KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 nov 2016, 14:28

aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da javim da su dresovi nabavljeni. Ide i slikanje prilikom preuzimanja.

Sta se desava ako pobjednik odbije da primi dres?? :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 nov 2016, 14:29

onda će se pojaviti nagradna igra na portalu u kojoj ćemo dijeliti dres ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2016, 14:30

IlProfessore je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Ovo takmičenje za kantu godine bi jedino imalo smisla da je umjesto dresa "nagrada" ban na određeni period, ili trajni ban.
Podržavam ideju...
Pa ja, bolje onda 2 dresa tamo kao nagradu i motivaciju za dobre forumaše da nastave tim tempom i da teme imaju još bolje diskusije. A glupan i trol može biti svako...
Ovako samo motivišeš ljude da trolaju jer to je mnogo lakše.. A hvala bogu trolova je ionako previše samo nam fale novi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 14:34

Tačno. Kanta neka dobije jedan par opanaka npr, mogu i Adidas.
Ne može ista ili slična nagrada za kantu i naj forumaša, al" nikako.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 28 nov 2016, 14:55

DANTES je napisao/la: Ovako samo motivišeš ljude da trolaju jer to je mnogo lakše.. A hvala bogu trolova je ionako previše samo nam fale novi
Evo admin kaže da bi nagradna igra bila na portalu u slučaju da pobjednik "odbije" da primi dres. A ja sam nešto mišljenja da bi to mogle biti dvije muhe jednim udarcem. Uz vijest o pobjedniku u izboru forumaša godine i njegovoj nagradi (gdje bi valjda kvalitet i pozitivne stvari ovog foruma trebale isplivati i presuditi u istom) privukli bi eventualno nove (kvalitetne) ljude na forum, a u slučaju nagradne igre na portalu bi popularizirali i fino promovisali portal širim masama. Ovako mi nekako djeluje nerealno da bi ljudske intelektualne amebe poput sariela i ostalih mogli uzeti prvo mjesto i dres čime bi se poslala poruka novim generacijama forumaša da se trolanje i glupost u bezgraničnim količinama ustvari isplate.
Al oni su gazde, neka oni odluče, ha ya, nije iz našeg džepa :mrgreen:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 14:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Nema teorije da Bosancu ugodis. Ako je ovako sto nije onako, ako je onako sto nije ovako. Ja se potrudim da ispostujem zelje forumasa i onda krece razglabanje sto ovo sto ono. Nemojte molim vas. Ovako je i nema potrebe da prica ide dalje.
Da, ali nema logike.
Zamisli Zlatna lopta ide najgorem igraču po izboru fudbalskih trenera. Najbolji i najgori, nije i ne smije biti isto vrednovano.
A do vas je, naravno, kako i šta će se za nagradu dodijeliti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2016, 14:59

DANTES je napisao/la: Ovako samo motivišeš ljude da trolaju jer to je mnogo lakše.. A hvala bogu trolova je ionako previše samo nam fale novi
Evo admin kaže da bi nagradna igra bila na portalu u slučaju da pobjednik "odbije" da primi dres. A ja sam nešto mišljenja da bi to mogle biti dvije muhe jednim udarcem. Uz vijest o pobjedniku u izboru forumaša godine i njegovoj nagradi (gdje bi valjda kvalitet i pozitivne stvari ovog foruma trebale isplivati i presuditi u istom) privukli bi eventualno nove (kvalitetne) ljude na forum, a u slučaju nagradne igre na portalu bi popularizirali i fino promovisali portal širim masama. Ovako mi nekako djeluje nerealno da bi ljudske intelektualne amebe poput sariela i ostalih mogli uzeti prvo mjesto i dres čime bi se poslala poruka novim generacijama forumaša da se trolanje i glupost u bezgraničnim količinama ustvari isplate.
Ma nije nama iz džepa ali ispada da mi glasanjem dajmo nagradu :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 nov 2016, 15:04

i kazu vulgaran,primitivan ogranicen.
a vidi spike .
sve fgr odsjek lobotomija.
p.s izvinjavam se na OT,al ne ostajem duzan :salut:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 nov 2016, 15:07

Za nekog ko toliko provocira clanove foruma da ga ljudi izglasaju za kantu jedina adekvatna nagrada bi bila apsolutno brisanje sa interneta zauvijek.
Inace je poruka novim forumasima koji dolaze da se glupost,primitivizam i uopce nekultura isplate .
Nekako mi ta buduca slika na kojoj su dva lika koji drze majice kao pobjednici u svojim kategorijama djeluje montypythonovski :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 nov 2016, 15:14

Donnie Darko je napisao/la:Uštipak je jedan od posljednjih forumaša koji koristi ispravno temu chat, i razumije svrhu uste.

Svako ko glasa za nju neprijatelj je ovog foruma. :kafa:
nes **** :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 nov 2016, 15:25

Ovaj forum je sačinjen kako od pametnih momaka koji vode ozbiljne diskusije, tako i od imbecila koji trolaju.
Oduzmi jedan dio lanca i to više nije to.
Ne može više ni trol biti svako, tako da podržavam odluku kojom bi oba pobjednika dobila nagrade. :bih:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 nov 2016, 15:26

sad gledam glasanje i ne mogu vjerovati da mene niko ne mrzi :shock:

nurkicoljupci, gdje ste? :hmmmmm:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 nov 2016, 15:27

KK_Bosna je napisao/la:sad gledam glasanje i ne mogu vjerovati da mene niko ne mrzi :shock:

nurkicoljupci, gdje ste? :hmmmmm:
Možda si samo nebitan ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 nov 2016, 15:32

gaston je napisao/la:Ovaj forum je sačinjen kako od pametnih momaka koji vode ozbiljne diskusije, tako i od imbecila koji trolaju.
Oduzmi jedan dio lanca i to više nije to.
Ne može više ni trol biti svako, tako da podržavam odluku kojom bi oba pobjednika dobila nagrade. :bih:
Kazem da glupost nikad i ni u kom obliku ne treba poticati ili nagradjivati ,jer je to nepovratni put u sunovrat,bolje dati prvom i drugom od najforumasa nagrade a prvih 5 kanti banovati trajno i poslati poruku da smo civilizovani ljudi koji bastine nauku i znanje.
Trollova nikad nece nestati i protiv sam nagradjivanja tih botova ali forum nije moje vlasnistvo ,samo sam iznio svoje misljenje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 nov 2016, 15:36

Da se razumijemo..Ne kažem ja da treba nagrađivati fraere koji vrijeđaju i psuju po temama.
Daleko od toga.
Postoje momci koji znaju da stanu na žulj svakome sa jednom rečenicom a i da nasmiju svojim pisanjem.
Ne vidim u tome ništa loše.
Uzmi u obzir da je trenutno vodeći za "kantu" jedan Neutral kojeg ja lično nisam vidio da vrijeđa ili psuje i po meni izuzetno inteligentan momak. :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 nov 2016, 15:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da javim da su dresovi nabavljeni. Ide i slikanje prilikom preuzimanja.
Hoće li se identitet tih forumaša otkriti prilikom toga, sa člankom i imenom i prezimenom te slikom forumaša koji je izabran kao kanta godine i forumaš godine :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 nov 2016, 15:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Hoće li se identitet tih forumaša otkriti prilikom toga, sa člankom i imenom i prezimenom te slikom forumaša koji je izabran kao kanta godine i forumaš godine :mrgreen:
Neš je*at ! :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 nov 2016, 15:43

:rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 nov 2016, 15:52

Monolog je napisao/la: JacktheStripper je zlo. Taman kad sam pomislio da sam se susreo sa svakakvim šiframa, pojavi se on. Šovinista, nacionalista, seksista... Jedan od onih zbog kojih bih ugasio podforum Diskusije. Zaslužio je 1000, a ne šesticu. :mrgreen:
Potpis. Zlo, u pravom smislu te riječi. Tip osobe o kojoj bi se, kada bi dobila neograničenu moć i novce, učilo na časovima historije sljedećih nekoliko stoljeća, kao što se o Hitleru sada uči. Ne bih se iznenadio da je Hitler razmišljao identično kao on kada je bio u njegovim godinama, i da bi pisao identične postove da je imao pristup internetu. Iskreno se nadam, i ovo mislim na najdobronamjerniji mogući način, da će što prije potražiti pomoć nekog kvalitetnog psihijatra, pomoglo bi i njemu i osobama oko njega.

A ovi ostali što sam glasao za njih, nisam njihov fan da se ne lažemo, ali i nemam nekih pretjerano velikih problema sa njima. Napisao sam prvu trojicu koje sam se sjetio, samo da bi se uvažilo ovih 5 bodova za strippera. A effenberga sam dodao na kraju, nisam upratio lika stvarno jer ne posjećujem teme o kladionici, glas sam mu dao samo zato što ima najviše glasova za forumaša godine, pa reko da uravnotežim malo šta fali :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 nov 2016, 16:15

Virtu4l je napisao/la:Trenutno stanje na tabeli,
1. Neutral 66
2. FrantoBauzek 41
3. Policeman 38
4. Sariel 33
5. Torres_9 29
6. JackTheStripper 27
7. Amazon 25
8. Hendo 22
9. TobeYarabi 20
10. High 16
10. bhfanatic14 16
Kome treba glavu razbiti zato sto je Franto tek drugi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, MaroonBjelave, Quartararo i 20 gostiju.