Što se tiče tekme, teren je odradio svoje. Da smo igrali na pristojnoj podlozi, zabili bi mi njima još dva. Nema šanse odraditi bilo kakve zamisli po onoj livadi, gdje ne možeš pas odigrati. Dulja me fascinirao, kako momak igra, preporođen. Vidi se da mu godi nova pozicija, sloboda u igri, povjerenje koje ima od trenera i navijača. Najveći mudonja u ekipi, zajedno s Crnkićem.
1. Pavlović - perfektan u svakoj situaciji.
2. Kadušić - Odličan, nema se šta srati.
3. Mihojević - Korektan, isto tako se nema šta prisrati.
4. Balić - Treba pod hitno smiriti doživljaj, glupe faulove pravi, ali nije on loš, samo da u glavi sredi stvari.
5. Almir - Odličan, nema mu se šta prikačiti, šteta za onu prečku.
6. Rustemović - Kriminalan, zanima me kada će ga se riješti ili bar posaditi na klupu, da ulazi u kup utakmicama.
7. Ivetić - Solidno, ništa posebno, korektno po meni.
8. Hebibović - Veoma dobar u prvih oko 20 minuta, kasnije potpuno izgubljen u vremenu i prostoru.
9. Crnkić - Nije puno učestvovao, poklopili su ga dobro, ali opet se borio, trudio i trčao kao lav.
10. Duljević - FANTAZIJA. Sjajni driblinzi, potezi, pasovi, borba, agresivnost, pravi vođa je bio. Svaka čast Čali što mu je odredio novu poziciju, jer ovdje blista. Svaka čast majstore, vidi se da ti je falio neko sa čvrstom rukom, nikad nisam sumnjao u tebe, samo tako nastavi. Šteta što nije zabio gol, ali i bez toga igrač utakmice po meni.
11. Ahmetović - Sjajan again. Opet borben, agresivan, ne mogu mu dvojica ništa. Odličan gol, svaka čast majstore.
12.. Amer - Dobra nova zunzara.
13. Sarić - Odličan, kapa dole za gol. Vratiće se on, bio je u padu forme, ali budi se ponovo. Ima muda i hrabrost krenuti naprijed, samo da ne drka loptu kao što zna, pogotovo ne u odbrani.
Svaka čast Čali, Zijadu, Senadu, Klačaru i svim drugim - sve pohvale.