Ja opet kazem, previse polovnjaka ova ekipa ima, napad prakticki sam igra uz par pojedinaca iz ostalog dijela terena koji povremeno nesto pokazu.
Nazad Alba se trudio, nije ga islo, prelazili su ga poput djeteta i ostao je u napadu predugo.
Roberto isto tako, umro covjek ima 2 tjedna, jedva se krece po terenu, uvijek igrac manje nazad jer on fali.
Masche kriza, ostario, bori se opet ali nekad noge izdaju, jbg.
Pique pristojno odigrao, imao koju greskicu, borio se, ali kad igra bukvalno sam nazad, nema mu se sta prigovorit.
Vezni red bez ideje ikakve, bez ikakvog tempa, vukli se ko babe na terenu, nisu duela dobili, nisu skoka dobili, od reda svi, necu ih pojedinacno opisivati, ali je Denis duplo bolje od Rakitica i Gomesa odigrao i to dovoljno govori.
S ovim veznim redom, u ovakvom pateticnom izdanju ne mozemo nikoga izdominirati na sredini terena, povratak Inieste uskoro je spas, Rafinhu i Denisa forsirati, vise vjerujem u njih nego u Raketu i Gomesa trenutno, Arda u 2god ima 4 tekme ok odigrane i to u predsezoni ove godine.
MSN lijen da je to strasno, Neymar i Messi iscupali bod, nije lako igrati kad ti nema tko dodati kako treba.
I opet ponavljam, ja se nadam da ce ova sezona da zavrsi sa tripletom, i opet bi da sam Barto rekao Lucho cao, Raketa, Arda, Mathieu, Vidal, Mascherano, svi cao.
Roberto ce nazad u vezni, Cancelo ili neko desno, jos jednog klasnog stopera treba dovesti u slucaju povrede Piquea ili Umtitija, Marlon kao 4. opcija.
U veznom bacit sve pare Verrattiju pod noge, Barto ima da ode i da mu noge ljubi da dodje u Barcu.
Barci ekipi, pojam dobrog veznog reda nije nepoznat, povijesno nam je to najbolji dio ekipe, sto to mijenjati? MSN ce i dalje biti MSN, samo sto oni nece morati vise sami pobjedjivati tekme jer u veznom redu nemaju neke podrske.
Trenutni vezni igraci nemaju kvalitete da budu osovina ekipe, osim Busquetsa i Inieste koji ce nadam se svojim povratkom okrenuti ovo smece od sezone u nasu korist.
El Clasico ce biti nenormalno tezak, bez obzira sto ni Real ne briljira, sto im nema Balea i Kroosa, sto je Benzema van forme, Kovacic, Modric i Isco ce ih rastavit na proste faktore u veznom redu, nadati se da ce Barca izaci u drugom izdanju i da ce MSN opet spasiti situaciju, ali se ne bi iznenadio rezultatu iz proslog El Clasica.