FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KenChoo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 27 nov 2016, 17:33

Sjajna tekma danas, odavno nisam bio ovako sretan. Napokon da i mi malo odahnemo, nakon onoliko stresa i svih sranja. Svaka čast svima, od igrača preko Karabega pa sve do navijača. Još samo polako, koncentrisano i hladne glavne protiv Radnika i onda pametno odraditi transfer rok.
Što se tiče tekme, teren je odradio svoje. Da smo igrali na pristojnoj podlozi, zabili bi mi njima još dva. Nema šanse odraditi bilo kakve zamisli po onoj livadi, gdje ne možeš pas odigrati. Dulja me fascinirao, kako momak igra, preporođen. Vidi se da mu godi nova pozicija, sloboda u igri, povjerenje koje ima od trenera i navijača. Najveći mudonja u ekipi, zajedno s Crnkićem.

1. Pavlović - perfektan u svakoj situaciji.
2. Kadušić - Odličan, nema se šta srati.
3. Mihojević - Korektan, isto tako se nema šta prisrati.
4. Balić - Treba pod hitno smiriti doživljaj, glupe faulove pravi, ali nije on loš, samo da u glavi sredi stvari.
5. Almir - Odličan, nema mu se šta prikačiti, šteta za onu prečku.
6. Rustemović - Kriminalan, zanima me kada će ga se riješti ili bar posaditi na klupu, da ulazi u kup utakmicama.
7. Ivetić - Solidno, ništa posebno, korektno po meni.
8. Hebibović - Veoma dobar u prvih oko 20 minuta, kasnije potpuno izgubljen u vremenu i prostoru.
9. Crnkić - Nije puno učestvovao, poklopili su ga dobro, ali opet se borio, trudio i trčao kao lav.
10. Duljević - FANTAZIJA. Sjajni driblinzi, potezi, pasovi, borba, agresivnost, pravi vođa je bio. Svaka čast Čali što mu je odredio novu poziciju, jer ovdje blista. Svaka čast majstore, vidi se da ti je falio neko sa čvrstom rukom, nikad nisam sumnjao u tebe, samo tako nastavi. Šteta što nije zabio gol, ali i bez toga igrač utakmice po meni.
11. Ahmetović - Sjajan again. Opet borben, agresivan, ne mogu mu dvojica ništa. Odličan gol, svaka čast majstore.
12.. Amer - Dobra nova zunzara.
13. Sarić - Odličan, kapa dole za gol. Vratiće se on, bio je u padu forme, ali budi se ponovo. Ima muda i hrabrost krenuti naprijed, samo da ne drka loptu kao što zna, pogotovo ne u odbrani.

Svaka čast Čali, Zijadu, Senadu, Klačaru i svim drugim - sve pohvale. :opaopa: :opaopa: :bih:
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 27 nov 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 27 nov 2016, 17:39

Bravo momci , veoma dobra partija a najvise sam zadovoljan borbenoscu :thumbup: Fantasticno navijanje i atmosfera danas na "domacoj" Piroti :tokralju:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 27 nov 2016, 17:39

KenChoo je napisao/la:Sjajna tekma danas, odavno nisam bio ovako sretan. Napokon da i mi malo odahnemo, nakon onoliko stresa i svih sranja. Svaka čast svima, od igrača preko Karabega pa sve do navijača. Još samo polako, koncentrisano i hladne glavne protiv Radnika i onda pametno odraditi transfer rok.
Što se tiče tekme, teren je odradio svoje. Da smo igrali na pristojnoj podlozi, zabili bi mi njima još dva. Nema šanse odraditi bilo kakve zamisli po onoj livadi, gdje ne možeš pas odigrati. Dulja me fascinirao, kako momak igra, preporođen. Vidi se da mu godi nova pozicija, sloboda u igri, povjerenje koje ima od trenera i navijača. Najveći mudonja u ekipi, zajedno s Crnkićem.

1. Pavlović - perfektan u svakoj situaciji.
2. Kadušić - Odličan, nema se šta srati.
3. Mihojević - Korektan, isto tako se nema šta prisrati.
4. Balić - Treba pod hitno smiriti doživljaj, glupe faulove pravi, ali nije on loš, samo da u glavi sredi stvari.
5. Almir - Odličan, nema mu se šta prikačiti, šteta za onu prečku.
6. Rustemović - Kriminalan, zanima me kada će ga se riješti ili bar posaditi na klupu, da ulazi u kup utakmicama.
7. Ivetić - Solidno, ništa posebno, korektno po meni.
8. Hebibović - Veoma dobar u prvih oko 20 minuta, kasnije potpuno izgubljen u vremenu i prostoru.
9. Crnkić - Nije puno učestvovao, poklopili su ga dobro, ali opet se borio, trudio i trčao kao lav.
10. Duljević - FANTAZIJA. Sjajni driblinzi, potezi, pasovi, borba, agresivnost, pravi vođa je bio. Svaka čast Čali što mu je odredio novu poziciju, jer ovdje blista. Svaka čast majstore, vidi se da ti je falio neko sa čvrstom rukom, nikad nisam sumnjao u tebe, samo tako nastavi. Šteta što nije zabio gol, ali i bez toga igrač utakmice po meni.
11. Ahmetović - Sjajan again. Opet borben, agresivan, ne mogu mu dvojica ništa. Odličan gol, svaka čast majstore.
11. Amer - Dobra nova zunzara.
12. Sarić - Odličan, kapa dole za gol. Vratiće se on, bio je u padu forme, ali budi se ponovo. Ima muda i hrabrost krenuti naprijed, samo da ne drka loptu kao što zna, pogotovo ne u odbrani.

Svaka čast Čali, Zijadu, Senadu, Klačaru i svim drugim - sve pohvale. :opaopa: :opaopa: :bih:
11 Dupla :tralala:
:salut: :salut: :salut:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 27 nov 2016, 17:50

Ćala je Brus Li. Ko još misli da je on ta karika koja nam je nedostajala. Ima čovjek šmeka, a ne mrtvi Hurtić.

Svaka čast svakom danas, ipak vratiše nadu bar malo. Nadam se da ćemo rutinski završiti ovu tekmu i onda neka idu na zasluženi odmor. Idemo do kraja!

Ahmet je jedan veliki majstor!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 nov 2016, 17:53

slika

Topi se, topi :zviz: :zviz:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 nov 2016, 17:56

Op op op, svaka cast Cali i igracima. Vracamo se gdje nam je i mjesto. Cetri pobjede zaredom, sljedeci vikend ide i peta, moramo dati podrsku igracima i pobjedom docekati pauzu. Sretan ko' malo dijete nakon dugo vremena.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 nov 2016, 18:00

:urnebes: joj @kenchoo brat opisa sve igracki kako je ko odigrao,dodje do Amera Bekica kae dobra nova zunzara :rol: Odlican opis igre :urnebes:

Valja se sad Sevke cuvati za vikend vidit ces budaleetine kad se razleti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 nov 2016, 18:02

miky_hz je napisao/la::urnebes: joj @kenchoo brat opisa sve igracki kako je ko odigrao,dodje do Amera Bekica kae dobra nova zunzara :rol: Odlican opis igre :urnebes:

:tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

semso46
Kontakt:

Post Postao/la semso46 » 27 nov 2016, 18:08

Ljepota jedna! Lijepa ova nedjelja! Svaka cast Cali i momcima na pobjedi i za igranje na onakvoj oranici! Idemo ako Bog da na titulu!! ...i opet psovke nasim igracima, ruzno u najmanju ruku, hajde sto se Rustemovic proziva zbog lose igre, ali nije lijepo slusati psovanje mrtvih, majke i familije a pogotovo ne malom Kadusicu!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 nov 2016, 18:12

i svi dobro igrali samo rustem ne valja... to sto je uzeo jedno 10 lopti sto je pretrcao za trojicu nema veze, al red je da se pljune na njega (imao je idiotski poteza da se ne lazemo)... a napise ahmetovic ekstra a ahmetovic do gola je bio ocajan kretanje katastrofa, postavljanje lose, slabo pratio igru.. tek pred kraj je zivnuo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 nov 2016, 18:13

VOLIM TE SARAJEVOČestitam svim igračima danas nikog ne bih izdvajao svi su zaslužili pohvale za borbenost i današnji nastup.
Sarajevo ljubavi moja!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 27 nov 2016, 18:16

miky_hz je napisao/la::urnebes: joj @kenchoo brat opisa sve igracki kako je ko odigrao,dodje do Amera Bekica kae dobra nova zunzara :rol: Odlican opis igre :urnebes:

Ja vala ništa drugo nisam ni vidio od njega na terenu, ali zunza je momačka, poludiće žemske u Metroplisu kad ga vide. Hebo fudbal, covjek ganja ribe.

Upravu si, kad Šefko oplodi Bojana. Kako ga fali menadžer ouuuu :mrgreen:
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 27 nov 2016, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 nov 2016, 18:17

Da je bandović branio dva ona što su im prešla preko noge oba bi procjenio nama u rašlje.

Joj sad Okić i Simeunović kad se razlete.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 nov 2016, 18:25

jurisicduska je napisao/la:Da je bandović branio dva ona što su im prešla preko noge oba bi procjenio nama u rašlje.

Joj sad Okić i Simeunović kad se razlete.
Ne treba ni zeljkovica zaboraviti, on je na derbiju gino protiv nas :)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 nov 2016, 18:28

Cestitke najprije Cali u kojeg sam iskreno sumnjao, nisam vjerovao da se moze izboriti sa ovako limitiranom ekipom, ali fkt izvukao je maksimum iz njih, sve u svemu ispade ovo i dobro na kraju, samo da ovaj Radnik jos pobijedimo. Horde i Pitari danas smo prekucali tamo, nisam ocekivao da ce nas onoliko danas biti.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 nov 2016, 18:39

Duljević dominator, najbolji igrač lige ! aBd on nama produžio !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 nov 2016, 18:45

Rustemovic je nas najinteligentniji igrac, decko svakim dodirom s loptom odise fudbalskom gracioznoscu, njegova svaka lopta doslovno ima oci, cak mi ni Misimovic nije ravan. Velika je nepravda sto taj decko vc nije zauzeo mjesto u prvih jedanaest repke. A da ne pricam koliko moze da trci...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 nov 2016, 18:54

Mokes je napisao/la:slika

E jesi majstorski izrezo tabelu :thumbup: Spavaju li mirno Lendrini kerovi? :tralala:
SARAJEVO

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 nov 2016, 18:59

Povesti mladog Hadzica na pripreme!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 27 nov 2016, 19:06

fico je napisao/la:
Mokes je napisao/la:slika

E jesi majstorski izrezo tabelu :thumbup: Spavaju li mirno Lendrini kerovi? :tralala:
jest vala mozes se posrat na to ispod krupe :lol:
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 27 nov 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.