FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2016, 19:21

Uzasni smo, uzasni. :facepalm:

Xabi je potrosen igrac no uprkos tome on konstantno igra iako svaku utakmicu ima po jednu katastrofalnu gresku.

Carlo ispada smijesan trener i do nove godine mu je noga ako se rezultati ne poprave i ja se iskreno nadam da ce do toga doci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 nov 2016, 19:24

Ajren će ovo rijesiti. [emoji41]

Neuer jadan dobio upalu pluća koliko fura u odbrani . Nadam se bar da potkošulju nosi
Thomas Müller - Fußballgott

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 nov 2016, 19:25

Robben, Ribery i Sanches da uđu nadam se biće to dobro. Kad smo ga platili 35 miliona, ajde gurni ga u vatru, makar može trčat za razliku od Xabia. A koliko je ovo iritantno što svaku tekmu primamo go, skoro sam i zaboravio ovaj osjećaj, kakve smo nizove clean sheetova imali.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 nov 2016, 19:25

Omerbavarac je napisao/la:Uzasni smo, uzasni. :facepalm:

Xabi je potrosen igrac no uprkos tome on konstantno igra iako svaku utakmicu ima po jednu katastrofalnu gresku.

Carlo ispada smijesan trener i do nove godine mu je noga ako se rezultati ne poprave i ja se iskreno nadam da ce do toga doci.
$ ноге ? &? :)

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 26 nov 2016, 19:27

Citav tim igra lose. Moje skromno misljenje je da je to najvise do trenera ali neka ga do Marta da vidimo sta moze.

U drugom, ubaciti Robben-a, Vidal-a i Ribery-a pa na individualni kvalitet ovo nekako dobiti.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 nov 2016, 19:36

Sto ne igramo onu "milanovštinu" ? Levandovski je barabar sa Sevcenkom, Miler kao Inzagi. I mnogi drugi.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 nov 2016, 19:44

Xabi Alonso je ubjedljivo najbolji igrac Bayerna.
Gol iz kornera :lol:

Mats :thumbup:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 nov 2016, 19:45

Kakav je onaj mali Herichs desni bek kod Levera?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 nov 2016, 19:48

a sta se opet desava sa terenom, pa tek je nedavno stavljen novi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 nov 2016, 19:54

Standing Ovation za Mullera...
Kakva partija covjeka od 100 mil€.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 nov 2016, 19:57

thulkazal je napisao/la:Xabi Alonso ce doći glave Carlu...

I kako je Lahm bolji od Kimmicha u sredini i obrnuto ? KAKO?!?
Ovo je privikavanje na poziciju, on je novi Lahm.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 nov 2016, 20:04

harden je napisao/la: Ovo je privikavanje na poziciju, on je novi Lahm.
Da inače nam fali "polovnjak" u sredini pored truta Xabija. A taj sa avatara neka sjedi i neka mu "novi/stari" Lahm uzima poziciju i minute...

Kakva glupost.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 nov 2016, 20:10

Koliko srece...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 26 nov 2016, 20:22

koja **** od nase igre,nazlost osmina finala je nas plafon kakd je u pitanju LP.Izuzev ako leseter ne izvucemo kao nosicoa :eh: kuknjava kuknjava ,stvarno sranje kuknjava :oops:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 nov 2016, 20:25

Martinez je onaj pravi prljavi Španac i to Baskijac, da navijam za Leverkuzen jako bi me nervirao, ovako ništa.
Loše je ovo bilo, dobili smo, ali veoma blijedo, sve je to neubjedljivo. Pojeli smo **** kad nismo doveli drugog napadača, zato Lewa mora igrat i u kupu i protiv slabih i protiv jačih ekipa i onda kad najviše treba: nema ga. Nije imao iskorištivih lopti, pa je nešto sam pokušao udrobit al nije uspio. Nekako sve je to u duhu lažne neke lepršavosti, a veoma kruto izgledamo na terenu.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 nov 2016, 20:26

Karlo je napisao/la:koja **** od nase igre,nazlost osmina finala je nas plafon kakd je u pitanju LP.Izuzev ako leseter ne izvucemo kao nosicoa :eh: kuknjava kuknjava ,stvarno sranje kuknjava :oops:
Meni je najzanimljivije kako ti od naša zadnja 4 trenera, samo jednog nisi imao u svom nicku. Zna se koji je od te četvorice osvojio treble :mrgreen:

Mora se uraditi nešto na zimu, makar što se tiče rezervnog napadača. Ovo trenutno je odron. Ali, i takvi smo u igri za sve trofeje što je pozitivno.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 26 nov 2016, 20:28

Patnja za gledati

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 26 nov 2016, 20:33

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Karlo je napisao/la:koja **** od nase igre,nazlost osmina finala je nas plafon kakd je u pitanju LP.Izuzev ako leseter ne izvucemo kao nosicoa :eh: kuknjava kuknjava ,stvarno sranje kuknjava :oops:
Meni je najzanimljivije kako ti od naša zadnja 4 trenera, samo jednog nisi imao u svom nicku. Zna se koji je od te četvorice osvojio treble :mrgreen:

Mora se uraditi nešto na zimu, makar što se tiče rezervnog napadača. Ovo trenutno je odron. Ali, i takvi smo u igri za sve trofeje što je pozitivno.
ma ne bi nikada ni mjenjao da zbog kretena nisam banovan :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2016, 23:30

Piši tri boda i to je to. Jedva čekam zimsku pauzu, valjda se nešto promijeni nakon nje.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 nov 2016, 00:55

Loše, skoro katastrofalno. Sreća pa ni Bayer nije u boljoj formi, inače loše bi se proveli.
Iz utakmice u utakmicu smo sve lošiji, danas također nismo stvorili 2 prilike kako treba, Bayeru nisu 2 penala svirana, oba skrivio Martin, jedan rukom, drugi glupim faulom na Dragoviću.
Ali smo i mi oštećeni za jedan penal, kad je Mehmedi u skoku ošamario nekog, ne znam je li opet bio Martin u centru pažnje, jer je danas samo ležao po terenu. :mrgreen:

Utakmica zanimljiva, imalo se tu svega vidjeti, ali naša tranzicija iz napada u odbranu, pa je li moguće da se onako sporo vraćaju, ja lošije vraćanje u životu ne znam jesam li gledao. Bukvalno između naše zadnje linije 4 igrača i ostatka ekipe 40m brisanog prostora, a Leverkusen sa svojom četvoricom-petoricom između. :lol:

Miler kriv za onaj gol, jer je u samo jednoj minuti dva puta pobjegao od duela, trčeći u napad, iako je bila mrtva lopta, nadao se da će onaj neko naš osvojiti tu loptu, stvarno netipično za njega, taj prvi odbijanac se odbio u sigurno područje, a drugi je već bio idealna šansa za kvalitetnu tranziciju Leverkusena.

Samo još da je Boa bio tu, ne bi sigurno pobijedili ovu utakmicu, Martin spašavao kako samo on zna i umije, ima tu svega od znanja, borbe, požrtovanosti pa do određenih zakulisanih mesarskih readnji. :mrgreen:

Dobar i Humels, Lam vela havle nigdje ga.
Sad sam i ispunio anketu, Miler dobio glas više nego zasluženo, jer Levat je pokazao danas određeni žar i kao da viče živ sam živ sam.

Sumnjam da će se ovo popraviti, i Anćeloti mi djeluje zbunjeno, kao da ne zna šta se događa, ne ulijeva mi više neko povjerenje. :)

Zar nije ljepota na tribinama ponovo vidjeti crvenu papriku :D , ako budemo loše igrali bar će biti show kad njega kamera zumira. :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, StevieG8, Zlaja83 i 10 gostiju.