analiticar mi je uljepsao zivot, bas sam se slatko nasmijo
hvala brate

A neka je i ovaj Hoeness konacno nesto dobro napravio.te mu je savjetovano da smrša, kako bi bio spremniji za narednu sezonu.
"Kako sam još uvijek njegov direktor, rekao sam mu da je on jedan od naših najvažnijih igrača, te da se mora tokom igre više priključivati napadu kako bi bio na svom nivou".
Kao rezultat tih savjeta, Misimović je na pripreme Wolfsburga stigao tri i pol kilograma mršaviji.
Da, a i komentar nema veze s vezom. Ocigledno je da je neki osnovac autor istog.Cartman je napisao/la:Jest ovo je sigurno Emir Spahic.Ovaj lik sto pise je kao prvo nepismen, a kao drugo da Emir Spahic ima facebook sa pravim imenom ne bi imo drugog posla nego odgovarat na friend request.
Ma mnogi igraci imaju, ali ne sa pravim imenom.Zdena04 je napisao/la:Ima Spaha profil. To je 100%. Jedan moj prijatelj je rođak od Senijada Ibričića i često je u društvu sa Spahom i Džekom. Eh sad, da li je, dotični iz prethodnog post-a, pravi profil to ne znam.
A ti te igrace po laznim imenima imas na fejsu jelda?Cartman je napisao/la:Ma mnogi igraci imaju, ali ne sa pravim imenom.Zdena04 je napisao/la:Ima Spaha profil. To je 100%. Jedan moj prijatelj je rođak od Senijada Ibričića i često je u društvu sa Spahom i Džekom. Eh sad, da li je, dotični iz prethodnog post-a, pravi profil to ne znam.
Ne, ali znam da imaju. Jer su mnogi od njih to i rekli. Na primjer Danny Welbeck iz Uniteda.Pirke je napisao/la:A ti te igrace po laznim imenima imas na fejsu jelda?Cartman je napisao/la:Ma mnogi igraci imaju, ali ne sa pravim imenom.Zdena04 je napisao/la:Ima Spaha profil. To je 100%. Jedan moj prijatelj je rođak od Senijada Ibričića i često je u društvu sa Spahom i Džekom. Eh sad, da li je, dotični iz prethodnog post-a, pravi profil to ne znam.
Jaydoo82 je napisao/la:Misimovic izdao naciju?
Ćiro Blažević: FIFA i UEFA nikada neće suspendirati Nogometni savez BiH!
Sretan sam što me to mimoilazi, jer više nisam vezan za tu nesretnu družinu, kaže Ćiro
Veličina slova: A. NOVALIJA 22/07/2010 07:54:00
Blažević: Da smo otišli na SP, bila bi to propast Dodikove politike Miroslav Blažević javio se u Kini na svoj hrvatski broj. Bio je u društvu Envera Lugušića i kovao planove za ostanak na čelu kineskog prvenstva.
Ništa ne pratim
- U Kini nije lako. Da je tako, i Suljo (Sulejman Čolaković, predsjednik NSBiH - op. a.) bi ovdje došao - ispalio je Ćiro na početku razgovora za "Dnevni avaz".
Bivši selektor tvrdi da ne prati posljednja dešavanja u nogometnoj BiH, slom Skupštine NSBiH i neusvajanje statuta te prijetnju sankcijama.
- Ništa to ne pratim. Sretan sam što me to mimoilazi, jer nisam više vezan za tu nesretnu družinu. Dobro mi je došlo što sam isključen. Otišao sam kao popišan, a trebao sam biti heroj.
A šta misli hoće li FIFA i UEFA u oktobru suspendirati NSBiH?
- Ma neće ih nikada suspendirati. Sebi bi napravili konfuziju. Kada bi to bilo rješenje, davno bi to uradili. Vjerujte da neće.
Miske nas je izdao
Osvrnuo se Blažević i na izjave Milorada Dodika te se vratio na Zvjezdana Misimovića.
- Zapamti, ti si vjerovao Misketu, ali on nas je izdao. I tebe, i mene, i reprezentaciju, i državu. On nam je svima napravio zlo. To je sve Dodikova politika, baš kao i te njegove nedavne izjave.
Istina će kad-tad izaći na vidjelo. Siguran sam u to. Da smo otišli u Južnu Afriku, zadivili bismo svijet. Vjeruj mi da ni finale ne bi bilo nemoguće. Naš plasman na Svjetsko prvenstvo bila bi propast te Dodikove politike. Zato nam i nisu dali da odemo - poručio je Ćiro iz Šangaja.
Znas sta nije stimalo? Ciro nam bio trener.Jaydoo82 je napisao/la:ko zna, mozda je i bio umjesan u tom periodu sa dodikom... nesto u glavnom nije stimalo na te dvije tekme sa portugalom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.