aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da javim da su dresovi nabavljeni. Ide i slikanje prilikom preuzimanja.
Sta se desava ako pobjednik odbije da primi dres??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da javim da su dresovi nabavljeni. Ide i slikanje prilikom preuzimanja.
Ovako samo motivišeš ljude da trolaju jer to je mnogo lakše.. A hvala bogu trolova je ionako previše samo nam fale noviIlProfessore je napisao/la:Pa ja, bolje onda 2 dresa tamo kao nagradu i motivaciju za dobre forumaše da nastave tim tempom i da teme imaju još bolje diskusije. A glupan i trol može biti svako...DANTES je napisao/la:Podržavam ideju...IlProfessore je napisao/la:Ovo takmičenje za kantu godine bi jedino imalo smisla da je umjesto dresa "nagrada" ban na određeni period, ili trajni ban.
Evo admin kaže da bi nagradna igra bila na portalu u slučaju da pobjednik "odbije" da primi dres. A ja sam nešto mišljenja da bi to mogle biti dvije muhe jednim udarcem. Uz vijest o pobjedniku u izboru forumaša godine i njegovoj nagradi (gdje bi valjda kvalitet i pozitivne stvari ovog foruma trebale isplivati i presuditi u istom) privukli bi eventualno nove (kvalitetne) ljude na forum, a u slučaju nagradne igre na portalu bi popularizirali i fino promovisali portal širim masama. Ovako mi nekako djeluje nerealno da bi ljudske intelektualne amebe poput sariela i ostalih mogli uzeti prvo mjesto i dres čime bi se poslala poruka novim generacijama forumaša da se trolanje i glupost u bezgraničnim količinama ustvari isplate.DANTES je napisao/la: Ovako samo motivišeš ljude da trolaju jer to je mnogo lakše.. A hvala bogu trolova je ionako previše samo nam fale novi
Da, ali nema logike.aleksandar_veliki je napisao/la:Nema teorije da Bosancu ugodis. Ako je ovako sto nije onako, ako je onako sto nije ovako. Ja se potrudim da ispostujem zelje forumasa i onda krece razglabanje sto ovo sto ono. Nemojte molim vas. Ovako je i nema potrebe da prica ide dalje.
Ma nije nama iz džepa ali ispada da mi glasanjem dajmo nagraduIlProfessore je napisao/la:Evo admin kaže da bi nagradna igra bila na portalu u slučaju da pobjednik "odbije" da primi dres. A ja sam nešto mišljenja da bi to mogle biti dvije muhe jednim udarcem. Uz vijest o pobjedniku u izboru forumaša godine i njegovoj nagradi (gdje bi valjda kvalitet i pozitivne stvari ovog foruma trebale isplivati i presuditi u istom) privukli bi eventualno nove (kvalitetne) ljude na forum, a u slučaju nagradne igre na portalu bi popularizirali i fino promovisali portal širim masama. Ovako mi nekako djeluje nerealno da bi ljudske intelektualne amebe poput sariela i ostalih mogli uzeti prvo mjesto i dres čime bi se poslala poruka novim generacijama forumaša da se trolanje i glupost u bezgraničnim količinama ustvari isplate.DANTES je napisao/la: Ovako samo motivišeš ljude da trolaju jer to je mnogo lakše.. A hvala bogu trolova je ionako previše samo nam fale novi
Al oni su gazde, neka oni odluče, ha ya, nije iz našeg džepa
i kazu vulgaran,primitivan ogranicen.IlProfessore je napisao/la:Evo admin kaže da bi nagradna igra bila na portalu u slučaju da pobjednik "odbije" da primi dres. A ja sam nešto mišljenja da bi to mogle biti dvije muhe jednim udarcem. Uz vijest o pobjedniku u izboru forumaša godine i njegovoj nagradi (gdje bi valjda kvalitet i pozitivne stvari ovog foruma trebale isplivati i presuditi u istom) privukli bi eventualno nove (kvalitetne) ljude na forum, a u slučaju nagradne igre na portalu bi popularizirali i fino promovisali portal širim masama. Ovako mi nekako djeluje nerealno da bi ljudske intelektualne amebe poput sariela i ostalih mogli uzeti prvo mjesto i dres čime bi se poslala poruka novim generacijama forumaša da se trolanje i glupost u bezgraničnim količinama ustvari isplate.DANTES je napisao/la: Ovako samo motivišeš ljude da trolaju jer to je mnogo lakše.. A hvala bogu trolova je ionako previše samo nam fale novi
Al oni su gazde, neka oni odluče, ha ya, nije iz našeg džepa
nes ****Donnie Darko je napisao/la:Uštipak je jedan od posljednjih forumaša koji koristi ispravno temu chat, i razumije svrhu uste.
Svako ko glasa za nju neprijatelj je ovog foruma.
Možda si samo nebitan ?KK_Bosna je napisao/la:sad gledam glasanje i ne mogu vjerovati da mene niko ne mrzi![]()
nurkicoljupci, gdje ste?
Kazem da glupost nikad i ni u kom obliku ne treba poticati ili nagradjivati ,jer je to nepovratni put u sunovrat,bolje dati prvom i drugom od najforumasa nagrade a prvih 5 kanti banovati trajno i poslati poruku da smo civilizovani ljudi koji bastine nauku i znanje.gaston je napisao/la:Ovaj forum je sačinjen kako od pametnih momaka koji vode ozbiljne diskusije, tako i od imbecila koji trolaju.
Oduzmi jedan dio lanca i to više nije to.
Ne može više ni trol biti svako, tako da podržavam odluku kojom bi oba pobjednika dobila nagrade.
Hoće li se identitet tih forumaša otkriti prilikom toga, sa člankom i imenom i prezimenom te slikom forumaša koji je izabran kao kanta godine i forumaš godinealeksandar_veliki je napisao/la:Samo da javim da su dresovi nabavljeni. Ide i slikanje prilikom preuzimanja.
Neš je*at !rio_Ferdy88 je napisao/la:Hoće li se identitet tih forumaša otkriti prilikom toga, sa člankom i imenom i prezimenom te slikom forumaša koji je izabran kao kanta godine i forumaš godinealeksandar_veliki je napisao/la:Samo da javim da su dresovi nabavljeni. Ide i slikanje prilikom preuzimanja.
Potpis. Zlo, u pravom smislu te riječi. Tip osobe o kojoj bi se, kada bi dobila neograničenu moć i novce, učilo na časovima historije sljedećih nekoliko stoljeća, kao što se o Hitleru sada uči. Ne bih se iznenadio da je Hitler razmišljao identično kao on kada je bio u njegovim godinama, i da bi pisao identične postove da je imao pristup internetu. Iskreno se nadam, i ovo mislim na najdobronamjerniji mogući način, da će što prije potražiti pomoć nekog kvalitetnog psihijatra, pomoglo bi i njemu i osobama oko njega.Monolog je napisao/la: JacktheStripper je zlo. Taman kad sam pomislio da sam se susreo sa svakakvim šiframa, pojavi se on. Šovinista, nacionalista, seksista... Jedan od onih zbog kojih bih ugasio podforum Diskusije. Zaslužio je 1000, a ne šesticu.![]()
Kome treba glavu razbiti zato sto je Franto tek drugi?Virtu4l je napisao/la:Trenutno stanje na tabeli,
1. Neutral 66
2. FrantoBauzek 41
3. Policeman 38
4. Sariel 33
5. Torres_9 29
6. JackTheStripper 27
7. Amazon 25
8. Hendo 22
9. TobeYarabi 20
10. High 16
10. bhfanatic14 16
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, MaroonBjelave, Quartararo i 20 gostiju.