He he. Jedino mozda zeni nocas.Donnie Darko je napisao/la:Ajde ako ništa sad znam da će Raketa zabiti 100% do kraja.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
He he. Jedino mozda zeni nocas.Donnie Darko je napisao/la:Ajde ako ništa sad znam da će Raketa zabiti 100% do kraja.
Ma nije ovo ni blizu ko nekada kad se uvlacio kao lazna devetka,sad se uvuce u sredinu daleko od gola,hoda i gleda kako ce podvaliti dubinsku loptu, a nema kome obicno, ne izvlaci stopere nikako jer su daleko oni, a kad krene u prodor nema one snage i prodornosto ko prije, a uvijek je okruzen veznim igracima protivnika pa nem ni prostora, prosto zakuje ekipu cijelu, vidimo to evo sad i protiv sociedadaleorey je napisao/la:Slazem se, ali sve to zavisi od Messija i raspolozenja njegovog. Prebacivanje Messija u sredinu je revolucija u nogometu koja je nama donijela 15tak trofeja a njemu 400 golova. U Sevilli je krenuo sa lijevog krila i dok nije usao u sredinu i on i Roberto nismo imali premoc u veznom redu. Jer pravi visak u sredini i odvlaci stopere za sobom. Jer da nije toga, mogli bi se Busquets i Iniesta do sutra dodavati.Romariooo je napisao/la:Ja uvijek u zadnje vrijeme potenciram koliko je bitno da mesi ne igra u sredini gdje gubi u guzvi svoju ubojitost zato sto je sve zgusnuto, vidljivo je koliko je opasniji i korisniji kad je na lijevoj strani i odatle se ubacuje u sredinu ,puno vise do izrazaja tako dolaze i neymar i suarez.
Bitno je to i za odbranu, narocito protiv reala koji ima vrlo ofanzivnog lijevog beka marcela, koji ce nas silovati ako bude imo slobodu prema naprijed, udvojeni marcelo i ronaldo kad krenu na roberta bice gutavo, ali zato ako mesi bude igrao lijevo, marcelo ce biti zakovan za njega sigurno, ne vjerujem da ce se usuditi juriti naprijed i mesija ostavljati samog,tako da messi iako se ne vraca nazad moze dosta pomoci robertu samom svojom pojavom na lijevom krilu
A opet marcelo je los u defanzivi,mesi ga je nebrojeno puta probijao, i treba to koristiti, tako da je po meni kljucan takticki detalj da mesi igra krilo, a ne u sredini, to je korisnije i po ofanzivu i defanzivu
Messi i neymar sa strana kad pomazu veznom redu nem sanse da nam real uzme sredinu, iako nema don andresa i ovo sto imamo je daleko jace od reala za posjed lopte, samo treba odigrati maximalno i dobit cemo ih
U biti , protiv Real Madrida kad god je Messi presao u sredinu , to je bilo to za njih. On sada igra drugacije, igra gdje mu je ugodnije, gdje ima vise prostora. Ako nema na krilu puno lopti, on predje u sredinu i obratno. Sazrio je kao igrac mnogo. Iniesta bi trebao biti spreman za Clasico.
Ako zelimo pobijediti u Clasicu , Neymar i Messi moraju igrati i odbranu. Ako je ne budu igrali, pusiona je s malim Robertom na beku.
Smiješan je veceras, ali Lucho da drži i daljeSarajlijica1946 je napisao/la:Andre gomes, koji **** od igraca.
I to se slavilo sto je doveden kao pobjeda nad RealomSarajlijica1946 je napisao/la:Andre gomes, koji **** od igraca.
Imao je par tekmi u valensiji predobrih, kao da je bio na dopingu. Ali se na evropskom vidjelo da nije kalibar za barselonu. Ovo je posljedica kriminalnog prijelaznog roka, pogodis sa rakiticem i suarezom beton sezona. Poslije toga zabrana, pa aleix i turan kriminalni, e onda ova su dvojica zajebali sve paco i gomes. Umtiti je bar koristan, cilesen je za klupe doveden svakako. Nek me neko iskoristi ako grijesim, ovo je iz glave sve ako se dobro sjwcam dobro jeScof1eld je napisao/la:I to se slavilo sto je doveden kao pobjeda nad RealomSarajlijica1946 je napisao/la:Andre gomes, koji **** od igraca.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.