FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 26 nov 2016, 16:31

Virtu4l je napisao/la:Samo da onako na prvu čestitam Bekriću i Kjosevskom, ovo je njihova pobjeda.
Vecina odbrana i Bekricev gol su odlucili mec. Neka su i kvaziplemici spusteni na zemlju. Mogli bi oni biti jedan od rijetkih klubova koji trenera tjera dok su prvi na tabeli :).

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 nov 2016, 16:32

Evo, uzivajte jos jednom... Kako su se svi nalozili nakon Vedranove odbrane! :tokralju:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2016, 16:33

Danas su i izmjene pokazale borbenost. Nesto sto ne krasi Ugljesu i Lazica je to,ali danas su svi dali sve od sebe. Hvala im za srecu najvecu na svijetu. Samo kao jedno mozemo uspjeti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 nov 2016, 16:37

Al Stanić i Blagojević su danasse odigrali na prepoznatljivom nivou.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 26 nov 2016, 16:51

Nekako mi ova pobjeda neodoljivo podsjeca na onu kisu u Zenici i 0-3 :D
slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 26 nov 2016, 16:58

Niko se nije nadao ovakvoj pobjedi. Svi smo ocekivali barem bod, prvi ja a mislim da bi i ostali prije tekem potpisali na taj bod.

Ekipa super odigrala svi rastrcani i borbeni i cestitam im na tome jer su timski odigrali od prve minute i bez puno zabusavanja. Da ne hvalim sviju pojedinacno ovo je pobjeda svih njih. Jos bi dodao da je stoperski par Bocca i Bogi bolji nego sa Kosoricem i ne bi ga mjenjao.

P.S. Ocekujem od Peste i Cengica od odstupe iz skupstine radi svih problema koje su donjeli jos od Pestinog posta na FB-u koju su novinari prenjeli.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 nov 2016, 17:04

Nadam se a siguran sam da navijace i strucnjake nece niko slusati. Kjosevakog tjerali, Bekrica tjerali, Memiju na klupu slali, a sad Kosorica. Kosoric je nas najbolji igrac poslije Bekrica, a na klupu treba par utakmica radi psihickog stanja. A onda opet vratit Bogi i Aco.
Titula se sad moze napasti i dobro se sve slozilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 26 nov 2016, 17:11

Od kad to Miroslav Stevanovic ne igra u Željezničaru ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 26 nov 2016, 17:14

DaBogda se više nikad ne vratio Kosorić
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 26 nov 2016, 17:23

Fenomenomenalno, nema dalje :D

Tesko je bilo koga izdvojiti, ali ako bih morao Veca, Bekrija i Memija, mada su svi strasni bili. Iskreno, ni poslije gola Lendre nisam bio uvjeren u pobjedu posebno s obzirom da nas je sudija klao u prvom poluvremenu, ali je uslijedio strasni demant :D

Svaka cast Petrovicu, posebno zbog onih rijeci i podrske na kraju, evidentno je da su i igraci i strucni stab prepoznali da je ovo lijepa prica i da ne smije stati.
19091921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2016, 17:30

slika

:D :)

Aldino1
Kontakt:

Post Postao/la Aldino1 » 26 nov 2016, 17:37

pozzz manijaci
ne pisem tako cesto ovdje u vecini slucajeva citam sam komentare i izjave ali ne bitno sad hocu samo reci ovo mi je najdraza pobjeda koju je nas zeljo ostvario samo ovako nastaviti ali mislim da je Slavka P. trebalo dovesti odmah na pocetku sezone a ne onog debila iz slovenije ali mislim da sa S.P.cemo imati jos vece rezultate a ovo je cini mi se samo pocetak
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo

Aldino1
Kontakt:

Post Postao/la Aldino1 » 26 nov 2016, 17:39

i naravno apsolutna podrska upravi desilo se to sto se desilo mislim na imenovanje konja kostica i dovodjenje promasenih igraca i iskreno se namdam da se to nece vise desavati i da ce se za transfere pitati samo S.P.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 nov 2016, 17:58

Samo ne trebamo biti euforicni. Ponavljam se ko papagaj. Penal i borbenost su pobijedili danas. Mnogo je posla pred Kosticem, a ova utakmica mu je dobra vodilja. Kad si trener Zelje onda kad jedan zabijes ides po drugi. Nema veze ko je sa druge strane. Kako se samo Vedran napadao, a danas je junak. Podrzavati svako igraca dok god nosi sveti dres.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 nov 2016, 18:01

plavousrcu je napisao/la:Samo ne trebamo biti euforicni. Ponavljam se ko papagaj. Penal i borbenost su pobijedili danas. Mnogo je posla pred Kosticem, a ova utakmica mu je dobra vodilja. Kad si trener Zelje onda kad jedan zabijes ides po drugi. Nema veze ko je sa druge strane. Kako se samo Vedran napadao, a danas je junak. Podrzavati svako igraca dok god nosi sveti dres.
Lapsus calami.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 26 nov 2016, 18:02

plavousrcu je napisao/la:Samo ne trebamo biti euforicni. Ponavljam se ko papagaj. Penal i borbenost su pobijedili danas. Mnogo je posla pred Kosticem, a ova utakmica mu je dobra vodilja. Kad si trener Zelje onda kad jedan zabijes ides po drugi. Nema veze ko je sa druge strane. Kako se samo Vedran napadao, a danas je junak. Podrzavati svako igraca dok god nosi sveti dres.
nemoj Kostića spominjat ziv ti ja :D

Aldino1
Kontakt:

Post Postao/la Aldino1 » 26 nov 2016, 18:07

naravno da je puno posla pred Slavkom i ubijedjen sam da ce on drugi dio sezone odratiti jos bolje nego sto je ovaj dio a naravno tu su i transferi za koje bi trebalo samo da se on pita i niko drugi drugima prepustimo sportski segment a Slavko nek se brine o ekipi i taktici za utakmice.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2016, 18:27

slika

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 nov 2016, 18:30

Briljantna pobjeda, jedna od najvećih u nekoliko posljednjih sezona. Ipak, ova je jedna od najdražih jer je došla u najbolji mogući trenutak, nakon svega što smo čitali posljednjih dana. Pobjeda kojom smo kupili mir, učinili uslugu prvo sebi, pa onda i ostalim ekipama u ligi jer prvenstvo je sad itekako otvoreno. Mi vjerovatno nećemo napredovati na tabeli, ali ako pobijedimo Čelika poprilično sam siguran da hoćemo.

Vratilo nam se za sve one pehove i nesretne poraze koje smo doživljavali ove godine. Čitava ekipa je napokon zaigrala onako kako očekujemo, ne vrijedi isticati nikoga, ali moram ponovo spomenuti Bekrića i Kjosevskog. Ovo je ono što se očekuje od njih, posebno od Tuceta, da rješava utakmice i da to radi u kontinuitetu. Slavko je isto tako odradio odličan posao, napokon nismo pali nakon dobre igre nego smo nastavili da gazimo kao nekad sa Amarom.

Ne bi to bilo ovako da je Zrinjski zabio penal i ponovo se moramo oglasiti. Ono što nisu uspjeli danas, uspjeće na proljeće i moramo se zaštititi, na proljeće će svaki bod biti zlata vrijedan. Vrlo lako se moglo desiti da sad pričamo o još jednoj krađi, ali bodove nam niko ne bi vratio.

Sad pobijediti Čelika, poslati igrače na odmor i analizirati apsolutno sve što se dešavalo posljednjih mjeseci. Dovesti igrače koji nam stvarno trebaju, a danas smo vidjeli da ovoj ekipi ne treba mnogo igrača, samo kad daju sve od sebe.

Sve u svemu, fantastična subota, odavno nismo imali ovakvu.

slika slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 nov 2016, 18:36

Danas samo tuguju plemići i plavi kvislinzi koje je sportski segment zavio u crno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 20 gostiju.