Wannabe Topnik iz Kmećana se ne smije obraćati nama iz Sarajeva sa koeficijentom dva. Hvala.Brokula je napisao/la:Wannabe nepismenost da se nasmija raja malo? Neka nekaThetraphak1921 je napisao/la:Horde Alijinih fanatika. Staje bilo momcino?Brokula je napisao/la:Ko su ovi likovi što se samo pojave kad se bira kanta godine?
KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
- elamalakia
- Kontakt:
brokulu za kantu godine
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
@Torres_9 6 bodova
@Hendo 4 boda
@JackTheStriper 3 boda
@Epidaurus 2 boda
@SlevinKelevra 1 bod
Za prvog sam prvo mislio da je trol, a onda sam shvatio da ako je trol onda je uvreda za trolove. Bez Hende ovo ne može proći. Šteta što mu zombiji sa PL Prepucavanja neće dozvoliti da uzme titulu. Treći Šveđanin. Šta reći. Epi je grohno ove godine ko Kobe nakon Ahilove tetive. Slevin ne konta politiku pa je zaslužio kaznu za to.
@Hendo 4 boda
@JackTheStriper 3 boda
@Epidaurus 2 boda
@SlevinKelevra 1 bod
Za prvog sam prvo mislio da je trol, a onda sam shvatio da ako je trol onda je uvreda za trolove. Bez Hende ovo ne može proći. Šteta što mu zombiji sa PL Prepucavanja neće dozvoliti da uzme titulu. Treći Šveđanin. Šta reći. Epi je grohno ove godine ko Kobe nakon Ahilove tetive. Slevin ne konta politiku pa je zaslužio kaznu za to.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mislim da krmak apsolutno zasluzuje da bude u odabranom drustvu najgoreg od tuzle.FrancescoTotti je napisao/la:Sariel 6b
Franto 4b
Rigoletto 3b
Staragarda 2b
Najgora_bagra 1b
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Brokulo, ako ti je život drag, nemoj da ti šaljemo reprezenta solinske jalije. Povuci se u svoje odaje i pravi se Englezom te bacaj po sobi kada Ozil maestralno asistira jer ti si Arsenal. Živimo Arsenal!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sariel 6b
predmetmrznje 4b
FrantoBauzek 3b
Rigoletto 2b
amazon 1b
predmetmrznje 4b
FrantoBauzek 3b
Rigoletto 2b
amazon 1b
sto si ukocen ?Kawhi je napisao/la:@Torres_9 6 bodova
@Hendo 4 boda
@JackTheStriper 3 boda
@Epidaurus 2 boda
@SlevinKelevra 1 bod
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kad Babuku pustimo sa lanca, pa mu udari na kucni prag.shzna je napisao/la:Brokulo, ako ti je život drag, nemoj da ti šaljemo reprezenta solinske jalije. Povuci se u svoje odaje i pravi se Englezom te bacaj po sobi kada Ozil maestralno asistira jer ti si Arsenal. Živimo Arsenal!
Nemam pojma o čemu vi momci pričate stvarno. Niste zanimljivi uostalom.shzna je napisao/la:Brokulo, ako ti je život drag, nemoj da ti šaljemo reprezenta solinske jalije. Povuci se u svoje odaje i pravi se Englezom te bacaj po sobi kada Ozil maestralno asistira jer ti si Arsenal. Živimo Arsenal!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ruku na srce nema razlike između ljudi koji simpatisu strane klubove i 90% raje sa PLP, i jedni i drugi prate tekme na streamovima i svojim temamaBrokula je napisao/la:Nemam pojma o čemu vi momci pričate stvarno. Niste zanimljivi uostalom.shzna je napisao/la:Brokulo, ako ti je život drag, nemoj da ti šaljemo reprezenta solinske jalije. Povuci se u svoje odaje i pravi se Englezom te bacaj po sobi kada Ozil maestralno asistira jer ti si Arsenal. Živimo Arsenal!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Može mi se.Torres_9 je napisao/la:sto si ukocen ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mora se priznati da momčina ima damu. Ili nije upoznat sa likom i djelom naših pulena. Još ako ga Sariel zatefteri u tekicu likova koje će da bije, teško mu se.Thetraphak1921 je napisao/la: Kad Babuku pustimo sa lanca, pa mu udari na kucni prag.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma ne komentarišem to, ja gledam sav fudbal i domaći i strani. I imam svoj lokalni klub koji je u kantonalnoj ligi. Nego ove momke koji se trude vidim koji će zanimljiviji ispast forama sa ulice. Mislio sam da je to izumrlo barem na forumuIlProfessore je napisao/la:Ruku na srce nema razlike između ljudi koji simpatisu strane klubove i 90% raje sa PLP, i jedni i drugi prate tekme na streamovima i svojim temamaBrokula je napisao/la:Nemam pojma o čemu vi momci pričate stvarno. Niste zanimljivi uostalom.shzna je napisao/la:Brokulo, ako ti je život drag, nemoj da ti šaljemo reprezenta solinske jalije. Povuci se u svoje odaje i pravi se Englezom te bacaj po sobi kada Ozil maestralno asistira jer ti si Arsenal. Živimo Arsenal!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Steta sto se proslogodisnji izbor nije zavrsio 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma razumijem nego shzna navikao stavljati sarielu na onoj temi pa mu prešlo u navikuBrokula je napisao/la:
Ma ne komentarišem to, ja gledam sav fudbal i domaći i strani. I imam svoj lokalni klub koji je u kantonalnoj ligi. Nego ove momke koji se trude vidim koji će zanimljiviji ispast forama sa ulice. Mislio sam da je to izumrlo barem na forumu

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
AA23 je napisao/la:Effenberg 6bodova
Besic 4boda
MoR 3boda
BluesForever 2boda
Nitro 1bod
A čekaj haveru nije valjda dotle došlo

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
tužno je gledati ovaj izbor bez starih dominatora hareta, saurmana, greivisa...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrijeme je za nove generacije.Virtu4l je napisao/la:tužno je gledati ovaj izbor bez starih dominatora hareta, saurmana, greivisa...
EDIT: Imam osjećaj da bih se konačno mogao ugurati u playoff kante.
Neutral se vratio da uzme dres pa ce opet napustiti forum 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Niti jedan od njih ne moze u istu recenicu sa elitom i kremom foruma, a koja obitava na prepucavanjima.Virtu4l je napisao/la:tužno je gledati ovaj izbor bez starih dominatora hareta, saurmana, greivisa...
Trenutno korisnika/ca: delko, VivaLaStella i 3 gosta.