FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jasan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jasan » 26 nov 2016, 21:05

"Od imenovanja Petrovića na mjesto šefa stručnog štaba Željezničar je u 14 utakmica u svim takmičenjima upisao devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz, a sve to uz gol-razliku 32:9. Za ekipu u kojoj je gorio požar kad je dolazio i u vrijeme kada se čelnici kluba gađaju saopćenjima, Slavko Petrović radi izuzetan posao."
:opaopa: :tralala: :tokralju:
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 26 nov 2016, 21:10

Kakav Pesto i Cengic fol vole Zelju. Da vole ne bi radili to sto rade nego bi po pravilniki Pesto sazvao vandrednu skupstinu pa pitao sta ga interesuje pred svima a ne kako on to zeli da se samo njemu podnosi izvjestaj.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 nov 2016, 21:18

1921fcz je napisao/la:Kakav Pesto i Cengic fol vole Zelju. Da vole ne bi radili to sto rade nego bi po pravilniki Pesto sazvao vandrednu skupstinu pa pitao sta ga interesuje pred svima a ne kako on to zeli da se samo njemu podnosi izvjestaj.
Tako ga vole da pred ključnu tekmu sranja prave.
Hvala na motivaciji svakako.
Čengić ima relacije sa KK,jer mu je otac bio u klubu dok je KK vladao i brata mu ubacio u udruženje navijača.
Pešto je crv obični, glista.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 nov 2016, 21:47

plavousrcu je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Cestitke igracima, strucnom stabu i navijacima veliku pobjedu Zelje, usudit cu se reci jednu od najvecih poslije rata! Briljantna igra i jos bolji rezultat, zasluzena pobjeda, svi komplimenti zaista..... igraci kao da su igrali u inat dusmanima, kriminalcima, mesetarima u i oko kluba, i razvalili sampiona i to na njihovom terenu ni manje ni vise nego sa 0:4 ! Ova pobjeda je vjetar u ledja rukovodstvu kluba, da nastave raditi jos bolje, pa da proljece aBd bude u plavoj boji. Uz pocetak izgradnje istocne tribine, ima da sve ide jednim novim putem, putem slave, uspjeha i ponosa! Mestare i kriminalce nogirati iz kluba u pauzi, zabraniti im ulazak na stadion cak i uz kupljenu kartu i dovesti kao njihove zamjene prave istinske navijace kluba, kojima je Zeljo na prvom mjestu pa tek onda neki privatni, da ne kazem prljavi interesi!
Pesto,Cengicu i ostali mesetari, sram Vas bilo, i daleko od Grbavice, da vas vise ne vidimo nikako i nikada!
Pesto i Cengic nisu nikakvi mesetari nego ljudi koji vole i zive Zelju. Srami se zbog ovog sto pises i to u trenutku kada svi istinski Zeljovci slave veliku pobjedu. @zeljoooo Celik shvatiti ozbiljno, ne poletiti u visine. Gledao sam ih u Sirokom i ne igraju u defanzivi lose. Moramo biti oprezni pogotovo nakon ove pobjede.
Sramota je da se ovdje ljudi koji imaju razlicito misljenje od drugih se odmah prozivaju i nazivaju mesetarima. Pa ovaj g...n, pise da je Amar napravio dug. Sramota je da Pestu neko naziva mesetarom, pogotovo da neko sebi dopusta da pise da nekome treba zabraniti ulaz.
Zeljo nije nikad bio takav klub, ovo me podsjeca na pitarluk od glave do pete.

Ako se nestane ovome u kraj nema od nas kluba. Kakve sve budale pisu to je uzasno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 nov 2016, 22:03

jasan je napisao/la:"Od imenovanja Petrovića na mjesto šefa stručnog štaba Željezničar je u 14 utakmica u svim takmičenjima upisao devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz, a sve to uz gol-razliku 32:9. Za ekipu u kojoj je gorio požar kad je dolazio i u vrijeme kada se čelnici kluba gađaju saopćenjima, Slavko Petrović radi izuzetan posao."
:opaopa: :tralala: :tokralju:
:thumbup: :thumbup: Slavko zna svoj pos'o :kafa:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 26 nov 2016, 22:10

amazon je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Cestitke igracima, strucnom stabu i navijacima veliku pobjedu Zelje, usudit cu se reci jednu od najvecih poslije rata! Briljantna igra i jos bolji rezultat, zasluzena pobjeda, svi komplimenti zaista..... igraci kao da su igrali u inat dusmanima, kriminalcima, mesetarima u i oko kluba, i razvalili sampiona i to na njihovom terenu ni manje ni vise nego sa 0:4 ! Ova pobjeda je vjetar u ledja rukovodstvu kluba, da nastave raditi jos bolje, pa da proljece aBd bude u plavoj boji. Uz pocetak izgradnje istocne tribine, ima da sve ide jednim novim putem, putem slave, uspjeha i ponosa! Mestare i kriminalce nogirati iz kluba u pauzi, zabraniti im ulazak na stadion cak i uz kupljenu kartu i dovesti kao njihove zamjene prave istinske navijace kluba, kojima je Zeljo na prvom mjestu pa tek onda neki privatni, da ne kazem prljavi interesi!
Pesto,Cengicu i ostali mesetari, sram Vas bilo, i daleko od Grbavice, da vas vise ne vidimo nikako i nikada!
Pesto i Cengic nisu nikakvi mesetari nego ljudi koji vole i zive Zelju. Srami se zbog ovog sto pises i to u trenutku kada svi istinski Zeljovci slave veliku pobjedu. @zeljoooo Celik shvatiti ozbiljno, ne poletiti u visine. Gledao sam ih u Sirokom i ne igraju u defanzivi lose. Moramo biti oprezni pogotovo nakon ove pobjede.
Sramota je da se ovdje ljudi koji imaju razlicito misljenje od drugih se odmah prozivaju i nazivaju mesetarima. Pa ovaj g...n, pise da je Amar napravio dug. Sramota je da Pestu neko naziva mesetarom, pogotovo da neko sebi dopusta da pise da nekome treba zabraniti ulaz.
Zeljo nije nikad bio takav klub, ovo me podsjeca na pitarluk od glave do pete.

Ako se nestane ovome u kraj nema od nas kluba. Kakve sve budale pisu to je uzasno.
zasto tako ne pises i reagujes kada je druga strana u pitanju? zasto sutis kada se pozeli da se misimovic ne probudi? zasto ti ne smeta kada se ljudi iz sadasnje uprave nazivaju mesetarima?... imaju li dokazi za to?

da budemo jasni, niti napadam pestu, niti branim misimovica. samo, dosta je vise dvolicnosti, sa bilo cije strane. hrasno mjesec pljuje, kudi, iznosi neistine... protiv uprave, a, onda, mjesec dana hvali i okiva u zvijezde istu. jel" to za tebe relevantan sagovornik i "izvor" informacija? za mene nije, samo osoba koja gleda svoj, licni interes, i za mene je jedan obicni ljigavac. ne zato sto gleda sebe, to mogu razumjeti, nego zato sto je podao do bola i gazio bi preko mrtvih ljudi samo da je njemu dobro. fuj!

danasnja pobjeda mi je, pored tri, izuzetno, vazna boda, draga i radi toga sto donosi unutrasnji mir u klubu. vrlo brzo ce skupstina zasjedati (redovna sjednica), pa nek zauzmu busije, rijeci potkrijepe argumentima, pa kom opanci, kom obojci. ako se dokaze da misimovic i ostatak trenutne uprave ne rade prema statutu, da su nanosili i dalje nanose finansijsku stetu, ne rade po zakonu... nek se to argumentima dokaze i nek sa razrjese duznosti, ako su to zasluzili svojim ne/djelima.

ako trenutna uprava ima jasne dokaze protiv bilo koga, za bilo kakve nezakonite radnje, isto tako, nek se to jasno iznese i da odgovorni snose posljedice.

dosta je vise mahalanja, s obje strane. Zeljeznicar iznad svega i svakoga!
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 26 nov 2016, 22:18

1921fcz je napisao/la:Kakav Pesto i Cengic fol vole Zelju. Da vole ne bi radili to sto rade nego bi po pravilniki Pesto sazvao vandrednu skupstinu pa pitao sta ga interesuje pred svima a ne kako on to zeli da se samo njemu podnosi izvjestaj.
Nemojte to raditi. Istinski zeljovci 100%. Miske se mora puno korigovati i prihvatiti da je Zeljo puno viseeee od njega, nije nedodirljiv niti nezamjenjiv. Uzivajmo u pobjedi

Amar Osim gospodar familije !

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 26 nov 2016, 22:37

Zivo me zanimalo hoce li Lendra slaviti go protiv Zrinjskog, iznenadio me bas, proslavi ga muski xD
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2016, 22:54

Uzivajte u pobjedi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 nov 2016, 23:02

Ovim putem bih zamolio ljude u klubu, da svim mogućim i nemogućim sredstvima i silama pokušaju zaštititi stadion od eventualne kiše i snijega, ja nisam ekspert na tom polju, ali sigurno ima nešto, pa kad bismo ga najlonom pokrivali 7 dana. Isplati se i pare uložiti dodatne za održavanje travnjaka ovih 7 dana, jer mnogo nam donosi tekma sa Čelikom, mnogo, mnogo, nismo ni svjesni koliko...

Ima li neko od kartoniranih danas da propušta Čelik?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 nov 2016, 23:11

starigrad je napisao/la:
zasto tako ne pises i reagujes kada je druga strana u pitanju? zasto sutis kada se pozeli da se misimovic ne probudi? zasto ti ne smeta kada se ljudi iz sadasnje uprave nazivaju mesetarima?... imaju li dokazi za to?

da budemo jasni, niti napadam pestu, niti branim misimovica. samo, dosta je vise dvolicnosti, sa bilo cije strane. hrasno mjesec pljuje, kudi, iznosi neistine... protiv uprave, a, onda, mjesec dana hvali i okiva u zvijezde istu. jel" to za tebe relevantan sagovornik i "izvor" informacija? za mene nije, samo osoba koja gleda svoj, licni interes, i za mene je jedan obicni ljigavac. ne zato sto gleda sebe, to mogu razumjeti, nego zato sto je podao do bola i gazio bi preko mrtvih ljudi samo da je njemu dobro. fuj!

danasnja pobjeda mi je, pored tri, izuzetno, vazna boda, draga i radi toga sto donosi unutrasnji mir u klubu. vrlo brzo ce skupstina zasjedati (redovna sjednica), pa nek zauzmu busije, rijeci potkrijepe argumentima, pa kom opanci, kom obojci. ako se dokaze da misimovic i ostatak trenutne uprave ne rade prema statutu, da su nanosili i dalje nanose finansijsku stetu, ne rade po zakonu... nek se to argumentima dokaze i nek sa razrjese duznosti, ako su to zasluzili svojim ne/djelima.

ako trenutna uprava ima jasne dokaze protiv bilo koga, za bilo kakve nezakonite radnje, isto tako, nek se to jasno iznese i da odgovorni snose posljedice.

Ja sve sto sam ovdje ikad napisao je zato sto nasem Zelji zelim najbolje. Nista ne pisem ni zbog Misimovica, Kozarica, Peste, hrasnog, petog, desetog, vec zbog Zelje, ali je logicno da se ljudi koji su u "rukovodstvu" trenutno, moraju stavljati u kontekst neke price. Ja mozda imam previse kritican nacin pisanja, al ja opet ne pisem kako pusu vjetrovi, niti sam dvolican. Ne pisem protiv Misimovica konkretno, vec protiv nacina na koji se klub vodi u sportskom dijelu i imam svoj stav sto se toga tice. S druge strane sam tog istog Misimovica na celu pohvalio zbog uvodenja zakonitog sistema u poslovanje kluba. Nisam insajder, al ne pisem napamet, vec na osnovu onoga sto svojim ocima vidim. A vidim da se nase pobjede prosljavljaju u inat ljudima koji vole Zelju, hej u inat, kao da su najveci neprijatelji. Nisam ja te ljude nazvao neprijateljima vec "rukovodstvo" i smatram da zbog toga zasluzuju najostrije kritike. Nemir su sami sebi unijeli jer da smo na terenu poderali sve priblizno kao danas, da nismo doveli 300 igraca i otjerali, al bukvalno otjerali gotovo isto toliko, nema te struje koja bi mogla unijeti nemir. Ko misli da bilo koga treba smijeniti imaju procedure za to, koliko god imale smisla u nasem slucaju, al opet postoje. Nisam ja ni protiv saopcenja, ali dovoljno doziranih, jer Zelju prati ogroman broj ljudi koji zasluzuju da budu upoznati sa odredenim desavanjima. Al kad saopcenja poprime ovakve konotacije da jedan dio rukovodstva ljude koji su takode u organima kluba naziva neprijateljima, onda to prelazi ne u mahalanje vec ja bih rekao u svojatanje. A Zeljo nije niciji vec nas.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 26 nov 2016, 23:16

mohikanac123 je napisao/la:
Nemojte to raditi. Istinski zeljovci 100%. Miske se mora puno korigovati i prihvatiti da je Zeljo puno viseeee od njega, nije nedodirljiv niti nezamjenjiv. Uzivajmo u pobjedi

Nista ja ovde nisam slagao nego samo govorim koji je nacin informisanja Peste i Cengica koji seru po UO i ostalima. A ima pravilnik kako to sve ide. Jer ako ga nesto interesuje mora sazvati vandrednu skupstinu kluba i da postavi pitanja a ne da se samo njemu podnose izvjestaji. Sta je to on bolji od 54 clana skupstine??

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 26 nov 2016, 23:25

amazon je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Ja sve sto sam ovdje ikad napisao je zato sto nasem Zelji zelim najbolje. Nista ne pisem ni zbog Misimovica, Kozarica, Peste, hrasnog, petog, desetog, vec zbog Zelje, ali je logicno da se ljudi koji su u "rukovodstvu" trenutno, moraju stavljati u kontekst neke price. Ja mozda imam previse kritican nacin pisanja, al ja opet ne pisem kako pusu vjetrovi, niti sam dvolican. Ne pisem protiv Misimovica konkretno, vec protiv nacina na koji se klub vodi u sportskom dijelu i imam svoj stav sto se toga tice. S druge strane sam tog istog Misimovica na celu pohvalio zbog uvodenja zakonitog sistema u poslovanje kluba. Nisam insajder, al ne pisem napamet, vec na osnovu onoga sto svojim ocima vidim. A vidim da se nase pobjede prosljavljaju u inat ljudima koji vole Zelju, hej u inat, kao da su najveci neprijatelji. Nisam ja te ljude nazvao neprijateljima vec "rukovodstvo" i smatram da zbog toga zasluzuju najostrije kritike. Nemir su sami sebi unijeli jer da smo na terenu poderali sve priblizno kao danas, da nismo doveli 300 igraca i otjerali, al bukvalno otjerali gotovo isto toliko, nema te struje koja bi mogla unijeti nemir. Ko misli da bilo koga treba smijeniti imaju procedure za to, koliko god imale smisla u nasem slucaju, al opet postoje. Nisam ja ni protiv saopcenja, ali dovoljno doziranih, jer Zelju prati ogroman broj ljudi koji zasluzuju da budu upoznati sa odredenim desavanjima. Al kad saopcenja poprime ovakve konotacije da jedan dio rukovodstva ljude koji su takode u organima kluba naziva neprijateljima, onda to prelazi ne u mahalanje vec ja bih rekao u svojatanje. A Zeljo nije niciji vec nas.
e, vidis, ovaj tvoj post mogu, skoro, pa, potpisati. Zeljo iznad svega i svakoga. samo, mi, obicni navijaci, moramo imati isti stav prema svima i svakome. samo tako mozemo naprijed. ova, silna, saopstenja, sa bilo koje strane, koja se ne ticu konkretnih, vidljivih i za Zelju pozitivnih stvari, ne dozivljavam. opet kazem, za mene, obicna mahalanja. djela, a ne rijeci, samo tako mozemo naprijed. previse nergije se trosi na rijeci, naustrb cega ispastaju djela. mislim da ovo sve ide na bolje, i to dobrano.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 nov 2016, 23:39

Džaba pričati kada je to trenutno jedan trend. Nečije **** smrdi a nečije baca na lavandu i jorgovan...
Nikad pameti i dobra...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 nov 2016, 23:44

Trend je da treba otjerati Kosorica, ko ne misli tako on zeli Zelji zlo. Kosoric je nas najbolji stoper posljednih 10 godina. Kao sto je Bekric klasa za pola igraca u Zelji. Njegovo mjesto je uvijek bilo na poluspicu i od kad to igra pokazuje kakav je majstor.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 nov 2016, 00:00

amazon je napisao/la:Trend je da treba otjerati Kosorica, ko ne misli tako on zeli Zelji zlo. Kosoric je nas najbolji stoper posljednih 10 godina. Kao sto je Bekric klasa za pola igraca u Zelji. Njegovo mjesto je uvijek bilo na poluspicu i od kad to igra pokazuje kakav je majstor.
Kosoric nije ni blizu najboljeg. Argumenti ti ne idu u prilog. Bekrić također.
Na stranu dobra tekma danas i u Vitezu solidna.
Pravilnije bi bilo; Bio jedan od boljih i Bio klasa.

Bar za mene i moje poimanje fudbala.
Kapitenska bi koliko sutra uzeo i dao je nekome ko je ponikao u klubu!

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 nov 2016, 00:03

Neandertalac je napisao/la:

Džaba pričati kada je to trenutno jedan trend. Nečije **** smrdi a nečije baca na lavandu i jorgovan...
Nikad pameti i dobra...
vidi nesto, meni jedna stvar nije jasna, pa bih zamolio misljenje i objasnjenje.

iz zadnjih postova hrasnog, proteze se prica da je medju opozicionarima i Amar Osim. ja to ne mogu, niti vjerovati, niti shvatiti. jer, ako u tome istine, onda smo bas u qurcu. a, vidljivo je da hrasno, ipak, raspolaze odredjenim informacijama sa te "opozicione" strane, koje su se pokazale kao tacne.

svi znamo ko je Amar, sta znaci Zelji i armiji Zeljinih navijaca. ako s te strane puse vjetar, nece valjati. ne zbog toga sto sam protiv Amara u klubu, nego zato sto Amar, sam sebi, ne bi smio dozvoliti da je "opozicija" bilo kojoj strukturi kluba. smatram ga osobom koja moze uvijek pomoci, na raznorazne nacine, i, ako smo dosli do toga da on "rovari", onda ga hebi. ako je tako, onda ne da svacije **** smrdi, nego smrde svi redom.

PONAVLJAM, SAMO PISEM ONO STO CITAM IZMEDJU REDOVA U POSTOVIMA HRASNO!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 nov 2016, 00:31

Ma nemam pojma haveru. Vidjecemo...

Pusti Hrasno, načuje nešto pa napiše esej o tome, sve poluistina ili laži. Kao "sastanak" npr..
Čuj sastanak...svašta...

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 nov 2016, 00:48

Neandertalac je napisao/la:Ma nemam pojma haveru. Vidjecemo...

Pusti Hrasno, načuje nešto pa napiše esej o tome, sve poluistina ili laži. Kao "sastanak" npr..
Čuj sastanak...svašta...
mene ne bi iznenadilo da ima tih sastanaka (cak, smatram da toga, itekako, ima. ne trpam brku tu). opet kazem, niti ove branim, niti druge napadam, ali raditi iza ledja je neprijateljstvo i rad kontra dobrog za Zelju. na sjednici skupstine svi karte na stol, pa nek se pokaze ko, sta i kako. sve drugo je kontraproduktivno.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 nov 2016, 01:08

starigrad je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ma nemam pojma haveru. Vidjecemo...

Čuj sastanak...svašta...
mene ne bi iznenadilo da ima tih sastanaka (cak, smatram da toga, itekako, ima. ne trpam brku tu). opet kazem, niti ove branim, niti druge napadam, ali raditi iza ledja je neprijateljstvo i rad kontra dobrog za Zelju. na sjednici skupstine svi karte na stol, pa nek se pokaze ko, sta i kako. sve drugo je kontraproduktivno.
Slažem se, ima mjesto i vrijeme za sve. Također svi moraju znati gdje im je "mjesto".
Misimovic je stvorio takvu atmosferu da bilo ko kada kaže da nešto ne valja po automatizmu biva proglašen neprijateljima, opzicionarom, dušmanom. Takođe tako funkcionišem klub. Svi kojima se ne sviđa ovaj ili onaj potez bivaju marginalizirani i na kraju odstranjeni.
Čitam često, duvaj ga Pešto, pobijedili smo, umri, crkni...
To je fuj... Tako smo čitali i za Tomića, Benju, Stanića, Hasanovića, Dogana, Zubana, savez, SD, Imširovića, Durakovića pa i za Amara neke "smrdotine" a neki od nas i više.
Ne kažem da nisu bili u pravu za neke ali isto tako tvrdim da su za neke debelo pogriješili.
Sada smo u situaciji da bilo ko ako kaže nešto ide protiv kluba. Ma nemoj...
E neće moći...

Isto tako, tvrdim da Misimovica treba poštovati i da može jako puno valjati klubu. Ali, ima još ljudi koji bi mogli valjati a koji ne žele da klimaju glavom te u nekom stvarima znaju itekako mnogo više od navedenog Gsn...

Pred nama je jako bitan period. Klub ispred svega i Željezničar za život cijeli!

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 26 gostiju.