Knight over 13,5
Booker over 17,5
Chandler over 16,5
Da se isprati.. Sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Levante odgodjena tekmaIscove23Procjene je napisao/la:Schalke 1 1,35
Lyon oba daju & 3+ 2,03
Legia 2 1,70
Celta oba daju & 3+ 2,51
Oostende - Genk 2+ 1,21
Kv 14,14
Isto bih izdvojio
Levante - Rayo 1 1,95
"This is the best home team against the worst away team in the league."
Također imam neki feeling da će bit oba daju arsenal i manco![]()
Sretno svima
Knight stao na 11 poena uz katastrofalan šut, šteta..MirsoNi je napisao/la:Phoenix - Denver over 214,5
Knight over 13,5
Booker over 17,5
Chandler over 16,5
Da se isprati.. Sretno
28jopaa7 je napisao/la:CJ.McCollum 22,5 više @1,85
C.Capela 13,5 više @1,85
Ocekujem puno koseva na ovoj tekmi, prosla njihova 126-109 za Houston. Tad je McCollum zabio 26 a Capela 15.
McCollum uz Lillarda glavni igrac Portlanda i biram njega prije Lillarda.
A druge strane Capela iz razloga sto je Portland los pod kosem a ovaj momak me odusevljava. Zadnje tekme zabija:17, 12, 15, 20, 15.
Mene je strah X-a na Stuttgartu. Mozda odg ili over neki je tu bolji? Napoli bi trebao isto imati neke golove, kec nije nesto a hendikep moze biti skakljiv. Braga ce dobiti, uz to mislim da nece primiti i neki under je tu moguc.kakanj84 je napisao/la:Ljudi jel
Stutgart kec
Braga i Napolitanci???
Nisu losi nego igraju sa kombinovanim sastavom.junuzovic000 je napisao/la:Pozz ljudi
Zasto je ovolika kvota na Cedeviti,zar su tako losi ove sezone??
Nema na Napoliju golova, kako nema Milika ne mogu metnut ni Phoenix Marie. Jeste Sassuolo primač od ekipe, ali ja cu rokat u sistem 0-2+Suhu dvicu na Viole. Otresli su ih zadnja 3 puta na Meaci, zasto ne i veceras. Pogubljeni su ko abdest...Effenberg je napisao/la: Napoli bi trebao isto imati neke golove, kec nije nesto a hendikep moze biti skakljiv. Braga ce dobiti, uz to mislim da nece primiti i neki under je tu moguc.
Ali ako mene pitas onda je X2 na Fiorentinu veceras, mozda cak i 2, ocekujem da pokazu onom otpadu od kluba gdje im je mjesto. Nekako mi lakse tu x2 djeluje nego kec na Stuttgart a kvota je tu negdje.
Kako god sretno.
Odigrao tebraEffenberg je napisao/la:Mene je strah X-a na Stuttgartu. Mozda odg ili over neki je tu bolji? Napoli bi trebao isto imati neke golove, kec nije nesto a hendikep moze biti skakljiv. Braga ce dobiti, uz to mislim da nece primiti i neki under je tu moguc.kakanj84 je napisao/la:Ljudi jel
Stutgart kec
Braga i Napolitanci???
Ali ako mene pitas onda je X2 na Fiorentinu veceras, mozda cak i 2, ocekujem da pokazu onom otpadu od kluba gdje im je mjesto. Nekako mi lakse tu x2 djeluje nego kec na Stuttgart a kvota je tu negdje.
Kako god sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.