NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Trenutno u Imperijalu, Mustafa, Said, Ensar i Tarik lira, tema je Zvijezda, Ensar mo rece da bi trebalo na bolje, posten je momak pa zasto da mu ne vjerujemo 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ne znam zasto pojedinci prozivaju ljude u klubu. ja iako ne podrzajem pojedine u upravnom odboru, ne znaci da i svi ostali spadaju u isti kos. ljudi su se odlucili na to da iscupaju klub iz sivila, vrate dugove, nadju nacin za financiranje duzi period i ova ideja sa privrednicima mi se licno strasno svidjela. pustite ljude neka rade na dobrom su putu, umjesto da nam bacaju prasinu u oci i obecavaju kao prijasnji kule i gradove, odlucili su se na tezi put na cemu im ja licno cestitam
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Definitivno dobra priča ponovo krece oko Zvijezde sada treba sto vise privrednika privući u Zvijezdu
- SamoTravnik
- Kontakt:
Zanime me jedna stvar.. Privrednik iz Gradcca, Mato/Tomo il' nesto slicno.. Imao salon keramike u Travniku a sada pravi stambeno poslovni objekat u blizini stadiona Pirota (skoro pa gotov).. Da li on ulaze u Zvijezdu ? Mislim da bi igrom slucaja mogao pogurati Travnik pa me zanima kakve je ruke..
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Voker firma veoma jak čovjek u gradačcu kupio robnu kuću dali je podrzao novi projekt Zvijezde tu informaciju nemamSamoTravnik je napisao/la:Zanime me jedna stvar.. Privrednik iz Gradcca, Mato/Tomo il' nesto slicno.. Imao salon keramike u Travniku a sada pravi stambeno poslovni objekat u blizini stadiona Pirota (skoro pa gotov).. Da li on ulaze u Zvijezdu ? Mislim da bi igrom slucaja mogao pogurati Travnik pa me zanima kakve je ruke..
Jel Eso novi spor.direktor 

- theboss_RD07
- Kontakt:
Nah1d je napisao/la:Realnost nam je surova a budućnost siva...theboss_RD07 je napisao/la:Nije bitan traktor, bitna je njegova uloga. Ne znam sta izmisljate bezveze samo da bi neku manu nasli

⭐
- SuperPippo
- Kontakt:
Nego kako se ulazi, iz kafane mozda, sto nemogu ovakvih istupa, ako ti se nesto nesvidja i ako ti ugovor nije ispostovan fino zatrazis papire i dovidjenja a ne seljakat po novinama, bio si koristan igrac al ovo ti nije trebalo, mada me nebi cudilo da su i ovi novinari dodali ponestoSuperPippo je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/stjepa ... sto/215936.
Tko je novi spor.direktor bas ima promjena
ima li kakvih informacija kakva je situacija u klubu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Slab odaziv firmi, ali pokusat cemo jos jednom. Mogu vam reci Adem Hanic da je institucija ovog grada kakav Fadil i bakraci Adem je Tito. Treba uvesti članarine dobrovoljne, prodati 50 reklamin mjesta u 2017 godini to nam je nekih 50 000 - 70 000km, srezati sve moguce troskove od trenera direktora i igrača
Najbolje bi bilo ukinut igrace, izmislit nesto novo
Znaci teška situacija ispočetka je bilo interosvanje privrednika zašto je veceras bio odaziv slab
-
- Kontakt:
Kanton tvoje dugove vracamo ne brini se. Nismo nikog prozivali, Adem uzeo na sebe on ce sabrat 20 ljudi, i pomoci opstini da ostane uz Zvijezdu, tako da ce sastanak biti ponovljen. Adem je tito ovog grada svaka mu cast ziv i zdrav bio pozitivan lik skroz. Ali troskove treba srezati bezpotrebne, plata ce biti isplacena do pocetka priprema.
Boze sacuvaj da neko vraca moje dugove pored mene zivog a i mojih roditelja. Bum ti vidjel ko je taj lik, bice gore nego kad je nurdo odlazio. Nekad pred izbore sam pisao da nevalja sto se klub veze za stranku al ste sad bas zaglibili u stranacke vode...reddragon001 je napisao/la:Kanton tvoje dugove vracamo ne brini se. Nismo nikog prozivali, Adem uzeo na sebe on ce sabrat 20 ljudi, i pomoci opstini da ostane uz Zvijezdu, tako da ce sastanak biti ponovljen. Adem je tito ovog grada svaka mu cast ziv i zdrav bio pozitivan lik skroz. Ali troskove treba srezati bezpotrebne, plata ce biti isplacena do pocetka priprema.
Hebo te sta ti je rec politika, stranka toliko pomaze a ispadose iz PL a kako sad stoji ispasce i iz ove lige a sve im ko nesto pomazu.... Ah te komunjare pa se onda pitaju sto juga propade, vidim vec su vas nafurali da je fadil kriv, tako je i za jugu neko drugi kriv.... Eh djeco draga al se igraju sa vama....
E tacno si dijete, nisam za politiku u klubu, al ona je u svakom klubu samo je zavisno koja stranka je na vlasti. Fadil ako nista mora preuzet na sebe da se makar porezski dug pocne rijesavat. A ja vjerujem da ce trenutni ljudi uspijet otarasit se dugova. Cisto radi da napomenem da u trenutnoj upravi nemaju bas svi moju podrsku, al boze moj ne mogu tu nista. Nama se je svima nadat da ce nabolje u sljedecem periodu...Tkanton je napisao/la:Boze sacuvaj da neko vraca moje dugove pored mene zivog a i mojih roditelja. Bum ti vidjel ko je taj lik, bice gore nego kad je nurdo odlazio. Nekad pred izbore sam pisao da nevalja sto se klub veze za stranku al ste sad bas zaglibili u stranacke vode...reddragon001 je napisao/la:Kanton tvoje dugove vracamo ne brini se. Nismo nikog prozivali, Adem uzeo na sebe on ce sabrat 20 ljudi, i pomoci opstini da ostane uz Zvijezdu, tako da ce sastanak biti ponovljen. Adem je tito ovog grada svaka mu cast ziv i zdrav bio pozitivan lik skroz. Ali troskove treba srezati bezpotrebne, plata ce biti isplacena do pocetka priprema.
Hebo te sta ti je rec politika, stranka toliko pomaze a ispadose iz PL a kako sad stoji ispasce i iz ove lige a sve im ko nesto pomazu.... Ah te komunjare pa se onda pitaju sto juga propade, vidim vec su vas nafurali da je fadil kriv, tako je i za jugu neko drugi kriv.... Eh djeco draga al se igraju sa vama....
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Koji ba dug, koji klub, vidis da to vise nije nikom u interesu sad ce ga komunjare jos do zavrsit, drzat ce ga zivim samo da se moze reci da nesto rade oko njega zbog par stotina glasova.... Kakav fadil nema ni od njega nista, zabavio se svojim poslovima... Jedino da SIPA dole uleti da proceslja.... Ostat ce zapisano da je za vrijeme Fadila i Cimos klub dozivio svoj vrhunac i to je to.
Kada sam ja govorio da sa ovim ljudima nema napredka svi ste me napadali. Oni su klub doveli u situaciju kakva je bila prije 15-ak vodina. Hebo klub u kojem se Pisko za nesto pita. Taj frajer je skroz puko. Nebuloze koje on ovdje pise su za Ginisa. Do prije par mjeseci se kleo u Fadila, Hamzu, trenera. Sad bi to sve ****. E moja Zvijezdo na sta si spala. Slijedi nam opet Mramor, Lipnica, Puracic isl. Ovdje se javlja klosar koji 10 godina ulaz nije platio i sad firma u kojoj on radi uleti kao sponzor i on bi da se pita nesto. NEK NAM JE BOG NA POMOCI.
Combe druze stari ja sam te prvi kritikovo i omalozavo i molim te za tvoj oprost, sve si 100% bio u pravu a i za ubuduce sto si napiso. To ce bit uspjeh ako budu uopste postojali pa da igraju sa ovim ekipama jer oni imaju cak i igrace i trenera...combe je napisao/la:Kada sam ja govorio da sa ovim ljudima nema napredka svi ste me napadali. Oni su klub doveli u situaciju kakva je bila prije 15-ak vodina. Hebo klub u kojem se Pisko za nesto pita. Taj frajer je skroz puko. Nebuloze koje on ovdje pise su za Ginisa. Do prije par mjeseci se kleo u Fadila, Hamzu, trenera. Sad bi to sve ****. E moja Zvijezdo na sta si spala. Slijedi nam opet Mramor, Lipnica, Puracic isl. Ovdje se javlja klosar koji 10 godina ulaz nije platio i sad firma u kojoj on radi uleti kao sponzor i on bi da se pita nesto. NEK NAM JE BOG NA POMOCI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.