Ybg za ove je Zukanovic kao Maldini,Backenbauer i sta jos a njega su otjerali .delinjo je napisao/la:ma ne mozes biti ozbiljna ekipa za naslov sa ovakvom odbranom....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
High je napisao/la:Večeras daje dva gola.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jao majstorije
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
???Kaunas je napisao/la:Jao majstorije
Ma lobovo golmana sa 20-ak metara (mozda cak i malo vise) al ponisteno zbog faulaHZ_ilidzaa je napisao/la:???Kaunas je napisao/la:Jao majstorije
15.10.2013.
Ono primanje i pas malo poslije isto nije za bacit.Kaunas je napisao/la:Ma lobovo golmana sa 20-ak metara (mozda cak i malo vise) al ponisteno zbog faulaHZ_ilidzaa je napisao/la:???Kaunas je napisao/la:Jao majstorije
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jos jedna odlicna partija dijamanta.

mene ne cudi peskara, ljudi igraju bas lijep fudbal i zao mi je sto ovako slabo kotiraju na tabeli jer bih volio da izbore opstanak, prije svega ih yebe neiskustvo.
da babuka nije dao dva gola u prvih desetak minuta, otisla bi ova utakmica u skroz drugom smjeru.
12 golova i lider lige
bjezi icardiju i belotiju dva gola.
da babuka nije dao dva gola u prvih desetak minuta, otisla bi ova utakmica u skroz drugom smjeru.
12 golova i lider lige

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Da li je Dzeko igrac sa najvise postignutih doppelpackova? 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Odbrana Rome je katastrofalna, ali najveci krivac za daljnu golijadu Rome je Naiggolan. Koliko me je iznervirao taj covjek , iako je neko koga iznimno cijenim. 3-4 napada bezvezno ispucavanje kada su se Dzeko i Salah ubacivali pa vjerovatno za 100% sanse u Pescarin sesnesterac. Osim toga pretjerano se gura u napad i ostavlja praznu sredinu.
Ne znam koji mu je qurac.
Sto se Dijamanta tice, navikao nas na golove, tako da je ovo nista novo. Ako Bog da titula i lige i prvog strijelca.
Ne znam koji mu je qurac.
Sto se Dijamanta tice, navikao nas na golove, tako da je ovo nista novo. Ako Bog da titula i lige i prvog strijelca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pescara koja nije dala gola u zadnje 4 utakmice, ukupno u sezoni dali tek 9...i dodju na Olimpico i zabiju 2...tacno su znali kome ce uvaliti, a mogli su komotno jos 5,6.rope11 je napisao/la:mene ne cudi peskara, ljudi igraju bas lijep fudbal i zao mi je sto ovako slabo kotiraju na tabeli jer bih volio da izbore opstanak, prije svega ih yebe neiskustvo.
Sjecam se one sezone kada je Dzeko bio najbolji strijelac Bundes lige, tada je izjavio:
"Ne mozemo mi dati koliko mozemo primiti." - aludirajuci na katastrofalnu odbranu Wolfsburga te sezone kada su primili cak 58 golova, dali 64...eh ova Roma me bas podsjeca na to.
Perotti je ispao pravi seronya kada nije dao Edinu da opuca penal i tako postigne prvi hettrick u Seriji A...da je Dzeko osutao onih 5 Diegovih penala sada bi na kontu imao 17 golova, pa i da je promasio 1,2 opet bi to bilo 15,16 komada. - steta...a tamo Cavani i ostali spicevi se ubise 11-ercima.
Dzeko kada dadne 2 gola onda sse zadovolji i svejedno mu je hoce li dati treci, ne trudi se plaho...to mu zamjeram.

Peroti mu dva gola namjestio, kakvo zamjeranje ba?
Ma nije bio momenat da se mjenja izvodjac penala jer je Peroti neprikosnoven po tom pitanju i jer su ih bili stisli, a ni Dzeko vala nije bas najspretniji sa penalima. Eto, da ne bi tog penala zijanili bi dva boda.

Ma nije bio momenat da se mjenja izvodjac penala jer je Peroti neprikosnoven po tom pitanju i jer su ih bili stisli, a ni Dzeko vala nije bas najspretniji sa penalima. Eto, da ne bi tog penala zijanili bi dva boda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fantastican Edin, samo steta sto im je odbrana dno dna pa nece moci napasti titulu. Jedino ako ne bude nekih promjena na zimu u odbrani, a realno trebali bi se pojacati jer je Juventus ocajan pa bi i Roma napokon mogla ozbiljnije napasti titulu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo da se javim na babinu temu i da kazem da je.bem Spaletiju familiju.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Nek mu Trandžukić čisti kopačke.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel znas koje auto vozi Dzeko?
Yuga yebote!
Yuga yebote!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- DragonGirl
- Kontakt:
Jedino što mi pada na pamet, kada je riječ o ovim Spalettijevim izjavama, jeste da natjera Džeku da igra još bolje i daje još više. Jednostavno da ga dodatno motiviše. Svaki drugi razlog nekakvog konstantnog traženja dlake u jajetu zaista ne vidim. 

Gledam ovaj drugi go ponovo, kakav osjecaj za go pa to je nevjerovatno, kao iz najboljih dana.

Mogo BI Dzeko malo sabotazu opalit pa da vidimo onda.Donio im je Sam 15 bodova gdje BI boli onda.
Vec ste poceli gluposti pisat.
Koliko sam ja upratio Dzeko je izjavio nesto u stilu da tim mora igrati bolje,a Spaletti odgovorio da onda pocne igrati (jos) bolje.
(bar sam tako procitao na ss.ba)
Nema tu nista lose.
Koliko sam ja upratio Dzeko je izjavio nesto u stilu da tim mora igrati bolje,a Spaletti odgovorio da onda pocne igrati (jos) bolje.
(bar sam tako procitao na ss.ba)
Nema tu nista lose.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, boatenkk, kakarut, nebeskasila i 40 gostiju.