League of Legends

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EU Masters 2020 Springsplit ?

Anketa je završila: 14 maj 2020, 20:49.

Fnatic Rising
0
Nema glasova.
Mousesports
1
50%
Schalke 04
1
50%
Vodafone Giants
0
Nema glasova.
GamersOrigin
0
Nema glasova.
Energypot Wizards
0
Nema glasova.
Neko drugi ?
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 2

theboss_RD07
Kontakt:

Re: League of Legends

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 nov 2016, 18:20

Ovaj brat sto ne moze uci ni na ovaj ekran gore na slici (kako sam ja skontao) moze uci na stari klijent, ima .exe u folderu gdje je instalirana igrica.
Moze se stari client otvorit na taj nacin, ili ovako kao sto je @Doe pokazao

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 19 nov 2016, 23:43

Ima li ovdje iko da je diamond, adc ili supp? A da hoce da igra turnir?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 nov 2016, 21:36

top and jungle , silver .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 nov 2016, 13:04

Opet je došao period gdje je neko OP, pa samo nosi game. Vayne u prvom redu. A mali Ez meda ne može. Al' eto, valjda to sve riješe do početka sezone.

Ja s druge strane ne pamtim kad sam dobio neki game, vodimo, dominiramo, kontroliramo sve. Baron buff, dragon buff, uhvatimo se zayebavati i naravno da ide ace, push, nexus, defeat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 nov 2016, 11:33

Nisam 2god ni ulazio ni igrao i udjem i vidim da su mi usrali Rengara, **** im sve smecarsko :cry:
Sad valja naci nekog novog carrya da mainam ako mi se bude dalo igrati, jer je Rengar za qurac sa ovom usranom ultom
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 nov 2016, 12:39

pinoglavi je napisao/la:Nisam 2god ni ulazio ni igrao i udjem i vidim da su mi usrali Rengara, **** im sve smecarsko :cry:
Sad valja naci nekog novog carrya da mainam ako mi se bude dalo igrati, jer je Rengar za qurac sa ovom usranom ultom
Rengar je trenutno jedan od najboljih, ako i ne najbolji. Ult 30 sec, a cd 40 sec. Jos s passivom mozes lagano do 500+ ad-a ici :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 nov 2016, 12:47

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nisam 2god ni ulazio ni igrao i udjem i vidim da su mi usrali Rengara, **** im sve smecarsko :cry:
Rengar je trenutno jedan od najboljih, ako i ne najbolji. Ult 30 sec, a cd 40 sec. Jos s passivom mozes lagano do 500+ ad-a ici :D
A citao sam reviewove i vecina misli da su ga jos jacim napravili, ali fazon je sto sam ja makismalno koristio ove stvari sto su izbacili. Ne mogu se naviknuti da w sa ferocityem ne heal-a kao prije, da ultom nije nevidljiv i da se brise **** ferocity ako je out of combat. 5 ferocitya. 5 ferocitya bez brisanja > 4 ferocitya s brisanjem :D A nista, valja opet 200-300 gejmova da ga opet naucim u dusu kao sto sam ga prije znao.

Jedva sam se naviknuo kad su uradili neke manje promjene, tipa da q ne moze na tornjeve (dok je to bilo svaki **** gejm sam isao backdoor, znao sam dobiti gejm a da bas nijednom ne odem na mid ili bot :lol:), ili kada su izbacili da je sa ultom odmah nevidljiv nego da treba proci nekoliko sekundi. Jos se sad ferocity ne puni dok je ulta, kao sto je prije bilo, pa dozvoljava adc-u dodatnu milisekundu da pokusa pobjeci :D

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 27 nov 2016, 12:51

pinoglavi je napisao/la: da se brise **** ferocity ako je out of combat.
Ovo je meni najgore. :roll:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 nov 2016, 12:58

pinoglavi je napisao/la:
A citao sam reviewove i vecina misli da su ga jos jacim napravili, ali fazon je sto sam ja makismalno koristio ove stvari sto su izbacili. Ne mogu se naviknuti da w sa ferocityem ne heal-a kao prije, da ultom nije nevidljiv i da se brise **** ferocity ako je out of combat. 5 ferocitya. 5 ferocitya bez brisanja > 4 ferocitya s brisanjem :D A nista, valja opet 200-300 gejmova da ga opet naucim u dusu kao sto sam ga prije znao.

Jedva sam se naviknuo kad su uradili neke manje promjene, tipa da q ne moze na tornjeve (dok je to bilo svaki **** gejm sam isao backdoor, znao sam dobiti gejm a da bas nijednom ne odem na mid ili bot :lol:), ili kada su izbacili da je sa ultom odmah nevidljiv nego da treba proci nekoliko sekundi. Jos se sad ferocity ne puni dok je ulta, kao sto je prije bilo, pa dozvoljava adc-u dodatnu milisekundu da pokusa pobjeci :D
A i sa W sada mozes biti imun na CC, sto je retardirano. Sa 5 stackova na passivu, ne treba nista, samo uleti i mrtvi su :D
Ja sam sa LB dospio iz b3 do g1, sad mogu jedino u silver ispasti s njom, previse je komplikovana sad :mrgreen:
Sad cu ici Riven uciti, cilj mi je do kraja S7 u D5 uci. Samo da hoce me poceti slusati u solo/duo q kada govorim da treba pushati ili barona uzeti.

Zanimljivo je kako su npr. Nasus i ono malo **** s turetima postali OP i to bez stackova ili AP-a, samo zato sto ti lejn mogu ispusati maximalno :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 nov 2016, 13:01

Zed98 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: da se brise **** ferocity ako je out of combat.
Ovo je meni najgore. :roll:
Prije ako sam jungle cekam njihovog junglera na redu sa 4 ferocitya i 1st blood na lvl2 i jos mu uzmem red, ili napravim 1st blood na topu na lvl 1-2 i cekam ga da se vrati u lane sa 4 ferocitya i cim dodje to je 2/0. Al sto sam se izivljavo, izivljavao sam se :D
I ultu su usrali, nema vise bjezati s njom kao sto je prije moglo, nema da skocis na nekog s ultom sa punim ferocity-em. A dodatno vrijeme na ulti ali da me vide protivnici u blizini na isto dodje, sad ce se samo morati zaobilaziti do adc i apc, a ne ici kroz protivnicku ''prvu liniju'' :D Al' i na to se valja naviknuti. Ne znam da li da ponovo ucim Rengara ili da se prebacim na zeda, kha, yasua ili nekog slicnog sto sam moze carryat.

@bagra ja sam odustao 2014 kad iz 5 promo za gold nisam uspio uci u **** gold, svaki put ili neki retard trolla ili me zapadne afk u promu. Ajd 1-2 puta, ali 5x dodjem do gold promo i svih 5 puta ispusim. Sad uletio u silver II, nije lose s obzirom da ima jedno 10 novih heroja za koje veze nemam sta rade, a i mnoge druge su skroz izmijenjali
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 27 nov 2016, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 nov 2016, 13:02

Jel to Heimer opet OP? Nisam ga dugo igrao :D

Inače, trenutačno do početka sezone mainam Nami i igram samo support.

W od Nami je prejako, makar meni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 nov 2016, 13:06

Ma samo moras ukapirat i navici se na rework. Meni je isto bilo za leblanc, toliko se iznervirao da sam htio prestat igrat LoL skroz :urnebes:
Da bi nakon jedno 7-8 gejmova da je cak i jaca nego sto je bila samo sto nema vise one second one shota sa QRW

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 nov 2016, 13:13

Otelo je napisao/la:Jel to Heimer opet OP? Nisam ga dugo igrao :D

zz port, banner of command i do 20 minute 2 towera uzima :D
Sa 0 AP-a me je tako juce pojeo covjek

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 nov 2016, 13:20

Otelo je napisao/la:Jel to Heimer opet OP? Nisam ga dugo igrao :D

zz port, banner of command i do 20 minute 2 towera uzima :D
Sa 0 AP-a me je tako juce pojeo covjek

Uvijek bio OP early game protiv Malee championa. Yasuo je odličan counter pick tu zbog brzine. Ipal, u late gameu Heimer je useless.

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 27 nov 2016, 15:13

Rengar ima takav kit da ga ili mogu totalno syebat il napravit totalno op, zato je i fasovao toliko promjena a evo sad i rework. No stvar je u tome sto je rengar smrt za adc i ostale skvisije samo ako je ahead, cim padne malo behind, postaje uselles, i zato ja mislim da je totalno fer to sto moze da oneshota adc, s obzirom koliko moras biti ahead da bi to napravio.

Od updatea assasina, khazix je najbolje prosao i trenutno je najjaci iz te grupe, ostali su li la. Katarinu i le blanc su napravili dosta tezim no sto su bili, ali sa dosta vise prostora za outplay
naprijed rejal

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 nov 2016, 15:28

Nego, nikako da nađem kako da namjestim u chatu da mogu upisati koliko ima još vremena do ult, ili kad je enemy iskoristio flash i sl.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 27 nov 2016, 16:59

Otelo je napisao/la:Nego, nikako da nađem kako da namjestim u chatu da mogu upisati koliko ima još vremena do ult, ili kad je enemy iskoristio flash i sl.
Nisam neko vrijeme igrao LoL al čini mi se da je bilo za tvoje spellove stisneš ALT i klikneš na spell koji hoćeš da prikaže na chatu, a za nečije summoner spellove, stisneš TAB i samo klikneš na npr. flash nečiji i prikaže ga.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 30 nov 2016, 12:50

truts je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Nego, nikako da nađem kako da namjestim u chatu da mogu upisati koliko ima još vremena do ult, ili kad je enemy iskoristio flash i sl.
Nisam neko vrijeme igrao LoL al čini mi se da je bilo za tvoje spellove stisneš ALT i klikneš na spell koji hoćeš da prikaže na chatu, a za nečije summoner spellove, stisneš TAB i samo klikneš na npr. flash nečiji i prikaže ga.
ima to jos uvijek :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 nov 2016, 19:08

delko je napisao/la:
truts je napisao/la:
ima to jos uvijek :)
Da, da Tab je u pitanju.

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 02 dec 2016, 22:17

Yebo majku kakav je ono novi roster u fnatica, propali soaz, amazing, rekkles i dvoje nekakve djece :?
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.