Xabi je potrosen igrac no uprkos tome on konstantno igra iako svaku utakmicu ima po jednu katastrofalnu gresku.
Carlo ispada smijesan trener i do nove godine mu je noga ako se rezultati ne poprave i ja se iskreno nadam da ce do toga doci.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
$ ноге ? &?Omerbavarac je napisao/la:Uzasni smo, uzasni.![]()
Xabi je potrosen igrac no uprkos tome on konstantno igra iako svaku utakmicu ima po jednu katastrofalnu gresku.
Carlo ispada smijesan trener i do nove godine mu je noga ako se rezultati ne poprave i ja se iskreno nadam da ce do toga doci.
Ovo je privikavanje na poziciju, on je novi Lahm.thulkazal je napisao/la:Xabi Alonso ce doći glave Carlu...
I kako je Lahm bolji od Kimmicha u sredini i obrnuto ? KAKO?!?
Da inače nam fali "polovnjak" u sredini pored truta Xabija. A taj sa avatara neka sjedi i neka mu "novi/stari" Lahm uzima poziciju i minute...harden je napisao/la: Ovo je privikavanje na poziciju, on je novi Lahm.
Meni je najzanimljivije kako ti od naša zadnja 4 trenera, samo jednog nisi imao u svom nicku. Zna se koji je od te četvorice osvojio trebleKarlo je napisao/la:koja **** od nase igre,nazlost osmina finala je nas plafon kakd je u pitanju LP.Izuzev ako leseter ne izvucemo kao nosicoakuknjava kuknjava ,stvarno sranje kuknjava
ma ne bi nikada ni mjenjao da zbog kretena nisam banovanS-Y-L-A-R je napisao/la:Meni je najzanimljivije kako ti od naša zadnja 4 trenera, samo jednog nisi imao u svom nicku. Zna se koji je od te četvorice osvojio trebleKarlo je napisao/la:koja **** od nase igre,nazlost osmina finala je nas plafon kakd je u pitanju LP.Izuzev ako leseter ne izvucemo kao nosicoakuknjava kuknjava ,stvarno sranje kuknjava
Mora se uraditi nešto na zimu, makar što se tiče rezervnog napadača. Ovo trenutno je odron. Ali, i takvi smo u igri za sve trofeje što je pozitivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.