FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 15:43

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: ....Pozovi ljude koji znaju šta činiti da to prestane....
mislim da velika vecina nas koji pratimo domacu ligu od njenog nastanka znamo sta treba ciniti da to prestane.
pravo je pitanje, da li je porodica Zeljeznicar toliko licemjerna da "Zivi Zeljeznicar" a "cini sta treba"!?
Nisi licemjeran, već pametan. Nije šta treba baš hvatanje u kolo sa sudijama ili savezom, već moraju znati da ne smiju ni pokušati da nam rade o glavi a ne kao sada, da se iživljavaju.
Velike klubove, najveće, moraju štititi!
Nisu najveći onako, već imaju najjače ljude, najviše navijača, najveći publicitet, najatraktivniji itd.

Izvlačiš iz konteksta...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 28 nov 2016, 15:48

amazon je napisao/la:Velika stvar za nas navijace da se krene s radovima jer to nama treba. Shvatite da Zeljo nije gradjevinska firma, nego fudbalski klub. Nista bez rezultata nema. Rezultati sve diktiraju i jedino se tako navijaci mogu privuci. Dzaba tribina ako ne bude rezultate, nema ni euforije, nema nista.

Dokaz je pobjeda u Mostaru. Pobjeda, sad ce biti puna Grbavica, kakva tribina, ne treba nama navijacima nista. Al je lijepo da imamo jednu normalnu tribinu nakon toliko godina.
Dzaba ti i rezultati kad opet ne mozes igrati na svom stadionu. Kad svi prije shvate da jedno bez drugog ne moze bit ce lakse. Dva puta se kuca pocela praviti od korva pa smo vidjeli gdje smo zavrsili. Imali rezultate a nista drugo. E sad ide pravilnim putem koji je malo duzi ali ga treba istrpiti.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2016, 15:54

Rokoko87 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Hasanovicje zavrsio s posudbom i na njega se treba racunati. Nadam se da ce Slavko vidjeti da nije nista losijiigrac od Markovica.
:rol: :rol:
Markovic je za Dinu druga dimenzija, mozda je mislio na Secerovica od kojeg je Dino bolji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 nov 2016, 15:54

Što je najgore, nije mislio. :(
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 nov 2016, 17:05

Samo sada da se Čelik odradi rutinski i nakon haman pola godine patnje, da se i na tabeli pomaknemo, nadam se vidljivo.

Kad bi i Radnik i Krupa remizirali bilo bi idealno.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 28 nov 2016, 17:50

Neandertalac je napisao/la:Drugo jutro kako se budim ko' lampa. Moj, naš, Željo je opet na pravom putu. Pregažen lider i aktualni prvak, ni sudija im nije pomogao. Klasična dominacija Velikog nad Malim uz svo dužno poštovanje prema njihovom radu i uspjesima.

Da malo izanaliziramo ove moje riječi.
Sportski uspjeh. Neka se svako od vas zapita čemu ste se najviše obradovali u zadnje dvije sezone. Pobjedama vs pitara, ova sada protiv Zrinjskog ili "najavama", saopštenjima, farbanju reflektora, raskifima ugovora, dovođenju igrača, medijskom ratu, obećanjima, sankcijama, najavama rata... Ima ova lista još dosta stavki.
Da neko ne izvuče iz konteksta par navedenih pa mi se nakači na kosti, pričam striktno o klubu i šta je njegova svrha.
Željezničar je najveći i najtrofejniji klub!
Navijači kluba žele da čitaju kako je Željo pomeo Zrinjskog, pregazio Mladost u gostima, Čelik, napunio do vrha mrežu Viteza kući, kako je Željo prvi, kako je osvojio titulu, kup, duplu!
To je Željo! Željo to treba da bude! Uvijek.
Zahebi ove trivijalne, nebitne, apokaliptične stvari. Ne forsirajte ih, ne priželjkuje, ignorišite, ne dajte raznoraznim anonimusima i papcima publicitet, njima je svaki dobar pa i negativni a nama nije, MI imamo tradiciju, ime, brend, ugled. Mi smo iznad tih gluposti, tj Klub.

Uzrok i posljedice. Rješenje problema.
Uprava. Došli i vidjeli kako stoje stvari u administraciji. Vidjeli da ima bruka loših stvari koje Željo sebi ne smije i ne može dopustiti. Krenuli u sređivanje tog dijela. Odradili vrlo dobar posao. Zašto? Pa jer se razumiju u tu problematiku, školovani za to, znaju šta im je činiti.
Kapa dole.
Dalji korak je bio sportski segment. Eh tu dolazimo do uzroka. Pored sve volje, Želje, dobre namjere da se tu nešto napravi evidentno je da Neznaju šta im je činiti. Pokušali ali nije to to. Šteka.
Ovde se treba zaustaviti sa pričom, doveli ovoga, platili ovome, ovaj menager, doveo Miske i bla bla, bla bla.
Nebitno.
Šta uraditi da bude bolje?
Za mene a i vjerujem većinu plavih navijača, rješenje je vrlo jednostavno i pred nosom.
Amar Osim!
Ko će znati bolje od čovjeka koji ima titula više od skoro svih klubova pojedinačno, od čovjeka koji je vezan za Želju genima, tradicijom, ljubavlju!?
Ne postoji bolji!
Kako?
Vrlo jednostavno. Dvije stvari.
Prva. Znanje, ugled, moć, renome, ime, veličina, institucija.
Ne može Amaru niko govoriti šta da radi! Šuti, gledaj i uživaj. Daš mu sportski segment i zdravo, kraj priče. Ne da mu neko drugi postavlja " scoute " itd, eć da ih on postavlja. Sportski segment, njegova pravila.
Kako ćete se dogovoriti za budžet, funkcioniranje itd to nas navijače ne interesuje, iza zatvorenih vrata to završite.
Druga. Novac.
Pustite se priča, ljubav, dokazivanje, dobrobit itd.
Ima li iko u klubu da mu je dao više od Amara? Nema!
Znate li za koliko je Amar radio ovde a za koliko radi vani?
Ukratko, vani za sezonu uzme kao ovde za deset, dvadeset, trideset. Toliko o ljubavi. On je IME, ima svoju cijenu. Za one koji govore gdje bio vani. Stidite se.
Ukratko, koliko ima trener sadašnji. Toliko. Ok. Gdje si bio prije, koga si vodio, šta si osvojio? To i to. Aha.
Amar jer je deset puta bolji, imat će toliko. Ne možeš ga degradirati pa mu ponuditi dvicu' a tamo neko, "malo" više... Ne ide. Lupam sada, veze nemam koliko bi tražio uopšte ali iz mog ugla nrp, i 20 milja je malo za ono što dobiješ.

Kako do ove fuzije, toliko priželjkivane od velike većine? Da fuzije a ne jeste li za ovoga ili za onoga. Zahebi to.
Željo je bitan. Vi jeste ok, legenda i sposoban čovjek. Ali Željo je iznad vas!
Dogovorite se, odrasli ste ljudi.
Iza zatvorenih vrata!
Nemojte da vam ego, sujeta, želja za liderstvim bude na prvom mjestu u pregovorima. Ubacite malo vrlina, skromnosti, odricanja, žrtve, zarad dobrobiti kluba.

Za kraj, vjerujem da bi u budućnosti sa ovakvim snagama realno mogli do, prvo; dominacije u domaćem prvenstvu pa kasnije do iskoraka u evropskom takmičenju. Toliko iščekivanom.

Nije sve rečeno u ovom postu, ima još i o ovome bi se dalo pričati. Pozitivno u dobronamjernih atmosferi. Navijači, prvi ja pa ostali, 'memli' i 'sunčana' strana, spustite malo loptu.
Znam da "svi" čitate.

Željo iznad svega!
Željezničar za život cijeli!
Bravo svaka cast, potpisujem sve. Ovako bi trebao da razmislja svaki zeljovac. Spustiti ego, predrasude, zamjerke itd, sve u cilju jacanja kluba na svim nivoima

Amar Osim gospodar familije !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 nov 2016, 18:07

1921fcz je napisao/la:
amazon je napisao/la:Velika stvar za nas navijace da se krene s radovima jer to nama treba. Shvatite da Zeljo nije gradjevinska firma, nego fudbalski klub. Nista bez rezultata nema. Rezultati sve diktiraju i jedino se tako navijaci mogu privuci. Dzaba tribina ako ne bude rezultate, nema ni euforije, nema nista.

Dokaz je pobjeda u Mostaru. Pobjeda, sad ce biti puna Grbavica, kakva tribina, ne treba nama navijacima nista. Al je lijepo da imamo jednu normalnu tribinu nakon toliko godina.
Dzaba ti i rezultati kad opet ne mozes igrati na svom stadionu. Kad svi prije shvate da jedno bez drugog ne moze bit ce lakse. Dva puta se kuca pocela praviti od korva pa smo vidjeli gdje smo zavrsili. Imali rezultate a nista drugo. E sad ide pravilnim putem koji je malo duzi ali ga treba istrpiti.
Pa opet je evropa usko povezana s ovim sto pisem. Jer ako nema rezultata nema evrope. Jednacina je jednostavna. Znaci najbitnije je ono terenu i tabeli, a tribina je nesto sto se usput radi. Ostat ce upisano da je taj i taj napravio to i svaka cast.Al ne treba sad svrsavati jer nista nije za svrsavanje.

Imamo sanse za titulu, imamo sanse za evropu sto do neki dan nije bilo zamislivo. Da smo izgubili ne daj Boze u Mostaru, koga bi zanimala tribina.
Ivica je sve rekao sto se tice toga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 18:33

Velika je stvar tribina. Kako ćeš reći; nije to za svršavanja?

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 18:33

Aldine glaso sam za tebe, forumas godine izbacio sam onog iz cg :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 nov 2016, 18:38

Neandertalac je napisao/la:Velika je stvar tribina. Kako ćeš reći; nije to za svršavanja?
Normalno da nije, meni bar nije. Za druge ne znam. Jer ako nemamo rezultate i dobru ekipu tesko da cemo tu tribinu napunitii. Nisam siguran da je Miske kloniran 15 puta, da ce Pjanke i Rahimic dolaziti. Znaci da bi se napunila tribina mora se titula osvojiti, evropu izboriti, a evropu ne mozes igrati s Secerovicem, Ugljesom, Lazicem itd.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 28 nov 2016, 18:41

Čudno da se nikakvi igrači ne dovode u vezu s nama a bliži se polusezona. Ordagić dogovorio transfer u Koreju, tako da od njega ništa.
U ligi ne vidim da možemo pojačati poziciju lijevog beka, tako da će tu trebati vani tražiti pojačanja. Možda i povratak nekih starih znanaca (Urdinov ili Kvesa).

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 18:44

amazon je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Velika je stvar tribina. Kako ćeš reći; nije to za svršavanja?
Normalno da nije, meni bar nije. Za druge ne znam. Jer ako nemamo rezultate i dobru ekipu tesko da cemo tu tribinu napunitii. Nisam siguran da je Miske kloniran 15 puta, da ce Pjanke i Rahimic dolaziti. Znaci da bi se napunila tribina mora se titula osvojiti, evropu izboriti, a evropu ne mozes igrati s Secerovicem, Ugljesom, Lazicem itd.
Puno pričaš. Onako, samo praznu priču. Vrtiš je u krug, iznova i iznova.

Pare za tribinu su tu. Novi sponzori u najavi.
Pregovori za prekucavanje lige.

Budi malo pozitivan, za promjenu.

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 18:45

Ma jasta, inace se ovdje tribina glat moze napraviti narocito na nasem, u ratu zapaljenom stadionu, kojeg su svi odreda zapustili te o kome niko nije racuna vodio bez obzira sto nama predstavlja svetinju. Niko prsta mrdnuo nije dvadeset godina, i sada nije za svrsavanja kada se tribina dize? Pa to je isto kao da covjek kaze da nije za svrsavanja osvajanje titule. To samo neprijatelji kluba, koji su nedavno prizeljkivali poraz, a ovaj je jedan od njih, mogu reci.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 nov 2016, 18:46

mohikanac123 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Drugo jutro kako se budim ko' lampa. Moj, naš, Željo je opet na pravom putu. Pregažen lider i aktualni prvak, ni sudija im nije pomogao. Klasična dominacija Velikog nad Malim uz svo dužno poštovanje prema njihovom radu i uspjesima.

Da malo izanaliziramo ove moje riječi.
Sportski uspjeh. Neka se svako od vas zapita čemu ste se najviše obradovali u zadnje dvije sezone. Pobjedama vs pitara, ova sada protiv Zrinjskog ili "najavama", saopštenjima, farbanju reflektora, raskifima ugovora, dovođenju igrača, medijskom ratu, obećanjima, sankcijama, najavama rata... Ima ova lista još dosta stavki.
Da neko ne izvuče iz konteksta par navedenih pa mi se nakači na kosti, pričam striktno o klubu i šta je njegova svrha.
Željezničar je najveći i najtrofejniji klub!
Navijači kluba žele da čitaju kako je Željo pomeo Zrinjskog, pregazio Mladost u gostima, Čelik, napunio do vrha mrežu Viteza kući, kako je Željo prvi, kako je osvojio titulu, kup, duplu!
To je Željo! Željo to treba da bude! Uvijek.
Zahebi ove trivijalne, nebitne, apokaliptične stvari. Ne forsirajte ih, ne priželjkuje, ignorišite, ne dajte raznoraznim anonimusima i papcima publicitet, njima je svaki dobar pa i negativni a nama nije, MI imamo tradiciju, ime, brend, ugled. Mi smo iznad tih gluposti, tj Klub.

Uzrok i posljedice. Rješenje problema.
Uprava. Došli i vidjeli kako stoje stvari u administraciji. Vidjeli da ima bruka loših stvari koje Željo sebi ne smije i ne može dopustiti. Krenuli u sređivanje tog dijela. Odradili vrlo dobar posao. Zašto? Pa jer se razumiju u tu problematiku, školovani za to, znaju šta im je činiti.
Kapa dole.
Dalji korak je bio sportski segment. Eh tu dolazimo do uzroka. Pored sve volje, Želje, dobre namjere da se tu nešto napravi evidentno je da Neznaju šta im je činiti. Pokušali ali nije to to. Šteka.
Ovde se treba zaustaviti sa pričom, doveli ovoga, platili ovome, ovaj menager, doveo Miske i bla bla, bla bla.
Nebitno.
Šta uraditi da bude bolje?
Za mene a i vjerujem većinu plavih navijača, rješenje je vrlo jednostavno i pred nosom.
Amar Osim!
Ko će znati bolje od čovjeka koji ima titula više od skoro svih klubova pojedinačno, od čovjeka koji je vezan za Želju genima, tradicijom, ljubavlju!?
Ne postoji bolji!
Kako?
Vrlo jednostavno. Dvije stvari.
Prva. Znanje, ugled, moć, renome, ime, veličina, institucija.
Ne može Amaru niko govoriti šta da radi! Šuti, gledaj i uživaj. Daš mu sportski segment i zdravo, kraj priče. Ne da mu neko drugi postavlja " scoute " itd, eć da ih on postavlja. Sportski segment, njegova pravila.
Kako ćete se dogovoriti za budžet, funkcioniranje itd to nas navijače ne interesuje, iza zatvorenih vrata to završite.
Druga. Novac.
Pustite se priča, ljubav, dokazivanje, dobrobit itd.
Ima li iko u klubu da mu je dao više od Amara? Nema!
Znate li za koliko je Amar radio ovde a za koliko radi vani?
Ukratko, vani za sezonu uzme kao ovde za deset, dvadeset, trideset. Toliko o ljubavi. On je IME, ima svoju cijenu. Za one koji govore gdje bio vani. Stidite se.
Ukratko, koliko ima trener sadašnji. Toliko. Ok. Gdje si bio prije, koga si vodio, šta si osvojio? To i to. Aha.
Amar jer je deset puta bolji, imat će toliko. Ne možeš ga degradirati pa mu ponuditi dvicu' a tamo neko, "malo" više... Ne ide. Lupam sada, veze nemam koliko bi tražio uopšte ali iz mog ugla nrp, i 20 milja je malo za ono što dobiješ.

Kako do ove fuzije, toliko priželjkivane od velike većine? Da fuzije a ne jeste li za ovoga ili za onoga. Zahebi to.
Željo je bitan. Vi jeste ok, legenda i sposoban čovjek. Ali Željo je iznad vas!
Dogovorite se, odrasli ste ljudi.
Iza zatvorenih vrata!
Nemojte da vam ego, sujeta, želja za liderstvim bude na prvom mjestu u pregovorima. Ubacite malo vrlina, skromnosti, odricanja, žrtve, zarad dobrobiti kluba.

Za kraj, vjerujem da bi u budućnosti sa ovakvim snagama realno mogli do, prvo; dominacije u domaćem prvenstvu pa kasnije do iskoraka u evropskom takmičenju. Toliko iščekivanom.

Nije sve rečeno u ovom postu, ima još i o ovome bi se dalo pričati. Pozitivno u dobronamjernih atmosferi. Navijači, prvi ja pa ostali, 'memli' i 'sunčana' strana, spustite malo loptu.
Znam da "svi" čitate.

Željo iznad svega!
Željezničar za život cijeli!
Bravo svaka cast, potpisujem sve. Ovako bi trebao da razmislja svaki zeljovac. Spustiti ego, predrasude, zamjerke itd, sve u cilju jacanja kluba na svim nivoima

Amar Osim gospodar familije !
Ova uprava ima puno kvaliteta, ali im ne dostaje malo pozitivnog bezobrazluka koji bi amar donio.
On je jedan autoritet kakvog nema u drzavi, sa njim nam se sigurno ne bi desavalo ovo ste je u zadnje vrijeme sa jahicem, bogicevicem i sindikatima sranjima, ovako medijski pricat protiv kluba ko jahic mogli bi samo u snu. Uzeli bi jednu platu uz otkaz i sutali se nogom u guzicu.
Takodjer fali nam ljudi kao sto je bio nijaz brkovic, kakav bi oni samo tandem bili, upravu pustit sve sto se tice ekonomija i administrativnog djela, a njima potpunu slobodu prepustit, ne bi nam kraja bilo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 nov 2016, 18:47

Neandertalac je napisao/la:

Neces mi ti zabraniti da pisem sta god zelim. Nije ti ovo babo ostavio. Ako ti se ne svidja imas ignore liste i uzivaj.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 18:48

amazon je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:

Neces mi ti zabraniti da pisem sta god zelim. Nije ti ovo babo ostavio. Ako ti se ne svidja imas ignore liste i uzivaj.
Nedavno si prizeljkivao poraz, tako da ima puno pravo da ti kao navijac Zeljeznicara zabrani da pises.
Zavezi labrnju.
amazon je napisao/la: PostPostao/la amazon » 08 nov 2016, 23:19
Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
[/quote]

Kraj.

Svaka cast Upravi za tribinu, ovo su samo oni uspjeli. Kapa dole, ljudine !
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 28 nov 2016, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 28 nov 2016, 18:49

zayebase ga njegovi haveri, prizeljkivao sve poraze, a mi cemo sve pobjedit

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 28 nov 2016, 18:50

Dovest' ćete Adilovića i lijevog beka iz Napredka ili Rada. :kafa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 nov 2016, 18:50

Thetraphak1921 je napisao/la: Nedavno si prizeljkivao poraz, tako da ima puno pravo da ti kao navijac Zeljeznicara zabrani da pises.
Zavezi labrnju.
Citirat cu te sad da se ne trudis vise post za post, al da ti kazem nebitan si :zviz:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 18:51

amazon je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la: Nedavno si prizeljkivao poraz, tako da ima puno pravo da ti kao navijac Zeljeznicara zabrani da pises.
Zavezi labrnju.
Citirat cu te sad da se ne trudis vise post za post, al da ti kazem nebitan si :zviz:
Ne moram ja biti bitan, zivo me zaboli. Ali vama, koji prizeljkujete poraze mog kluba i sve najgore zarad vlastitih ciljeva zelim sve najgore. Haram vam bilo, gamadi jedna. ZELJEZNICAR UBER ALLES !
amazon je napisao/la: PostPostao/la amazon » 08 nov 2016, 23:19
Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.