FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne moze ovima ni sudija pogurati veceras, sto je najgore.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja mislim da barca ima najsporije igrače u ligi.
Gomes fino pusti Velu da neometano šutira...srecom, ovaj pogodi stativu 

Vadi Suareza jbt, vidis da ga ne ide nista...ubaci Paca, gori od ovog ne moze bit'.
sramota da ovaj suarez na klupi vjecito a da igra panj gomes ,pa malac kad god igra bude medju boljim, trazi loptu nudi se ,brz
ovaj drugi ko panj ,igrac manje na terenu i opet u prvoj postavi cc
nezz sta njime hoce da postigne lucho ,i budala vidi koliko je uzasan na terenu ,
u defanzivi nisam vidio goreg igraca od njega ja nezz da je dobio jedan duel il da je jednu loptu oduzeo, ne pokriva dobro prostor ,gubi se u postavci ,ne zna ni koga ni sta cuva u odbrani .totalno izgubljen.
a u organizaciji napada prepadnut ,nista konkretno ne radi,krije se iza igraca ,
ovaj drugi ko panj ,igrac manje na terenu i opet u prvoj postavi cc
nezz sta njime hoce da postigne lucho ,i budala vidi koliko je uzasan na terenu ,
u defanzivi nisam vidio goreg igraca od njega ja nezz da je dobio jedan duel il da je jednu loptu oduzeo, ne pokriva dobro prostor ,gubi se u postavci ,ne zna ni koga ni sta cuva u odbrani .totalno izgubljen.
a u organizaciji napada prepadnut ,nista konkretno ne radi,krije se iza igraca ,
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 27 nov 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Nail for Real
- Kontakt:
Zajebaste l' Real za Gomesa?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Smije li navijac ikoga zamjeniti, gleda li on ovo sto mi gledamo..
ser del barça es el millor que hi ha !
Ovi će Roberto umrit koliko trči a ovaj gomez je stvarno smiješan
Bod ko kuća!
-
- Kontakt:
**** jedni smrdljivi i ja sam budala sto ovo gledam ne budel pobjeda protiv Reala to je to sto se mene tiče ove sezone nema se živaca za ove preplaćene konjine.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mene stid, jel vas ?
Rakitic i Gomes nikada više u zajedno u prvom sastavu. Pa je li moguće da su onako spori ? Na Gomesa smo navikli ali je Ivan u zadnje vrijeme očajan. Sreća pa ni Real nije ništa pretjerano bolji, inače bi već mogli upisati poraz.
Skoro punih deset godina bez pobjede u San Sebastianu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Onaj kloc Eusebio (koji je ispao sa Barcom B u trecu ligu) je veceras izvadio spolovilo i zapišao Enriquea sa 4X jeftinijim timom
Ljudi ubili hljeb u Barci, u zadnjih 5 godina niko ih ovako nije nadigrao i samo ludom srecom su izvukli bod....zapravo, poništen je Sociedadu cist gol.
I šta se cudimo što ne možemo meda na Anoeti vec 10 godina
valjda je sad jasno zašto - ljudi izginu na terenu da otresu Barcu...igraju 101% muški, agresivno, sa voljom da pobjede.
Nezaslužen bod

Ljudi ubili hljeb u Barci, u zadnjih 5 godina niko ih ovako nije nadigrao i samo ludom srecom su izvukli bod....zapravo, poništen je Sociedadu cist gol.
I šta se cudimo što ne možemo meda na Anoeti vec 10 godina

Nezaslužen bod

Ovo veceras je sramotan pristup igraca prije svega.
Nadovezali se Gomesa kao da je jedini problem.
A to sto je Neymar jedini nesto igrao i pokusavao u napadu ispade ko nebitno naspram Andrea **** Gomesa.
Enrique sa samo jednom izmjenom.

Enrique sa samo jednom izmjenom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Barem nam je sljedeci mec s redovnom musterijom 
@messilla jos dodaj tome i rovite Pikea i Albu (tacnije povrijedene).

@messilla jos dodaj tome i rovite Pikea i Albu (tacnije povrijedene).
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ljudi mene ne moze NIKO NA SVIJETU ubjediti da ovo nije prodano. Znaci onako da odbrana ne izlazi na igraca koji je u zoni suta .... to sam samo vidio u Barceloni veceras i Celiku i nigdje vise na svijetu.
Ja sam halalio ovu sezonu i imam nekakav negativan osjecaj da su nas uspjeli sjebati.
Evo Neymar mora na sud Mesi svako 10 dana dobije novi poziv sa suda. Imam osjecaj da ce Mesi otici .....
A sa njim i Barcelona propasti nekih narednih 5 - 6 godina ....
Ja sam halalio ovu sezonu i imam nekakav negativan osjecaj da su nas uspjeli sjebati.
Evo Neymar mora na sud Mesi svako 10 dana dobije novi poziv sa suda. Imam osjecaj da ce Mesi otici .....
A sa njim i Barcelona propasti nekih narednih 5 - 6 godina ....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Potpuno nezasluzen bod! Yebem vam mater svima. Odbio bi vam 500k eura svima od plate samo zbog ove utakmice.
10 godina ne pobjedis ovdje i umjesto da preores teren ti ne spojis 2 dodavanja citavu utakmicu. Kontam pustili im posjed, igrat cemo na kontre, promijenili taktiku. KONTRE NIGDJE. Za Barcelonu navijam zbog lijepe i prepoznatljive igre , a ne zbog rezultata i zato sto zvijezdice u njoj igraju. Sto se mene tice, da ovako igraju, nikad u zivotu za njih ne bih navijao! Pa makar 3 Messija bila u ekipi.
Imamo najsporiju vezu u zadnjih 40 godina vjerovatno. Real Madrid ce nas POJEST NA SREDINI jer su DUPLO kvalitetniji u vezi. Ne znam kakvo je stanje s Iniestom, valjalo bi da zaigra.
Ovo je najgora utakmica otkad pratim ovaj klub, od sada vec davne 2002 godine. Nevezano za rezultat, gubili smo mi i 5:0. Ali smo sastavili 2 akcije.
Za Clasico ja licno sam nakon ovog optimistican, jer mislim da je NEMOGUCE odigrati losije od ovog veceras , nevezano za rezultat.
Jos jednom vam yebem citavu zensku porodicu zbog ovog veceras.
I da, DOVEDITE YEBENOG BEKA U JANUARU, MAKAR BIO SRNA, MALI JE CRKO U 20 MINUTI I JEDINI JE KOJI JE NATOPIO DRES VECERAS SVOJIM ZNOJEM.
10 godina ne pobjedis ovdje i umjesto da preores teren ti ne spojis 2 dodavanja citavu utakmicu. Kontam pustili im posjed, igrat cemo na kontre, promijenili taktiku. KONTRE NIGDJE. Za Barcelonu navijam zbog lijepe i prepoznatljive igre , a ne zbog rezultata i zato sto zvijezdice u njoj igraju. Sto se mene tice, da ovako igraju, nikad u zivotu za njih ne bih navijao! Pa makar 3 Messija bila u ekipi.
Imamo najsporiju vezu u zadnjih 40 godina vjerovatno. Real Madrid ce nas POJEST NA SREDINI jer su DUPLO kvalitetniji u vezi. Ne znam kakvo je stanje s Iniestom, valjalo bi da zaigra.
Ovo je najgora utakmica otkad pratim ovaj klub, od sada vec davne 2002 godine. Nevezano za rezultat, gubili smo mi i 5:0. Ali smo sastavili 2 akcije.
Za Clasico ja licno sam nakon ovog optimistican, jer mislim da je NEMOGUCE odigrati losije od ovog veceras , nevezano za rezultat.
Jos jednom vam yebem citavu zensku porodicu zbog ovog veceras.
I da, DOVEDITE YEBENOG BEKA U JANUARU, MAKAR BIO SRNA, MALI JE CRKO U 20 MINUTI I JEDINI JE KOJI JE NATOPIO DRES VECERAS SVOJIM ZNOJEM.
27.10.2020
Kako je ovo bilo loše Božeeee.
7 bodova, bez pobjede u klasiku, ništa od nas bojim se.
Preokret sezone ili nastavak užasa. Nadajmo se da će se probudit **** majku svoju bezobraznu.
7 bodova, bez pobjede u klasiku, ništa od nas bojim se.
Preokret sezone ili nastavak užasa. Nadajmo se da će se probudit **** majku svoju bezobraznu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.