Jak argument, kao i uvijek zadnji u fioci kad nista drugo ne ide!Virtu4l je napisao/la:Smiješni ste.

Optuzuje se Effea za finansiranje kampanje, a Effe suh ko pistolj!

Zivio lave!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jak argument, kao i uvijek zadnji u fioci kad nista drugo ne ide!Virtu4l je napisao/la:Smiješni ste.
najbolja ''nagrada'' za kantu godine bi bila da mu iznad nicka pise NAVIJAM ZA SLOBODUNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nagradjuje se trollanje, vrijedjanje, itd ...
To ko da narkomanu u komuni poklonis iglu i spricu.
Bolja bi nagrada bila da se dodijeli titula kante, iznad nicka.
Ja gledam i ne vjerujemOtelo je napisao/la:Ovakvo iznenađenje nisam očekivao. JackTheStripper je previše nisko rankiran...Virtu4l je napisao/la:Trenutno stanje na tabeli,
1. Neutral 66
2. FrantoBauzek 41
3. Policeman 38
4. Sariel 33
5. Torres_9 29
6. JackTheStripper 27
7. Amazon 25
8. Hendo 22
9. TobeYarabi 20
10. High 16
10. bhfanatic14 16
Rokoko87 je napisao/la:Neutral zakucao, bolje da je ostao neaktivan
zato si ti dusa draga fin i kulturan s povremenim blackout epizodama..Neandertalac je napisao/la:Glasao ovako, redom;
Amazon 6.
Forumski trol, bot, luda. Čovjek sa hiljadu acc što mu je dopušteno na temi FK ŽELJEZNIČAR gdje izričito i neskriveno navija kontra kluba. Negativac, prelivoda, muljator. Poznat i po lizanju sa Pitarima, za njegovu informaciju našim najvećim rivalima.
Hrasno 4
Takođe registrovao iz ostih razloga da na forumu traži interes, pljuje ili hvali po potrebi. Takođe priželjkivao poraze Želje! Degutantno!
Pitić 3
Njega, jer mi je nekako najgluplji od svih pitara koji nas prozivaju. Baš prava ameba, bar takve kapacitete ima.
Yoker 2
Zbog par bljuvotina koje je pisao protiv legendi kluba sa Grbavice a još se ponosi sa tim. Mali, neiživljeni, prigradski seljačića. Ali malo pametniji od Pitića pa i blaža ocjena.
Sariel
Daleko najveći Kloc foruma. Ne vrijedi trošiti pero. Vulgaran, primitivan, ograničen, iskompleksiran, itd itd...
Toliko od mene. Znam da se mnogi neće složiti a i da ih ima čije sam osjećaje povrijedio za što me iskreno zaboli uho. Možda ih ima gorih ali na temama gdje sam najviše ovi dominiraju. Bilo je još kandidata ali poenta je bitna, prepoznat će se...
Neandertalac je napisao/la:Imaš temu za glasanje, glasaj. Pa i kontra mene samo što mene zalibo nwka stvar a tebe dotiče. Kopleksaš.
Nisi mene jesi Želju, još gore.
@Sariel
Željo. Željezničar.Sariel je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Imaš temu za glasanje, glasaj. Pa i kontra mene samo što mene zalibo nwka stvar a tebe dotiče. Kopleksaš.
Nisi mene jesi Želju, još gore.
@Sariel![]()
za zelju, pa covjece jes cuo kad za zajebanciju?
darno sam mu zelju zamisli
HahahahhahahahahahhaSariel je napisao/la:dobro želješćar.
dobro nisam neandertalacNeandertalac je napisao/la:HahahahhahahahahahhaSariel je napisao/la:dobro želješćar.
Bravo. Razmišljaš glavom, inovativan, samoinicijativan. Respekt.
Želješćar.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 4 gosta.