FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 27 nov 2016, 22:49

messilla je napisao/la:Nadovezali se Gomesa kao da je jedini problem. :facepalm: A to sto je Neymar jedini nesto igrao i pokusavao u napadu ispade ko nebitno naspram Andrea **** Gomesa.

Enrique sa samo jednom izmjenom. :facepalm:
A zašto nije mijenjao dizelaša Gomesa kad svi vidimo da momak ne može meda na terenu ;) zašto nije mijenjao Albu i Piquea, ljudi igrali ozljeđeni citavo drugo poluvrijeme - puhalo na sve strane :facepalm:

90 minuta je igra sa njima trojicom...vjerovatno je išao logikom "bolje i Pique na jednoj nozi, nego neiskusni Marlon"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 nov 2016, 22:51

Andre Gomes, Sergi Roberto i MatS u El Clasicu. Pa niste bili ovako smiješni od dvije i treće. :urnebes:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 nov 2016, 22:51

MrHc je napisao/la:Ljudi mene ne moze NIKO NA SVIJETU ubjediti da ovo nije prodano. Znaci onako da odbrana ne izlazi na igraca koji je u zoni suta .... to sam samo vidio u Barceloni veceras i Celiku i nigdje vise na svijetu.

Ja sam halalio ovu sezonu i imam nekakav negativan osjecaj da su nas uspjeli sjebati.

Evo Neymar mora na sud Mesi svako 10 dana dobije novi poziv sa suda. Imam osjecaj da ce Mesi otici .....

A sa njim i Barcelona propasti nekih narednih 5 - 6 godina ....
Povraca mi se od kolicine sranja koju si ti upravo napisao.
27.10.2020

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 nov 2016, 22:52

Svi igraci sociedada igraju u oba pravca, sto barsa nikad ne igra. Pravi visak u svakoj situaciji u napadu, bar su 5 sansi napravili i tu nema vise price. Zanima me koliko su kilometara manje pretrcali ovi barsini manekeni.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 nov 2016, 22:56

Kawhi je napisao/la:Andre Gomes, Sergi Roberto i MatS u El Clasicu. Pa niste bili ovako smiješni od dvije i treće. :urnebes:
Čekaj, zabilježit ćemo ovo :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 nov 2016, 23:00

Lillard je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Andre Gomes, Sergi Roberto i MatS u El Clasicu. Pa niste bili ovako smiješni od dvije i treće. :urnebes:
Čekaj, zabilježit ćemo ovo :kafa:
Tekica ti je fino radila večeras. :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 nov 2016, 23:02

Nama suci poklonili bod, vama 3, šta oš? :mrgreen:

Ima li neko podatak o kilometraži igrača? Di se to uopće može nać?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 nov 2016, 23:03

Spavas li mirno, Kawhi (zabranjeno je identitet otkrivati :D).
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 nov 2016, 23:05

Mokes je napisao/la:Spavas li mirno, Kawhi (zabranjeno je identitet otkrivati :D).
Nije valjda da me i ti znaš. Javi se u PP da i ja tebe upoznam. :mrgreen:
Lillard je napisao/la:Nama suci poklonili bod, vama 3, šta oš? :mrgreen:

Ima li neko podatak o kilometraži igrača? Di se to uopće može nać?
Nama je Duje poklonio 3 boda. Sudije su ok bile.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 nov 2016, 23:12

Kawhi je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Spavas li mirno, Kawhi (zabranjeno je identitet otkrivati :D).
Nije valjda da me i ti znaš. Javi se u PP da i ja tebe upoznam. :mrgreen:
Znam ti identitet i cak sam te jednom vidio kad si bio s Dex-om (nisam znao tad da si to ti). Profilna ti je prava boemska, kafa, cigara i nekakva penzionerska (zab kako se zove) :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 nov 2016, 23:13

I Luis Suarez je bio igrac manje veceras, preloš, a odigao je citavu tekmu.

Prije toga istresli 30 miliona za Paca, koji se ni ne zagrijavao, vec češka mudnu kesu na klupi :crazy:
Ima negativan rezultat na terenu, Real na 6 bodova pobjegao, a Lucho se nije ni sjetio da ga ima na raspolaganju.
Ne kažem da bi Paco donio neku prevagu, ali bar nešto pokušaj sa izmjenom, jer je Sule baš bio ocajan...onaj njegov neometan šut 10 metara iznad gola je najbolje oslikao njegovu večerašnju partiju.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 nov 2016, 23:21

Kriminalno lose, kurcobolja je zahvatila ekipu, predvodjenu istetoviranom mrljinom koja se vuche po sredini terene u kombinaciji hodanja i brzog hodanja

Zadnji par cekam na kladionici i oborishe

Sociedad je ostecen,bod nismo zasluzili

Kriza je evidentna, srecom dolazi sledece kolo redovna lijeha za izvlacenje iz krize
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 nov 2016, 23:23

let3 je napisao/la:I Luis Suarez je bio igrac manje veceras, preloš, a odigao je citavu tekmu.

Prije toga istresli 30 miliona za Paca, koji se ni ne zagrijavao, vec češka mudnu kesu na klupi :crazy:
Ima negativan rezultat na terenu, Real na 6 bodova pobjegao, a Lucho se nije ni sjetio da ga ima na raspolaganju.
Ne kažem da bi Paco donio neku prevagu, ali bar nešto pokušaj sa izmjenom, jer je Sule baš bio ocajan...onaj njegov neometan šut 10 metara iznad gola je najbolje oslikao njegovu večerašnju partiju.
:thumbup:
Baš je falilo svježe krvi. Ne trebaš biti neki stručnjak da to vidiš. Sam Denis je dosta toga dobroga i kakve god da su izmjene bile, teško da bi pogoršale stanje na terenu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 nov 2016, 23:26

Luis Enrique: "Sociedad je bio daleko superiorinija momčad od nas. Pravo je čudo da smo na poluvrijeme otišli s 0:0."

"Odigrali smo najgoru utakmicu u ovoj sezoni. Nismo uspjeli povezati pet dodavanja u nizu, a u igri bez lopte smo bili katastrofa."

"Protiv Real Madrida ćete gledati u potpunosti drugačiju Barçu."

"U 13. smo sedmici. Ne možete otpisati šampione iz prethodne dvije sezone. Pred nama je još uvijek dug put."
Denis Suarez: "Ovo je vjerojatno bilo najgore Barçino i najbolje Sociedadovo izdanje. Sada se moramo okrenuti sljedećem susretu protiv Reala. Trenutno nam bježe šest bodova, ali sezona je još duga, sve se može promijeniti."
Gerard Piqué: "Ne govorim ovo često, ali moramo biti zadovoljni i sretni zbog osvojenog boda. Smatram da nam je nedostajao stav kakav imamo inače, pogotovo u prvom dijelu igre."

"Ukoliko nastavimo da pružamo ovakve igre, odbrana titule će biti gotovo nemoguća stvar. Šest bodova manje u odnosu na Real Madrid? To me trenutno najmanje interesuje."
Pique objasnio.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 nov 2016, 00:06

Jel bijaše ono Anoeta prije 2 godine kad je Lucho bio na rubu otkaza, a uzeše tripletu na kraju? :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 nov 2016, 00:12

Jest, ta utakmica je bila prelomnica citave sezone...slijedece kolo došao ATM na Camp, fasovali po guzovima, a Barca kasnije ispisala historiju te sezone sa tripletom.

Samo ovaj put ce Barca fasovati po guzovima u Clasicu...malte ne citava ekipa je u prelošoj formi da bi se oduprijela Perezovima podanicima.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 nov 2016, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 nov 2016, 00:19

Dobro recimo prošle godine se nakon Anoete samo produbila kriza. Prvo nas presluša Atletico, a onda i Valencia (ona famozna tekma kad su promašili barem 20 šansi). :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 28 nov 2016, 09:49

Ja opet kazem, previse polovnjaka ova ekipa ima, napad prakticki sam igra uz par pojedinaca iz ostalog dijela terena koji povremeno nesto pokazu.
Nazad Alba se trudio, nije ga islo, prelazili su ga poput djeteta i ostao je u napadu predugo.
Roberto isto tako, umro covjek ima 2 tjedna, jedva se krece po terenu, uvijek igrac manje nazad jer on fali.
Masche kriza, ostario, bori se opet ali nekad noge izdaju, jbg.
Pique pristojno odigrao, imao koju greskicu, borio se, ali kad igra bukvalno sam nazad, nema mu se sta prigovorit.

Vezni red bez ideje ikakve, bez ikakvog tempa, vukli se ko babe na terenu, nisu duela dobili, nisu skoka dobili, od reda svi, necu ih pojedinacno opisivati, ali je Denis duplo bolje od Rakitica i Gomesa odigrao i to dovoljno govori.
S ovim veznim redom, u ovakvom pateticnom izdanju ne mozemo nikoga izdominirati na sredini terena, povratak Inieste uskoro je spas, Rafinhu i Denisa forsirati, vise vjerujem u njih nego u Raketu i Gomesa trenutno, Arda u 2god ima 4 tekme ok odigrane i to u predsezoni ove godine.

MSN lijen da je to strasno, Neymar i Messi iscupali bod, nije lako igrati kad ti nema tko dodati kako treba.

I opet ponavljam, ja se nadam da ce ova sezona da zavrsi sa tripletom, i opet bi da sam Barto rekao Lucho cao, Raketa, Arda, Mathieu, Vidal, Mascherano, svi cao.
Roberto ce nazad u vezni, Cancelo ili neko desno, jos jednog klasnog stopera treba dovesti u slucaju povrede Piquea ili Umtitija, Marlon kao 4. opcija.
U veznom bacit sve pare Verrattiju pod noge, Barto ima da ode i da mu noge ljubi da dodje u Barcu.

Barci ekipi, pojam dobrog veznog reda nije nepoznat, povijesno nam je to najbolji dio ekipe, sto to mijenjati? MSN ce i dalje biti MSN, samo sto oni nece morati vise sami pobjedjivati tekme jer u veznom redu nemaju neke podrske.

Trenutni vezni igraci nemaju kvalitete da budu osovina ekipe, osim Busquetsa i Inieste koji ce nadam se svojim povratkom okrenuti ovo smece od sezone u nasu korist.

El Clasico ce biti nenormalno tezak, bez obzira sto ni Real ne briljira, sto im nema Balea i Kroosa, sto je Benzema van forme, Kovacic, Modric i Isco ce ih rastavit na proste faktore u veznom redu, nadati se da ce Barca izaci u drugom izdanju i da ce MSN opet spasiti situaciju, ali se ne bi iznenadio rezultatu iz proslog El Clasica.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 nov 2016, 14:46

:urnebes: :urnebes:
Jordi Alba is suffering two injuries at the same time. One in his ankle and the other in his knee. [fcb]
I lik mu hladno odigrao svih 90 minuta. :rol: Naravno, upitan je za Clasico. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 nov 2016, 15:13

U ovakvoj formi možda je i Digne bolji, barem defanzivno.

Koga izvest u veznom redu u klasiku? Ne vjerujem da će Iniesta startat.

Suarez - Busquets - Rakitić bi izveo, mogli bi im radit dar-mar po desnoj strani sa Suarezom i Neymarom, a i igra dobru obranu, barem je jučer to Denis pokazao.

Ključno je da MSN bude na razini i to ne znači samo napadački. Moraju igrat presing, i vraćat se u obranu. Kad bi druga dvojica po tom pitanju bili ko Neymar trenutno bio bi zadovoljan :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.