FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 nov 2016, 19:39

Ovim zadnjim desavanjima je stavljen odredjen pritisak na igrace. I oni ovo sve prozivljavaju kao i mi mozda u manjoj mjeri,ali prolaze kroz sve ovo. Kako ce se izboriti sa tim ostaje nam da vidimo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 25 nov 2016, 19:40

plavousrcu je napisao/la:@hrasno ti stvarno ides iz krajnosti u krajnost i neka si malo na hladjenju. Ima nas jos koji mislimo da Misimovic i kompanjoni rade sve losije, ali ne treba ispostovati i sto je dobro odradjeno. Sutra igramo vaznu utakmicu, a mi samo razmisljamo u Upravi, saopstenjima, pismima. Uprava je kriva za to i zbog Misimovica i kompanjona su i igraci nesvjesno upleteni u sve. Misli li neko da oni ne prate ove smijurije? Veca smo smijurija od pitara u njihovo najsjajnije doba. Da se svi zapitamo gdje smo dosli? Da prestanemo biti uvlakaci ili protivnici. Zeljo pati braco, a vi necete da shvatite.
E nek si im reko to ja pokusavam evo sad objasnit al mislim da je nazalost kasno...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 nov 2016, 19:45

LjoZee je napisao/la:Ovim zadnjim desavanjima je stavljen odredjen pritisak na igrace. I oni ovo sve prozivljavaju kao i mi mozda u manjoj mjeri,ali prolaze kroz sve ovo. Kako ce se izboriti sa tim ostaje nam da vidimo.
Ko im je stavio pritisak? Nasi glupani mahalskim saopstenjem za Jahica. Tad je krenulo sve. Glupani to ne razumiju i svi gledaju svoj interes.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 nov 2016, 19:49

Ko igra sutra?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 nov 2016, 19:49

plavousrcu je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ovim zadnjim desavanjima je stavljen odredjen pritisak na igrace. I oni ovo sve prozivljavaju kao i mi mozda u manjoj mjeri,ali prolaze kroz sve ovo. Kako ce se izboriti sa tim ostaje nam da vidimo.
Ko im je stavio pritisak? Nasi glupani mahalskim saopstenjem za Jahica. Tad je krenulo sve. Glupani to ne razumiju i svi gledaju svoj interes.
Napisao sam zadnja desavanja. Od Jahica pa do ovih iz Skupstine. Dosta ruznih desavanja koja nam nisu trebala. Ionako nam ide tesko. Nek ponove borbu protiv Viteza i ja cu biti zadovoljan kakav god rezultat bio na kraju.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 nov 2016, 19:49

Ne znam stvarno zbog cega se dozvoljava da se trola po ovoj temi? Jasno je da ovdje ima dosta ubacenih ljudi koji nemaju casne namjere, siluju nas ovdje nebitnim informacijama, poluistinama ili tacnije lazima, zamaraju sve cestite navijace Zelje, ne znam stvarno cemu to sve vodi... Mislim, u pitanju su 3-4 covjeka koja sa raznih nickova pisu razne gluposti, a prava istina ce se vidjeti na prvoj narednoj utakmici i koliku podrsku ima uprava,a ima vjerujete ogromnu! Dosta navijaca je ogorceno na ove placenike sto su ubaceni u klub da ga miniraju, ta tzv. opozicija ili tacnije kriminalna skupina ljudi s necasnim namjerama ce se vrlo brzo otkriti i obznaniti njihova imena i njihov stvarni cilj, a to je demagogija i manipulacija,izvrtanje cinjenica i spinovanje a sve s ciljem da dodju na vlast tj. da upravljaju klubom zarad svojih licnih interesa koji nemaju veze sa prosperitetom kluba! Takvim treba zabraniti ulaz na stadion cak i uz kupljenu kartu! Kriminal pocinje od SD Zeljeznicar, pa do Cengica i ostalih kvazi navijaca.. Navijaci na prvoj narednoj utakmici ce im poslati poruku i znat ce onda gdje im je mjesto, to su truhle jabuke koje stete klubu i od kojih klub nema nikakve koristi osim stete, zato im se trebaju pokazati zubi, poslati ih u neku stvar, i krenuti krupnim koracima naprijed. Prioritet svih prioriteta je infrastruktura, jer bez toga nema ozbiljnog kluba, pa onda dovodjenje ciljanih pojacanja u januaru i napad na prve 3 pozicije i izlazak u Evropu, i naravno igranje domacih utakmica u Evropi na Grbavici a ne na Kosevu... uz to otkritii sve stetocine u klubu i nogirati ih, i postaviti klub na zdrave noge, bez dugova i sa jasnom vizijom razvoja u buducnosti!

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 25 nov 2016, 19:50

Sve sto se gradi bice izgradjeno parama navijaca ! Jedan BAM kako ga Miske zove nece dat niko od njih,pare za dovodjenje novih igraca davali su od nasljedjenih para od prodatih igraca i evropskih utakmica..pa sta mislite otkud odjednom skaut Galate na tekmi ?? Ma da se proda nesto makar golovi jer para vise nema draga gospodo !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 nov 2016, 19:50

Podrška upravi, ali ova saopštenja i slične stvari je jedna velika mrlja na njihov rad.
Neka dešavanja se trebaju zadržati u kući.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 nov 2016, 19:53

bosnas_ je napisao/la:Ne znam stvarno zbog cega se dozvoljava da se trola po ovoj temi? Jasno je da ovdje ima dosta ubacenih ljudi koji nemaju casne namjere, siluju nas ovdje nebitnim informacijama, poluistinama ili tacnije lazima, zamaraju sve cestite navijace Zelje, ne znam stvarno cemu to sve vodi... Mislim, u pitanju su 3-4 covjeka koja sa raznih nickova pisu razne gluposti, a prava istina ce se vidjeti na prvoj narednoj utakmici i koliku podrsku ima uprava,a ima vjerujete ogromnu! Dosta navijaca je ogorceno na ove placenike sto su ubaceni u klub da ga miniraju, ta tzv. opozicija ili tacnije kriminalna skupina ljudi s necasnim namjerama ce se vrlo brzo otkriti i obznaniti njihova imena i njihov stvarni cilj, a to je demagogija i manipulacija,izvrtanje cinjenica i spinovanje a sve s ciljem da dodju na vlast tj. da upravljaju klubom zarad svojih licnih interesa koji nemaju veze sa prosperitetom kluba! Takvim treba zabraniti ulaz na stadion cak i uz kupljenu kartu! Kriminal pocinje od SD Zeljeznicar, pa do Cengica i ostalih kvazi navijaca.. Navijaci na prvoj narednoj utakmici ce im poslati poruku i znat ce onda gdje im je mjesto, to su truhle jabuke koje stete klubu i od kojih klub nema nikakve koristi osim stete, zato im se trebaju pokazati zubi, poslati ih u neku stvar, i krenuti krupnim koracima naprijed. Prioritet svih prioriteta je infrastruktura, jer bez toga nema ozbiljnog kluba, pa onda dovodjenje ciljanih pojacanja u januaru i napad na prve 3 pozicije i izlazak u Evropu, i naravno igranje domacih utakmica u Evropi na Grbavici a ne na Kosevu... uz to otkritii sve stetocine u klubu i nogirati ih, i postaviti klub na zdrave noge, bez dugova i sa jasnom vizijom razvoja u buducnosti!
Kako mislis vratiti dug od preko 4 miliona ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 nov 2016, 20:06

Ko je dug od preko 4 miliona KM napravio? daj da jasno kazemo imena tih ljudi, ko je tada bio u upravi ??? od kada datira taj dug , iz kojeg perioda? to sve treba javno obznaniti i reci ....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 nov 2016, 20:08

bosnas_ je napisao/la:Ko je dug od preko 4 miliona KM napravio? daj da jasno kazemo imena tih ljudi, ko je tada bio u upravi ??? od kada datira taj dug , iz kojeg perioda? to sve treba javno obznaniti i reci ....
Pa sta ne objave ko je napravio*? Cemu je problem? Dan isto tako objasne zasto se pare ne daju kroz sponzorstvo nego na kamatu?

Dugovi se moraju vratiti, al ako si ti dosao u klub da palamudis o tome i da trosis pare koje je Amar ostavio jer je Amar potpisao ugovore s Bajom, Amirom, doveo Kvesu, stavio na gol Sehica, doveo i prodao Viscu, i sta sve nije uradio za klub. Imao je gresaka, al suma sumarom pare su ostale sljedecim upravama.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 nov 2016, 20:17

bosnas_ je napisao/la:Ne znam stvarno zbog cega se dozvoljava da se trola po ovoj temi? Jasno je da ovdje ima dosta ubacenih ljudi koji nemaju casne namjere, siluju nas ovdje nebitnim informacijama, poluistinama ili tacnije lazima, zamaraju sve cestite navijace Zelje, ne znam stvarno cemu to sve vodi... Mislim, u pitanju su 3-4 covjeka koja sa raznih nickova pisu razne gluposti, a prava istina ce se vidjeti na prvoj narednoj utakmici i koliku podrsku ima uprava,a ima vjerujete ogromnu! Dosta navijaca je ogorceno na ove placenike sto su ubaceni u klub da ga miniraju, ta tzv. opozicija ili tacnije kriminalna skupina ljudi s necasnim namjerama ce se vrlo brzo otkriti i obznaniti njihova imena i njihov stvarni cilj, a to je demagogija i manipulacija,izvrtanje cinjenica i spinovanje a sve s ciljem da dodju na vlast tj. da upravljaju klubom zarad svojih licnih interesa koji nemaju veze sa prosperitetom kluba! Takvim treba zabraniti ulaz na stadion cak i uz kupljenu kartu! Kriminal pocinje od SD Zeljeznicar, pa do Cengica i ostalih kvazi navijaca.. Navijaci na prvoj narednoj utakmici ce im poslati poruku i znat ce onda gdje im je mjesto, to su truhle jabuke koje stete klubu i od kojih klub nema nikakve koristi osim stete, zato im se trebaju pokazati zubi, poslati ih u neku stvar, i krenuti krupnim koracima naprijed. Prioritet svih prioriteta je infrastruktura, jer bez toga nema ozbiljnog kluba, pa onda dovodjenje ciljanih pojacanja u januaru i napad na prve 3 pozicije i izlazak u Evropu, i naravno igranje domacih utakmica u Evropi na Grbavici a ne na Kosevu... uz to otkritii sve stetocine u klubu i nogirati ih, i postaviti klub na zdrave noge, bez dugova i sa jasnom vizijom razvoja u buducnosti!
Prioritet je sportski uspjeh. Da nije bilo sportskog uspjeha ne bi bilo para od Evrope prije dvije sezone. Ne bi bilo prodaje Amira i Bajica da nije bilo te Evrope i onda ne bi bilo para. A, posto ne bi bilo para ne bi bilo novog Plavog salona i ne bi bilo novog Zapada, a ni akcije evropska Grbavica. Kako bi bila akcija evropska Grbavica da smo mi Celik? Eto rece Celik i odmah da tvoju konstataciju prioritet je infrastruktura bacimo na smetljiste istorije.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 25 nov 2016, 20:18

Petokolonaši, petokolonaši...
Oca mi ne mogu da vjerujem kol'ko ste se upalili.
Ja šta vam Miske sprema, samo da znate hahahahaha
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 25 nov 2016, 20:46

amazon je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Ko je dug od preko 4 miliona KM napravio? daj da jasno kazemo imena tih ljudi, ko je tada bio u upravi ??? od kada datira taj dug , iz kojeg perioda? to sve treba javno obznaniti i reci ....
Pa sta ne objave ko je napravio*? Cemu je problem? Dan isto tako objasne zasto se pare ne daju kroz sponzorstvo nego na kamatu?

Dugovi se moraju vratiti, al ako si ti dosao u klub da palamudis o tome i da trosis pare koje je Amar ostavio jer je Amar potpisao ugovore s Bajom, Amirom, doveo Kvesu, stavio na gol Sehica, doveo i prodao Viscu, i sta sve nije uradio za klub. Imao je gresaka, al suma sumarom pare su ostale sljedecim upravama.
Da znas zakonsku regulativu oko posudjivanja para udruzenju gradjanja od fizickog ili pravnog lica onda bi znao kako to ide. Procitaj malo pa ces da vidis da drugacijeg nacina nema.

Da imalo znas da bilo ko da bude sponzor kluba sa nekom finom cifrom da ce klub veci porez platiti nego da ide na posudjivanje para sa tom kamataom. Ali da seremo o necemu o cemu pojma nemas

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 25 nov 2016, 20:49

Hahaha. Ne prodje dan bez saopstenja. Hajmo Miske sad odgovor na zvanicnoj :opaopa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 nov 2016, 20:51

Ma da Amar nije ostavio Baju i Amira, pare od Sehica, ne bi oni ni dosli u klub.Za skoro sve dobro u klubu je zasluzan samo Amar. Dovodio igrace, prodavao, osvajali duple krune, titule, al je isto imao dosta gresaka. No, to nije bitno, bitno da nije takvih ljudi bilo ranije Miske bi mogao duvati k.urac.

Umjesto da rade svoj posao, mi pravimo cirkus od kluba. Ovdje se ljudi nafurali da su bitni i da ce nesto promijeniti ako to napisu na forumu. Je.bo vas forum kao da to ozbiljne ljude treba da zanima, posebno ove u klubu i okolo.

Podrska upravi od navijaca svaka cast. Uzmimo samo prihod od karata od kad su dosli do danas. Svaka utakmica sve manje ljudi. Ako to nije relevantan dokaz ne znam sta je.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 25 nov 2016, 21:00

plavousrcu je napisao/la:
Prioritet je sportski uspjeh. Da nije bilo sportskog uspjeha ne bi bilo para od Evrope prije dvije sezone. Ne bi bilo prodaje Amira i Bajica da nije bilo te Evrope i onda ne bi bilo para. A, posto ne bi bilo para ne bi bilo novog Plavog salona i ne bi bilo novog Zapada, a ni akcije evropska Grbavica. Kako bi bila akcija evropska Grbavica da smo mi Celik? Eto rece Celik i odmah da tvoju konstataciju prioritet je infrastruktura bacimo na smetljiste istorije.
Nece ti niko replicirati na post da bi ostao nezapazen. Ali objasnio si demagozima od a do z :clap:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 nov 2016, 21:35

Kao navijač koji nije involviran u bilo kakav krug ljudi koji su za ovo ili za ono u klubu, smatram da navijači zvanično moraju upozoriti i skupštinu i sve ostale koji se prepisuju javno o s(t)anju u klubu, da svoja prepucavanja ostave za period poslije ova posljednja dva kola lige 12,kako ne bi narušavali atmosferu u sportskom dijelu.
JBM ja onog člana skupštine koji se deklariše kako voli klub, a javnim nastupom direktno ističe sebe i radi protiv onoga glavnog što je važno za Želju, a to je fudbal!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 nov 2016, 21:36

Vala Pesto se nasra a nista konkretno nije rekao.Djeca u obdanistu znaju da Miske i drustvo dovodi igrace al da nece snostiti odgovornost nego ce prebacivati na druge. Stvarno vise ovo postaje degutatno sta su nam uradili od kluba. Za povracat.fuj

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 nov 2016, 21:38

Previse je ovo Boga mi. Imaju skupstinu pa tamo nek se ispricaju koliko hoce. Ovako samo iskacu i unose nervozu. Jos sedmica i kraj polusezone pa nek onda opletu do mile volje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 24 gosta.