/sarmelino 4
Ostatak nebitan,hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.