RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pa nije Široki sam od sebe izbacio Posusje iz lige, pogledaj gdje, kako i kad je on izgubio prvenstvo, a igrali su atraktivan nogomet, no i kuci su imali nikakve uvjete za igru. Nastranu teoreticari zavjere, ali i oni su svjesni tko ih je sve napustio u i oko kluba i koliko ih je briga za sve to (ne samo NK, nego i KK), sto je bilo jasno vidljivo i stanjem stadiona i svega ostalog pocetkom minule sezone. I jos pogledaj usput tko im je pocetkom ove protekle sezone dao nemali novac bez ikakvih garancija da uopce mogu igrati, ''uplatiti'' sezonu, kamoli nesto deseto. Ne bi sad ni postojali bez pomoci NK ŠB. A ne znam kakve posebne veze Bevanda ima sa savezom, tek uletio nedavno nakon sto je ovaj napustio zbog neozbiljnosti i nerada istog. Bespotrebno politiziranje. To sto se prepucavaju preko medija ili nece jasno da izadju sa informacijama da su sve tri strane nekakve polovicne, kao i uvijek, bile, je deseta prica.
...Život za Široki...
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Pitaj Mije kakve veze ima sa savezom pa će ti reć. On je budući predstavnik Hrvatskog naroda, možda čak i predsjednik!ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa nije Široki izbacio Posusje iz lige, pogledaj gdje, kako i kad je on izgubio prvenstvo, a igrali su atraktivan nogomet, no i kuci su imali nikakve uvjete za igru. Nastranu teoreticari zavjere, ali i oni su svjesni tko ih je sve napustio i koliko ih je briga za sve to, sto je bilo jasno vidljivo i stanjem stadiona i svega ostalog pocetkom minule sezone. I jos pogledaj usput tko im je pocetkom ove protekle sezone dao nemali novac bez ikakvih garancija da uopce mogu igrati, ''uplatiti'' sezonu, kamoli nesto deseto. A ne znam kakve posebne veze Bevanda ima sa savezom, tek uletio nedavno nakon sto je ovaj napustio zbog neozbiljnosti i nerada istog. Bespotrebno politiziranje. To sto se prepucavaju preko medija ili nece jasno da izadju sa informacijama da su sve tri strane nekakve polovicne, kao i uvijek, bile, je deseta prica.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Nije, on je generalŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, jasta. Pa covjek je onda genije.

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Idemo sledece : Tana ostavka a onda odustajanje od ove sezone ,gasenje i na kraju novi pocetak sa sposobnim ljudima.
Bogami navijam za to RA svaka cast.!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogami navijam za to RA svaka cast.!!!!!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma vidi ti to, ono fol pise Torpedo, hahaha... i ne valjaj gluposti da nam pomaze neka stranka. Ako imas neke argumente, javi se... a svi znamo da ih nemas tako da..ŠB.TRN je napisao/la:Skoro sve klubove iz BIH financiraju ili pomazu politicke stranke.Najbolji primjer za to su FK.Torpedo,Borac,Velez,jednim djelom i Zrinjski,Sloboda..........Sta ste se vise uhvatili politicara da vam oni pomazu,pa pogledajte Široki ili sada Čelik koji ce ja vjerujem biti u samom vrhu sto me raduje.Pa kad bi Široki ovisio o donacijama grada ,zupanije ili neke stranke nebi ni struju mogao platiti.Meni je zao sto je Velez pao na niske grane ali to se mora dogoditi ako ovisis o politici,danas si na vlasti sutra nisi.
Nesto se plaho furate po forumu vi iz listice u posljednje vrijeme... zar imate net dole?

za ovog navijaca Topeda...........

Velež će postati ponovo fudbalski klub kad se riješi krminalaca i mafije koji godinama uništavaju klub zbog vlastitih interesa. Velež mora voditi grupa sposobnih poslovnih ljudi koji će prepoznati svoj interes u svemu tome na neki zdrav i sportski način a ne što će zaraditi 3000 prodajom utakmice.
Političke partije??? Ovo je zaista smiješno i žalosno kad vidim čak ljude iz uprave Veleža da pozivaju političke partije da pomognu klubu. Želimo da klub bude multi kulti nešto a volili bi da nam SDA I SBIH dadne koju paru kako bi ljudi glasali za njih? Izvinjavam se ali ovo dvoje ne ide zajedno! Čak bi ukinuo sredstva od grada i kantona za Velež i Zrinjski koji po meni ne zaslužuju toliku pomoć. Bolje bi bilo da se ta sredstva ulože u amaterske klubove u gradu kako bi se razvijao sport umjesto što ta sredstva odu u dzepove pojedinaca iz ovih klubova.
Kad se Velež riješi mafije i političkih partija možemo očekivati neke pomake, do tada nam je ovo vrh. Nismo imali hrabrosti suprostaviti se pojedincima u gradu e sad šuti i trpi.
Političke partije??? Ovo je zaista smiješno i žalosno kad vidim čak ljude iz uprave Veleža da pozivaju političke partije da pomognu klubu. Želimo da klub bude multi kulti nešto a volili bi da nam SDA I SBIH dadne koju paru kako bi ljudi glasali za njih? Izvinjavam se ali ovo dvoje ne ide zajedno! Čak bi ukinuo sredstva od grada i kantona za Velež i Zrinjski koji po meni ne zaslužuju toliku pomoć. Bolje bi bilo da se ta sredstva ulože u amaterske klubove u gradu kako bi se razvijao sport umjesto što ta sredstva odu u dzepove pojedinaca iz ovih klubova.
Kad se Velež riješi mafije i političkih partija možemo očekivati neke pomake, do tada nam je ovo vrh. Nismo imali hrabrosti suprostaviti se pojedincima u gradu e sad šuti i trpi.
-
- Kontakt:
Ako Velež bude ovisio od politike crno nam se piše.Mi težimo da budemo multietnički klub, a to u ovoj **** zemlji ne prolazi, barem ne kod stranaka koje su na vlasti.Vjerovatno ste upućeni kako je izabran gradonačelnik u Mostaru, naredbom vrha SDA (iz Sarajeva) da se daju glasovi.Mostar je "prodan" odavno nažalost jer je sve već u Dejtonu podjeljeno nevidljivom zavjesom.Mostar treba da bude Hrvatski grad i tako će i biti.Tu za jedan klub kao što je Velež nema mjesta, bar ne dok bude zavisio od politike i sadake koju nam daje grad i od koje većinom preživljavamo.Velež će ponovo biti stabilan i organizovan klub onda kad dođe neki čovjek tipa Gracića, koji će prvo gledati svoju dobit pa tek onda klub.Što se tiče ljubavi same, malo ko će ulagati u klub ako ne bude vidio svoju korist u tome, pa makar to bio i neko od bivših Veležovih asova tipa Vahe, Bajevića.....
I još nešto, Veleža nikad neće nestati, bar dok ima raje koje ga vole i koja će ga voditi pa makar to bilo i u kantonalnoj ligi, gdje netrebaju skoro nikakva novčana sredstva.
I još nešto, Veleža nikad neće nestati, bar dok ima raje koje ga vole i koja će ga voditi pa makar to bilo i u kantonalnoj ligi, gdje netrebaju skoro nikakva novčana sredstva.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
POstoje dvije solucije: da se nabije glava u pijesak ili da se odradi bojkot do kraja , po cjenu trenutnog istupa iz lige ovo drugo je veoma blizu i iskreno navijam za to makar skoro kroz suze

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Na rodjeni-mostar forumu je pokrenuta neka inicijativa da se svi koji mogu, i prije svega zele nadju na jednom, nazovimo sastanku, i pokusaju nesto uraditi. Zao mi je sto Carinu nisam odavno vidio online, slao sam mu i poruku, vjerujem da bi i on prisustvovao, ako nista. Evo Kimbo, Ekipa, cunami, mujoisuljo, velez-mostar, drH i svi koji mi u prvom momentu nisu pali na pamet, zovnite sve za koje znate da im je jos uvijek stalo do Veleza i dodjite da se pomaknemo sa mrtve tacke. Ili da barem to pokusamo.
Support Velez, It's logical! ★
Vjerovatno ste svi na Rodjeni-Mostar forumu registrovani pa ko god je u Mostaru a muka mu je da sjedi kuci i gleda kako mu klub za koji bi dao zivot propada informisite se imate privatne poruke pa dodjite na sastanak.
Monto care svaka cast na inicijativi al vise pripadam onoj struji koja misli da je najbolje da dodje do potpunoh kraha prije ikakvih inicijativa ... Ne mislim da je RA perfektna ali sam skuzio sta ljudi zele i svaka ima cast.
Stani, mi svi zelimo ono sta RA zeli, je li tako? Gdje pise da ja ne zelim sve ono sta su oni naveli kao uslov za povratak na tribinu, nigdje, potpuno ih stojim. Malo mi je glupo da pisem "njih", "ih", jer samo zadnju sezonu nisam bio punopravan clan RA, tj. nisam imao clansku kartu, o razlozima ne zelim, s tim da svaku utakmicu, od osme godine zivota gledam sa tribine iza gola, i derem grlo, vjeruj mi, a od tada je mnogo proslo, i sam znas.
Meni se ne svidja nacin na koji nastojimo, svi, doci do ciljeva. Sjediti skrstenih ruka nije moj stil, ja cu pokusati da pomognem ovoj raji sto je inicirala taj sastanak, jer bih se pojeo da to ne uradim. Vjerujem da i ti isto razmisljas, i svi, i ja uvijek, u svim razgovorima na temu Veleza, spominjem RA, to je najbitniji faktor, kad smo ispali u drugu Ligu, samo mi, navijaci, smo spasili sve kraha. Ista scena, po drugi put nam se desava sada, vjerujem sa nekim primjesama koje stvar cine gorom.
Ne zelim prosipati suplju, jer ispadne kao suplja na kraju, o ovome se ima mnogo toga za reci, ali na drugim mjestima. Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio svojim prethodnim postovima.
Meni se ne svidja nacin na koji nastojimo, svi, doci do ciljeva. Sjediti skrstenih ruka nije moj stil, ja cu pokusati da pomognem ovoj raji sto je inicirala taj sastanak, jer bih se pojeo da to ne uradim. Vjerujem da i ti isto razmisljas, i svi, i ja uvijek, u svim razgovorima na temu Veleza, spominjem RA, to je najbitniji faktor, kad smo ispali u drugu Ligu, samo mi, navijaci, smo spasili sve kraha. Ista scena, po drugi put nam se desava sada, vjerujem sa nekim primjesama koje stvar cine gorom.
Ne zelim prosipati suplju, jer ispadne kao suplja na kraju, o ovome se ima mnogo toga za reci, ali na drugim mjestima. Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio svojim prethodnim postovima.
Support Velez, It's logical! ★
Niko nije rekao da smo protiv bojkota ali treba jos nesto uz to pokrenuti! I ja sam punopravni clan RA imam clansku i postujem odluke RA ali mislim da treba jos nesto dodatno.
Ja se radujem porazu Sarajeva samo kada igra protiv nas,a vama da Bog da vazda peticu slozili.pile87 je napisao/la:JBG ja te moram ispraviti ne radujemo se mi neuspjehu sarajeva jedino kad igraju protiv nas, uloge su malo zamjenjene oni se raduju vise nasem neuspjehu nego svom uspjehuHŠKZ-svetinja je napisao/la:Radujemo se isto kao što i vi se radujete nesupjehu Sarajeva. To je sasvim logično jer postoji rivalitet, i da toga nema ne bi valjalo.dino lj je napisao/la:Sve najbolje jednom od najvecih klubova BH-a koji je izbacio najvece majstore fudbala.**** ti politiku kada se mijesa u sport,a ovi iz Zrinjskog sto se raduju nesreci Veleza neka se sjete sistema koji je njh zabranio i nije im dao da postoji,dali su njihovi predstavnici uopste bolji od komunjara pa sada Velezu podmecu na svakom koraku,neka mi neko kaze kada je stadion Bijeli brijeg izgradjen i koje na njemu u to vrijeme zaista mogao nastupati.
U 21 vijeku ponasati se primitivno kao prastorijski ljudi to mozemo samo mi.
Isto kao sto mi nije jasno da je neko dolaskom na vlast(komunjare) zabranjvao rad klubovima sa nacionalnim predznakom(Zrinjski,Slavija,DZerzelez i.t.d.) nemogu ni zdravim razumom prihvatiti da se to i sada radi.
Niti ce Velez nestati niti Bosna i Hercegovina mnogima nazalost.
RODJENI SVE NAJBOLJE I MNOGO SRECE UVJEK STE BILI JAKI OSTANITE TO I SADA.imaju cak i trans nak komsiji crkne krava, na njihovim presicama njihov predsjednik bar jednom spomene kako bi se isjeko ziletom da Zelju bude ispred njih i tako...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- velez_mostar
- Kontakt:
Odlicno, sve sto se moze napraviti, tu smo!Mont0 je napisao/la:Na rodjeni-mostar forumu je pokrenuta neka inicijativa da se svi koji mogu, i prije svega zele nadju na jednom, nazovimo sastanku, i pokusaju nesto uraditi. Zao mi je sto Carinu nisam odavno vidio online, slao sam mu i poruku, vjerujem da bi i on prisustvovao, ako nista. Evo Kimbo, Ekipa, cunami, mujoisuljo, velez-mostar, drH i svi koji mi u prvom momentu nisu pali na pamet, zovnite sve za koje znate da im je jos uvijek stalo do Veleza i dodjite da se pomaknemo sa mrtve tacke. Ili da barem to pokusamo.
Na sve receno samo mogu raci ovdje mojim rodjenima ..svaka vam cast raja ... svi smo mi zadojeni tom ljubavi za Velez ...
Treba se ugledati na Bordo prijatelje, kako li se već zovu. Vi, koji se ne poistovjećujete s RA a želite nešto uraditi.Mont0 je napisao/la:Stani, mi svi zelimo ono sta RA zeli, je li tako? Gdje pise da ja ne zelim sve ono sta su oni naveli kao uslov za povratak na tribinu, nigdje, potpuno ih stojim. Malo mi je glupo da pisem "njih", "ih", jer samo zadnju sezonu nisam bio punopravan clan RA, tj. nisam imao clansku kartu, o razlozima ne zelim, s tim da svaku utakmicu, od osme godine zivota gledam sa tribine iza gola, i derem grlo, vjeruj mi, a od tada je mnogo proslo, i sam znas.
Volim Velež makar vaki !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.